24.2.2017

Uusia naamioita

Uhkailin tuossa jokin aika taaksepäin tilailla uusia maskeja ja niin tein. Olen kyllästynyt siihen, että niiden kanssa täytyy säästellä, kun on vain muutama hassu varastoissa. No nyt tuli tilattua sitten kerralla 11 kappaletta lisää:


Tein tilauksen Beautynetkoreaan, josta tilaus tuli todella nopeasti verrattuna esimerkiksi USA:sta tuleviin paketteihin. Tämä tilaamani paketti sisälsi siis 11 kappaletta TonyMolyn I'm Real -naamioita, mutta siellä kaupassahan nyt on vaikka mistä valita, ihan kaikenlaisia monilta eri merkeiltä.


Paketissani olivat seuraavat naamiot: Pore Care, Skin Purifying (Seaweeds), Clear Skin, Brightening, Radiance, Vitality, Nutrition, Moisturizing, Skin Purifying (Makgeolli), Skin Soothing ja Elasticity. Tämän pakkauksen hinta oli $12.22, joten eivät olleet kalliita. Nyt saa sitten miettiä, että minkälaista huoltoa se naama kaipaa ja valita naamio sen mukaan.

Tilasin myös Etude Housen Baking Powder Pore Cleansing Foam -puhdistusaineen:


Tämä lähti tilaukseen lähinnä siksi, että se mahtui tullirajan sisälle, mutta myöskin siksi, että olen pitkään halunnut kokeilla Etude Houselta jotain. Monilla kauneuskanavilla puhutaan tästä merkistä. Tämän tuotteen hinta oli $8.46.  


Ehdottomasti katsastamisen arvoinen nettikauppa ja toimituskulujakaan ei tule. Nyt lähtee naamio naamaan. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti