13.7.2020

10 in 2020 -Project Pan Update #2

Puolessa välissä vuotta jo ollaan eli luvassa olisi puolivälikatsaus 10 in 2020 -projektiini. Tarkoituksena olisi saada 10 tuotetta käytettyä vuoden aikana ja mukaan projektiin otin ainoastaan itse ostamiani tuotteita, ei siis mistään yllätysboxeista tulleita. Yritin valita mukaan tuotteita, jotka ovat vanhimmasta päästä, mutta jostain syystä jääneet unholaan ja joita olisi myös kiva käytellä. Tässä tuotteet, jotka lähtivät projektiin mukaan:


Urban Decay Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector - Light (40 ml)
Nars Mini Lip Gloss - Orgasm (4 ml)
Revolution I Heart Makeup I Heart My Lips - Rising Pulse
NYX Pore Filler Primer (20 ml)
Christina Aquilera Woman EdP (30 ml)
Kat Von D Lock-It Makeup Setting Mist (120 ml)
Bourjois Paris Healthy Balance Unifying Powder - 52 Vanille (9 g)
Sensai Total Finish Refill Powder Foundation
Essence Mosaic Blush - 10 Miss Floral Coral (4,5 g)
L'Oréal Glam Bronze - 101 Blonde Harmony (9 g)

Mukaan otin siis yhden hajuveden ja yhdeksän meikkituotetta. Aloitetaan taas loppuneista ja tänä vuonnahan päätin, että en alkaa niitä säästelemään, vaan heitän heti kuukauden loppuneiden tuotteiden esittelyn jälkeen roskiin, joten kuvia on nyt sitten useampia.  


Hajuvesi loppui jo maaliskuussa, vaikka pullo olikin lähestulkoon täysinäinen ja tämän esittelin jo viime postauksessa. 



Seuraavana loppui sitten huhtikuun aikana puuteri, joka kesti kovassa käytössä harvinaisen pitkään. Käyttelin melkein neljä kuukautta ainoastaan tätä, joten oli erittäin riittoisaa tavaraa. Tämä oli alussa korkkaamaton ja jossain vaiheessa pressasinkin tämän uudestaan. Tykkäsin tästä, mutta oli jo vanha, joten hyvä kun tuli käytettyä. Voisin kyllä ostaa uudestaankin.


Kesäkuun aikana loppuikin sitten kolme tuotetta. Essenceä oli muutaman kerran käytetty projektia aloitettaessa ja tämänkin pressasin, että saisin myös reunojen jämät käyttöön. Sen jälkeen tämä loppuikin melko nopeasti. Narsin huulikiiltoakin oli aloituksessa vain testailtu. Tämä oli todella sisukas tapaus, koska on vain minikokoinen ja kesti näinkin pitkään. Käyttelin tätä kerralla kuitenkin niin minimaalisen määrän, että toisaalta ei ihme. Tästä on stopperi otettu pois eli kaikki mahdollinen tuote on käytetty. UD:n meikkivoiteen odotin loppuvan jo huhtikuussa, mutta uskomatonta, kuinka pitkälle sitä riitti senkin jälkeen. Aina vain tuli ja tuli lisää tavaraa. No nyt se on puristettu täysin loppuun eikä tule enää yhtään mitään. Kaikki nämä kolme tuotetta olivat täyttä laatua eikä todellakaan tarvinnut irvistellen niitä käyttää, aivan loistavia.

Nyt ollaan siis puolessa välissä projektia ja puolet tuotteista on käytetty. Usko alkaa kyllä tosin valitettavasti hiipumaan muutaman tuotteen kohdalla, saanko käytettyä, mutta yritetään nyt vielä.



Näitä kahta käytän melkein aina, kun meikkailen. Seuraavaksi loppuukin ihan varmasti tuo Nyxin pohjustaja, koska sitä ei ole enää paljoa jäljellä. Sitä paitsi se on todella hyvä, joten käyttelen erittäin mielelläni. Samoin myös kasvosuihke on hyvä, mutta se kuluu niin hitaasti. Pullo tuntuu vieläkin painavalta eli käyttöä riittää ihan varmasti pitkälle ensi vuoteen. Pidän sen kuitenkin projektissa, että tulisikin käyteltyä.





Viime päivityksen jälkeen olen käytellyt enimmäkseen 50 Shades Of Pink -projektini bronzeria, joten sen vuoksi tämän L'Oréalin oman kanssa on ollut välillä pidempääkin taukoa, mutta nyt olen taas alkanut tarttumaan tähän. Pressaan tämän pikapuoliin ja luultavimmin lisään toista, liian tummaa bronzeria sekaan saadakseni seoksesta vähän tummemman (koska tuota vaaleaa sävyä on tuossa niin paljon). Uskon, että tämän saan käytettyä vielä tänä vuonna.



Nämä kaksi ovat sitten ne, joista vaan en ole vielä innostunut ollenkaan. Nyt nostin tuon huulipunan niin kunnolla esille, että varmasti muistaisin, jos edes saisin toiselle näistä kunnollista käyttöä jopa jo kesänkin aikana. Ehkä tuo Sensain puuteri pääsee käyttöön kunnolla vasta, kun yläpuolella mainittu bronzer on loppunut. Tämäkin tulee siis käytettyä aurinkopuuterin tavoin.



Viisi tuotetta jäljellä ja puoli vuotta aikaa, joten yritän nyt tsempata ja käytellä ahkeraan. Seuraava postaus tulee taas kolmen kuukauden päästä ja silloin on ainakin Nyxin pohjustaja varmasti käytetty, toivottavasti myös L'Oréalin bronzer. Aurinkoista viikon alkua!

4 kommenttia:

  1. Sehän on aika lailla mennyt niin, että 6 kk puolet kätetty ja toiset puolikkaat jäljellä :D

    Mie korkkasin vastikään Garnierin kasvosuihkeen ja ensimmäisellä käyttökerralla tajusin, että sen kestää iäisyyden, kun on niin hienojakoinen sumu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämä on näköjään ollut sellaista sotilaallista järjestelmällisyyttä :D

      Huhhuh noiden kasvosuihkeiden kanssa. Eihän niitä voi millään saada 12 kk sisällä loppumaan, jos ei lotraile oikein kunnolla ja pitkin päivää. Varsinkin, jos on sellainen hienosuihkeinen, menee oikeasti se iäisyys!

      Poista
  2. Hyvin oot saanut loppumaan! Mulla puuteri ja poskipunat ei tunnu kuluvat millään ja tämä pannuprojekti olis paikallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tyytyväinen olen kyllä itsekin tuohon käyttöasteeseen :) Ja varsinkin, kun ei ole tarvinnut hampaat irvessä näitä käytellä :D

      Poskipunat taitaa monilla olla se ns. kompastinkivi :) Itse saan kyllä niitäkin kulumaan, mutta ihan erityisesti puutereita... Senpä vuoksi niitä löytyykin muutama liikaa.. ;) Mutta nämä pannuprojektit onkin hyviä saada käyteltyä niitä unholaan jääneitä tai "vaikeampia" tuotteita, joten suosittelen ehdottomasti! ;) Ja niitä on niin kiva seurata.. :)

      Poista