9.2.2017

Boxycharm January 2017

Tänään hain postista tammikuun Boxycharmin. Ehdin jo vähän huolestua, että tämäkin paketti on lähtenyt paremmille piireille (kuten Feeluniquen), sillä harvinaisen pitkään jouduin tätä odottelemaan, mutta odottelu kannatti. Hieman harmiakin tosin, eihän kaikki voi aina olla niin täydellistä..


Laatikko sisältää aina viisi täysikokoista tuotetta, tässä ihanainen tammikuinen sisältö, "And the Charm Award Goes To...":


Kun olen (taas jälleen kerran) videoita etukäteen näistä katsellut, niin tuntuu, että tammikuussa on ollut todella paljon vaihtelua tuotteissa. Enemmän kuin aikaisemmin. Ilmeisesti kaksi tuotetta on ainoastaan ollut samat joka laatikossa eli tuo meikkisuti sekä Vintage-korostusväripaketti, mutta muut tuotteet ovatkin sitten olleet ties mitä.


Kokonsa vuoksi laatikosta pisti ensimmäisenä silmään Oscar Blandi Pronto -kuivashampoo ($23.00), joka on jälleen kerran täysin uusi tuotemerkki itselleni. Tämä on mukavaa vaihtelua tähän Batiste-maailmaan, missä elän. Oikeastaan ei edes uskalla enää kokeilla muita merkkejä tällä saralla, koska vielä ei ole parempaa vastaan tullut. Katsotaan, miten tämän kanssa käy. 

Adesse Ultra Suede Matte Top Coat ($18.00) oli laatikon paras yllätys (loppujen lopuksi näin kävi). Tätä oikeastaan toivoin, koska en ole ikinä mattaa päällyslakkaa päässyt kokeilemaan. Testasin heti yhdelle kynnelle ja kyllä toimii, selkeä ero nyt matassa ja normikynnessä. Aivan mahtava tuote ja kuivuikin alta aikayksikön. 


Sitten seuraava ihanuus, jota oikeastaan myöskin toivoin. Tämän hetkinen voidemainen poskipunani on ainoa, eikä tällä käytöllä tule kestämään ikuisuutta. Olen miettinyt mm. The Balmin How 'Bout Them Apples  -paletin tilausta, mutta olen malttanut ja sen sijaan miettinyt, että alkaisinkin jotain huulipunaa käyttämään tähän tarkoitukseen. Suunnitelmat siirtyvät nyt joksikin aikaa ainakin, koska laatikosta tuli Pür Château Cheek Stain sävyssä Peach Bellini ($26.00). 

Merkiltä Crown tuli boxista Soft Fan Brush - SS017 ($12.99). Tällaista en omistakaan ja pääsee heti käyttöön. Tällä on todella hyvä levittää highlighteria mm. sekä poskipäille että nenän keskipituudelle. 



Huomasin, että myös Feeluniquella myydään tätä voidemaista poskipunaa ~20 EUR hintaan. Aika räväkänoloinen väri tämä on (kuva ei kerro koko totuutta - on korallimaisempi), mutta myös nykyinen käyttämäni on melko lailla samaa kaliberia, joten uskon, että toimii hyvinkin. Tuo päässä oleva sutikin tuntui aika napakalta, mutta luulen, että sormella levittyy parhaiten. 



Viimeisenä tuote, minkä olisi pitänyt olla kaikkein ihanin ja mahtavin. Odotin tätä kuin kuuta nousevaa ja tämä oli melkein ainoa tuote, minkä vuoksi huolestuin boxin kohtalosta. Saman sarjan highlighter tuli jo kerran aikaisemminkin ja on loistotuote. Tällä kertaa tuli Vintage by Jessica Liebeskind Illuminating Face Highlighter Set sävyissä Chocolate Diamond & Rose Quartz ($35.00). Pahvilaatikko näyttää ihan hyvältä ja uusi sutikin tulee tämän kanssa tarpeeseen.

Vielä näyttää suht hyvältä, hieman likainen tuo kansi.

No sitten pääsi rääkäisy ja muutama sensuroitava voimasana:


Ja ensimmäinen reaktio meinasi olla puhaltaa pölyt pois.... onneksi aivot sanoivat "stop" ennenkuin ehdin. Tätä ainetta meinaan löytyi sitten joka paikasta tämän kannen avauksen jälkeen, huh. Tuo oikeanpuoleinen vaikuttaa olevan suhteellisen ok kunnossa, mutta vasen (ja mieluisampi väri) on tuhannen päreenä. Voisihan tuota tietenkin yrittää fixatakin.
 
Tässä vielä kuva, millainen tämän tuotteen olisi pitänyt olla: 


Jos valitan Boxycharmille, he lähettävät taatusti uuden. Mutta varmaankin omassa paketissaan ja joudun maksamaan siitä Shipito-Suomi -välin postikulut, jotka nyt kuitenkin luulisi olevan melko maltilliset. Haluaisin ehdottomasti ehjän tuotteen, joten on varmaan pakko laittaa pyörä pyörimään Amerikan akselille.

Siinäpä tammikuun Boxycharm ja olen jälleen kerran enemmän kuin tyytyväinen sen sisältöön, lukuunottamatta tietenkin päivänselvyyksiä. Ihana päästä näitä kaikkia testailemaan. Niin ja laatikon arvo oli suurinpiirtein $125.00. Hyvää viikonlopun odotusta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti