25.5.2017

Huhtikuun 2017 boxien testailut

Maaliskuun lopun ja huhtikuun aikana kotiin saapuneista boxeista on tullut testattua jälleen aika monia tuotteita. Muutama jo loppuikin. Testiin pääsi edelleen kolmen eri yllätysboxin tuotteet, koska Ipsy Bagin sain itselleni vasta toukokuun puolella. Seuraavanlaiset laatikot saapuivat:

Boxycharm:




Bette Box:



Jolie Box:

Tuotteita näistä laatikoista tuli yhteensä 17 kappaletta (en nyt tee eroa näytteiden ym. välillä) ja niistä testiin pääsi yhteensä 13 tuotetta:


Esimerkiksi tekoripsiä en testannut, koska en käytä sellaisia juuri ikinä, joten saivat nämäkin jäädä vielä pakettiin. Myös kasvovoiteita on niin paljon, että aivan turha korkata tuota Ziajan omaakaan, sen päivä tulee sitten joskus. 

Hiustuotteita tuli huhtikuussa vaikka kuinka paljon. Ei se mitään, tykkään kokeilla eri hiusjuttuja ja yleensä ne saa myös jollain ilveellä käytettyä vaikka eivät parhaimmasta päästä olisikaan. Ehkä kuitenkin näin testausmielessä niitä oli vähän liikaa, mutta onnistuinpa kuitenkin kokeilemaan kaikkia.

Jospa tällä kertaa aloitetaan niistä "ei niin kivoista" -tuotteista:



Neal's Yardin Remedies Lavender Bath Salts oli vaan pettymys. Kokeilin näitä sekä jalkakylvyssä että kylpyammeessa eikä tehnyt vaikutusta. Kylpysuolaa ei ole ennen tullut käytettyä ja näiden perusteella tuli todettua, että olen todellakin enemmän kylpyvaahtoihminen. Siellä ammeessa pitää näkyä, että siellä on jotain. Tuoksua näistä tuli, mielestäni sitä perinteistä Neal's Yardin maakellaria (josta tykkään), mutta ei laventelia. Eikä nämä nyt mitenkään erityisemmin rentouttaneetkaan. Tämä pönikkä tuli jo käytettyä loppuun, koska parasta ennen pvm oli tosiaan 05/2017 niin käytin tehokkaasti. 

Seuraava pienoinen pettymys oli Sóley Healing Shampoo with Wild Icelandic Herbs. Tätä piti vaahdottaa kaksi kertaa, että tuntui tekevän jotain. Tuoksu tässä oli ihan ok, mutta kyllä niitä tehojakin pitäisi olla. Aika pieni pullohan tämä myös oli ja riitti vain muutamaan pesukertaan. 

Olisin niin halunnut tykätä Herbinan Lip Candy -huulivoiteesta. Tässä ei kuitenkaan ollut kosteutustehoja ollenkaan, vaan tätä piti olla ihan koko ajan lisäämässä. Kosteutustehot on mielestäni huulirasvojen tärkein ominaisuus. Tämä tuubi onkin jatkuvan lisäämisen jäljiltä jo siinä pisteessä, että pitäisi leikata kahtia, että saan loput sieltä ulos. Tämä maistui ja tuoksui hyvältä ja lisäksi antoi kiiltoa huulille. En kuitenkaan tule tätä ostamaan. 

Sitten niihin iloisimpiin juttuihin:


Naturativin Regeneration Hair Mask on aivan kertakaikkisen ihana tuote. Tässä on aivan lumoava tuoksu ja tekee hiuksista todella pehmeät (käytän ennen hiustenpesua) ja tuo jättipurkkihan nyt on todella riittoisa. 

Hiusmaskin päällä oleva Lumene Nordic Chich Pure Color Eyeshadow sävyssä 8 Before Sunrise on myös hyvä, perus luomiväri. Olen käyttänyt tätä lähinnä koko luomella sellaisena pohjasävynä  ja toimii siinä oikein hyvin. Todella nätti vaalea sävy eikä varise. Ihan huipputuote.

Seuraava testattu shampoo on Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Bonding Shampoo. Tästäkään ei ole kuin hyvää sanottavaa. Pesee hyvin ensimmäisellä kerralla ja tuoksu on lumoava tässäkin. Voisin ostaa lisääkin, jos ikinä sinne asti päästään tässä shampootilanteessa. 

Dabban Baltic Sea Spray on ollut itselläni kovassa käytössä ja se on melkein loppu. Tuoksu on tässä hyvä, männynneulasten tuoksu puskee todella läpi. Tällä saa juuri sopivaa karheutta ja nostetta hiuksiin. Olen käyttänyt tätä ainoastaan kuiviin hiuksiin silloin, kun en ole suoristanut niitä, ja tämän avulla olen saanut hyvin myös luonnonkiharoitani esille. Minulla on siis sellaiset loivasti luonnonkiharat hiukset, ei todellakaan mitenkään radikaalisti.

Naked Cosmetics Urban Rustic -paletista olen testannut kaikkia sävyjä. Nämä vaikuttavat todella laadukkailta luomiväreiltä. Ne ovat sopivan pigmenttisiä, joten saa sekä vähän neutraalimpaa silmämeikkiä että sitten kerrostamalla vähän tuhdimpaa. Todella tyytyväinen olen tähän palettiin.



Unique Haircare Deep Cleansing Shampoo on melko neutraali tuote, joten koska ei ole mitään negatiivista sanottavaa, laitoin sen tälle puolelle. Muutaman kerran olen testannut ja pesee ihan hyvin hiukset ensimmäisellä kerralla. Tuoksua tässä ei juurikaan ole. 

Olin niin onnellinen saatuani Boxycharmista Smashbox Photo Finish Foundation Primerin. Monen monta kertaa olen viittä vailla ostanut sen, mutta mitä ilmeisimmin aina hetkillä, jolloin olen järkeillyt liikaa ja tuote on jäänyt hyllylle. Nyt olen tätä käyttänyt lähestulkoon joka päivä ja tuote on aivan huippu. Tästä tulee mieleen Maybellinen Baby Skin Instant Pore Eraser -pohjustaja, joka minulta juuri loppui. Tämä on kuitenkin hieman nestemäisempää. Tämä levittyy hyvin ja pidentää selvästi meikin kestoa pitämällä ihon mattana pidempään. Tekee myös ihosta sileämmän näköisen. 

Crown Brush SS023 Deluxe Fan Brush on melko iso tuollainen viuhkamainen sivellin. Tällä olen levittänyt highlighteria, poskipunaa ja bronzeria ja hyvin pelittää. Ihanan pehmeä ja iso sivellin. 

Viimeisenä Neal's Yardin Remedies Nurturing Rose Shampoo & Conditioner, joista jo aikaisemminkin mainitsin, että tuoksu näissä oli hyvä ja nämä tekivät hiuksistani kosteutetun oloiset, mutta ei silti yhtään latistuneet. Hyvä kaksikko. 

Positiivisia tapauksia oli tälläkin kertaa paljon enemmän kuin niitä pienimuotoisia pettymyksiä. Pettymyksetkin on siis tullut melkein jo käytettyä, joten eivät tosiaan ihan roskistavaraa olleet nekään, vaan ihan käyttökelpoisia. Kaikki tilaamani boxit ovat tasaisesti hyviä ja jonkin aikaa ainakin mennään tällä kokoonpanolla, koska mistään en haluaisi luopua. 

Uusimpien boxienkin tuotteita on ollut jo kovassa käytössä, joten niistä sitten myöhemmin. Rentouttavaa helatorstain jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Huulirasva, joka ei kosteuta,joutaa vesilinnun kaveriksi. Hyvä tietää, ettei kannata ostaa tuota Herbinaa. Smashboxin primerit on ihan huippuja. Oon itse käyttänyt vain näytetuubeja, mutta täysikokoinen on ostoslistalla...ollut jo pitkään;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on :) Onneksi maailma on hyviä huulirasvoja pullollaan ;) Smashboxin primeri on kyllä hyvä ja tämän perusteella voisin sen täysikokoisen itsekin sitten joskus hankkia eikä alkaa enää nuukailemaan :)

      Poista