20.5.2017

Drop 10 by Summer Update #1

Huhtikuun alussa aloitin uuden Drop 10 by Summer -projektin. Projekti kestää siis kesän alkuun, joka virallisesti on 21.6., joten aikaa tuotteiden käytölle on reippaasti. En ole yhtä orjallisesti käytellyt pelkästään näitä tuotteita kuten aikaisempien projektien kohdalla, mutta edistystä on kuitenkin tapahtunut hurjasti. Tämä oli lähtökohta:


Projektissa on mukana siis yhteensä 11 tuotetta, joista toivon mukaan saisin 10 loppumaan:

Tigi Bed Head After Party Smoothing Cream
Maybelline Baby Lips Chai Tea Latte -huulirasva
Aussie 3 Minute Miracle Colour Intensive Treatment
Schwarzkopf Gliss Hair Repair Daily Oil Elixir
Bath & Body Works Sweet Cinnamon Pumpkin  Fine Fragrance Mist
Rituals Indian Rose & Multani Clay Ayurveda Scrub
Yves Rocher Golden Highlights Shampoo
Creightons Avocado & Almond Moisture Hand Cream
Freeman Chocolate & Strawberry Facial Clay Mask
I Love Minty Choco Chip Revitalizing Shower Gel
L'Oréal Paris Sublime Glow Sensational Cleansing Oil

Tuossa pari viikkoa sitten otin sen hetkisestä tilanteesta kuvan, koska aikomus oli tehdä päivitystä jo silloin. Sillä hetkellä oli harmittavasti niin pahoja aikataulullisia ongelmia, että postaus jäi tekemättä. Tässä kuitenkin kuvaa, miltä tilanne näytti kaksi viikkoa sitten, kun projektia oli jatkunut yhteensä viisi viikkoa:


Käsirasva unohtui näistä kuvista, koska oli loppuneiden laatikossa. Edistystä on siis tapahtunut joidenkin tuotteiden osalta aika lailla, mutta kahden viikon takaisesta tilanteesta nyt sen enempää. Tilanne näyttää tänään jo paljon paremmalta:

Muutaman jutun kanssa yritin tsempata edellisten kuvien oton jälkeen enemmän, koska edistystä ei ollut tapahtunut niin paljon (Tigi, Baby Lips, B&BW ja Rituals). Olin seikkaillut liikaa muiden tuotteiden parissa. Useat tuotteet ovat siis tällä hetkellä jo melkein loppu. Ainoat, mistä olen jossain määrin huolissani ovat Baby Lips ja Ritualsin kuorinta. Aikaa on kuitenkin vielä kuukausi, joten luottamus on kova. Baby Lips on aika karsean väristä, joten menee sellaisena koti-iltahuulirasvana. Täytyy kuitenkin myöntää, että sitä käyttäessäni säälin muita kanssaihmisiäni. Tuote ei malta pysyä huulilla, vaan pyörii ympäriinsä, joten näytän aika pelleltä.  


Loppuneita on kaksi kappaletta:

Creightons Avocado & Almond Moisture Hand Cream
I Love Minty Choco Chip Revitalizing Shower Gel

Suihkugeeli loppui jo huhtikuussa ja oli aivan ihana tuote, tulen ostamaan tätä joskus lisää. Käsirasva loppui toukokuun alussa ja se kaipasi kyllä lisää tehoja. Tuoksu oli kuitenkin hyvä.


Yhdeksän tuotetta on vielä jäljellä ja yritän jatkaa samalla tavalla. En liian orjallisesti, vaan käyttelen rauhallisesti siinä sivussa myös muita tuotteita testaillen. Suurin osa näistä näkyy kuitenkin taatusti toukokuun loppuneissa. Ihanaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

  1. I Love shower geelit on ihania<3 Minttusuklaaversiota en ole kokeillut, mutta pitää testata sekin, kun olen ihan addiktoitunut Palmoliven minttusuihkusaippuaan:)
    Tsemppiä projektiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minttusuklaasuihkari oli kyllä niin ihana, en ymmärrä, miksi olen pantannut sitä kaapissa niin kauan. Palmoliveä ostin juuri kolmen kappaleen setin, mutta siinä ei ollut minttua :( Täytyy testata sekin ehdottomasti jossain vaiheessa :)

      Poista