9.6.2023

Kynsilakkaprojektin päivitys #11

Nyt olemme jo reissun päällä, joten matkan ajalle ajastettuja postauksia tulee muutamia. Kynsilakkaprojektinikin etenee ja voi edelleen hyvin. Päätin tehdä tästä nyt välillä ihan oman postauksen, että ehtisin esitellä nämä viimeisimpänä loppuneet lakat vielä kesäkuun puolella. Näihin neljään lakkaan jäätiin viime kerralla: 


Näistä olen saanut kaksi lakkaa loppumaan ja kumpikin loppui toukokuussa:Keskityin oikeastaan viime esittelyn jälkeen vain ja täysin näihin, kerran taisin käytellä jotain tämän projektin ulkopuolelta olevaa lakkaa ja varpaiden kynsilleni olen laittanut tämän projektin Opia. Nämä olivat molemmat aivan huippulaatua sekä sävyiltään että muutenkin. Tuo vaaleampi kului ihan huomaamatta todella nopeasti, olihan pullokin pieni, mutta isomman kanssa sai tehdä töitä. Halusin isomman saada käytettyä kevään aikana, että saan kesäksi jonkin vähän pirteämmän sävyn käyttöön. Näiden loppuneiden tilalle otin seuraavanlaisia: 


Essie Nail Lacquer - 312 Spin The Bottle (5 ml)
Nails.Inc Nail Polish - Mayfair Lane (10 ml)

Päätin ottaa nuden tilalle vähän toisen sävyisen nuden. Tätä Nails.Incin lakkaa en ollut tässä vaiheessa korkannut, nyt olen, ja tykkään kyllä. Tämähän on tullut huhtikuun 2021 LF Beauty Boxista, joten todellakin on aika jo ottaa käyttöön ja heti saman tien yrittämään käyttää loppuun... Olen joutunut laittamaan kolme kerrosta hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi, joten saattaa kulua nopeammin kuin voisi kuvitella.


Essie Nail Polish - 932 Leggy Legend (13,5 ml)
Tanya Burr Exclusive Collection By Eye Candy - Bright And Early (12 ml)

Ja toisen Essien tilalle otin vanhan tutun Tanya Burrin lakan, jota yritin jo viime vuonna käytellä projektissa, mutta kesä loppui kesken ja otin projektista pois. Josko nyt tänä vuonna onnistuisi ja saisin tämän vihdoin pois pyörimästä. Sävy on todella kiva, joten siitä se ei ole ainakaan kiinni. OPI Nail Lacquer - Big Apple Red (3,75 ml)
Makiash - 301 (10 ml)
Tanya Burr Exclusive Collection By Eye Candy - Bright And Early (12 ml)
Nails.Inc Nail Polish - Mayfair Lane (10 ml)

Näillä neljällä nyt jatketaan, on aika lailla punavoittoista, mutta jos alkaa kyllästyttämään, niin käyttelen välillä muitakin lakkoja projektin ulkopuolelta. Näistä siis Opia olen käytellyt varpailleni, mutta ei näy kulutuksessa ollenkaan, koska tuo lakka on aika ohutta. Makiashin omaa en ole käyttänyt kertaakaan. Sen aika tulee varmasti taas syksyllä. Rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Hyvää edistymistä! Itselläni lakkaprojektin lakkojen käyttö on kyllä jäänyt vähemmälle, verrattuna aiempaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Onneksi edistystä tapahtuu, koska muuten tämä projekti kyllä lopahtaisi täysin. Tämän kanssa pitää välillä oikeasti vähän tsempata, että pysyy mielenkiinto yllä. Siksi itsekin käyttelen välillä muita lakkoja. Tsemppiä nyt kovasti kuitenkin sinullekin lakkaprojektiin! Se on vaan aina niin palkitsevaa, kun saa edes yhden tyhjenemään!

      Poista