15.5.2017

Loppuneet tuotteet huhtikuu 2017

Aika jälleen kerran käydä viime kuun loppuneet tuotteet läpi, että pääsen niistä eroon. Kyllä tämä vaan taas aikamoinen kasa on:


Hiustuotteet:


TRESemmé Colour Revitalise Vibrance Protection Conditioner - kuten edellisessä postauksessa mainitsin, TRESemmén tuotteet tuntuvat sopivan hiuksilleni ja tämäkin 900 ml pönikkä oli ihan täydellinen (5/5)

Briogeo Rosarco Blow Dry Perfection & Heat Protectant Crème - Boxycharm 10/2016 - tästä olen kertonut täällä (5/5)

L'Oreal Paris Préférence With Cool Tones Ultra Lightening Permanent Color sävyssä Ultra Light 11.11 - jos viimeksi hiustenvärjäys meni pieleen niin tämän kanssa onnistui. Väristä tuli juuri sellainen kuin halusin, joten tätä täytyy ostaa uudelleen. (5/5)

Batiste Dry Shampoo XXL Volume - HG-tuote (5/5) 

Sóley Healing Shampoo with Wild Icelandic Herbs - Jolie box 2017 04 - tämän pesutehot eivät oikein riittäneet itselleni. Täytyi vaahdottaa muutamaan otteeseen, joten pieni pullo loppui nopeasti. Tuoksu oli ihan ok. (2/5)

Yves Rocher Hair Repair Oil - oli mukana Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektissani - ihanaa, kun sain tämän vanhuksen vihdoinkin loppumaan. Ei tästä loppujen lopuksi juuri mitään iloa ollut, joten en ostaisi uudestaan. (1/5)

Kasvojenhoitotuotteet:


Yes To Cucumbers Soothing Hypoallergenic Facial Towelettes - Beauty Bay - nämä poistivat meikin todella hyvin ja pyyhkeet olivat erittäin pehmeitä, mutta tuoksusta miinusta, en tykännyt siitä ollenkaan (4/5)

Ziaja Eye Make-up Remover - Sokos - ikäväkseni täytyy todeta, että tämä ei ollut läheskään yhtä hyvä silmämeikinpoistoaine kuin esim. Lumenen, Garnierin tai Nivean omat. Näitä on vielä toinen kaapissa odottamassa, koska ostin aikoinaan tuplapakkauksen. (2/5)

Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging + Intensive Repair Daily Serum - Eleven.fi - tämä pieni 5 ml pullo kesti pitkään, koska käytin erittäin säästeliäästi. Käytin tätä ainoastaan iltaisin ja alle laitoin aina samasta setistä Skin Renewal Boosteria ja ne yhdessä tuntuivat pitävän ihoni kosteustasapainon kunnossa. Kallista ainettahan tämä on, joten ihan niin ihmeitä tämä ei tehnyt, että menisin sen hinnan tästä maksamaan. (4/5)  

Nuxe Anti-Fatigue Moisturizing Cream - Lookfantastic Beauty Box 06/2015 - huomasin tämän postauksen myötä, että tässä oli mennyt parasta ennen päivämäärä umpeen, joten pakko oli korkata ja ottaa käyttöön. Onneksi otin, koska tämä oli aivan loistava kasvovoide talvikaudella ja sopi meikin allekin ihan täydellisesti. (5/5)

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask - Lookfantastic Beauty Box 06/2015 - oli mukana Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektissani - tämän pitäisi siis kirkastaa ihoa, mutta en kyllä sellaista huomannut, tämä tuoksui myös oudolta. Voihan toki olla, että parhaimmat tehot olivat jo menneet laatikossa maatessa. (1/5)

Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting - Lookfantastic Beauty Box 06/2015 (kolmas tuote peräkkäin samasta kahden vuoden takaisesta boxista...) - tykkäsin valtavasti. Tämä on yksi harvoista seerumeista, joita voin käyttää meikin alla eikä tämä rasvoita ihoa ollenkaan. (5/5)

Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet - Lookfantastic Beauty Box 09/2015 - tämä on myös loistava tuote, jota käytin yhdessä edellä mainitun seerumin kanssa. Sopivat yhdessä ainakin talvisin meikin alle hyvin. (5/5)

Skyn Iceland Icelandic Relief Eye Pen - Boxycharm 11/2016 -  tämän piti tehdä vaikka mitä (auttaa sekä tummiin silmänalusiin, ryppyihin että silmäpusseihin), mutta mielestäni oli ihan perussilmänympärysvoide. Nyt yritän vielä rikkoa pullon ja katsoa, jäikö sisälle tuotetta. (3/5)

Vartalovoiteet:


Dermosil Jr. All Over Lotion Ihovoide - Dermoshop -  näitä on mennyt vuosien saatossa vaikka kuinka monta. Käytän siis tietenkin ihan itse ja tämä voide on ihan täydellinen tuoksua myöten. (5/5)

Fruttini My Easygoing is Watermelon Body Lotion - Tallinnan Kaubamaja - tässä oli ihanan raikas tuoksu ja voide oli sopivan täyteläistä, tykkäsin kovasti (5/5)

Locobase Rasvainen Emulsiovoide - tämä 350 ml purkki on kestänyt todella kauan. Tuote ei sisällä hajusteita eikä mitään säilöntä- tai väriaineita. Tätä olen käytellyt ihoni kuiviin kohtiin ja voide on todella tehokasta. (5/5)

Suihkugeelit: 


Yves Rocher Raspberry Peppermint Bath and Shower Gel - tämä meni loppujen lopuksi käsisaippuana, mutta tässä oli todella raikas ja ihana tuoksu (4/5)


Lemon Juice & Glycerine 2in1 Lime & Jogurtti Suihkusaippua - tuote oli ihan perushyvä, voisin ostaa toistekin (3/5)

I Love Minty Choco Chip Shower Gel - ihastuin tähän suihkugeeliin täysin. Tuoksu on niin aidon oloinen ja suihkugeelin koostumuskin oli sopivan paksua. Nämä I Love -suihkarit ovat melkein järjestään aika litkuja, mutta tämä oli mahtava. Tuote oli mukana Drop 10 by Summer -projektissani. (5/5)

Käsienhoito:


Burt's Bees Honey & Grapeseed Hand Cream Eleven.fi - oli hoitava ja ihanan tuoksuinen käsirasva (5/5)

Creightons Vanilla & Macadamia Cocoon Hand Wash - näissä Creightonsin käsienpesuaineissa on niin mahtavat tuoksut ja halpoja (5/5)

L'Occitane Pivoine Flora Hand Cream - joulukalenterin luukku 6 -  ihana kukkainen tuoksu tässäkin (5/5)

Weleda Nail Care Pen - Jolie Box 03/2017 - olen kirjoitellut tästä täällä (0/5)

Meikit ja kynnet:

Näitä riittää tällä kertaa:

Helein Biotin+ -kauneusravintolisä - Bette Box 02/2017 -  ehkä näitä pitäisi syödä vähän kauemmin, että tehot huomaisi. Lopetettuani näiden syönnin en ole myöskään huomannut mitään heikentymistä hiuksissa tai kynsissä. (1/5)

Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser - tämä oli toinen loppuun käyttämäni tuubi, joten on mielestäni todella hyvä tuote ja vielä edullinenkin. (5/5)

Rimmel Lycra Pro Professional Finish sävy 295 Fancy Fuchsia - mukana kynsilakkaprojektissani - hyvä lakka (4/5)

Essence Multi Dimension XXXL Shine sävy 66 Most Wanted -  mukana kynsilakkaprojektissani - hyvä lakka (4/5)

Dermosil Trio Kulmaväri - Livbox 03/2016 - tästä loppui huhtikuussa vaalea korostusväri, keskellä ollut ruskea mattasävy loppui jo aikaisemmin. Tummimman oikealla olleen siirsin Z-palettiini. Oikein toimiva tuote. (4/5) 

Dermosil Nail Polish Corrector - Dermoshop - aivan turha tuote. Jos kynsinauhoille meni paljon lakkaa ja yritti tällä poistaa, ne vain levisivät. Lopulta nämä kuivahtivat itsekseen tuonne kynään, joten ei ollut pitkään iloa. (0/5) 

E.L.F. Soothing Lip Balm Strawberry Creme - tätä ei enää valmisteta - tämä oli pujahtanut erittäin vaikeasiirtoisen kaapin taakse, josta se (kerrankin) siivotessa löytyi. On ikivanha tuote ja valitettavasti kuivahtanut. Mutta aikoinaan, kun tätä käytin, tykkäsin kovasti. Tämä kosteutti ja tästä tuli sopivasti väriä huulille. (4/5)

Makeup Academy Sheer Finish Lipgloss sävy Some Me Time - mukana Finish 17 in 2017 -projektissani - ihana huulikiilto, jota on onneksi vielä toinen laatikossa, tosin eri sävyssä, mutta sekin on upea. Ei tahmaa, antaa sopivasti pientä väriä ja kiiltoa huulille. (5/5)

Baby Lips Moisturizing Lip Balm sävyssä Pink Punch - oli jopa mielestäni melko hoitavaa, huonompiakin olen käyttänyt, mutta lisätä piti koko ajan. En tykännyt tästä väristä. (2/5)

NYX Studio HD Finishing Powder - Feelunique - tykästyin tähän puuteriin ja varmasti ostan joskus uudestaan. Täytyy sanoa, että mikään irtopuuteri ei ole ikinä loppunut itseltäni näin nopeasti, joten ei ole kovin riittoisa pakkaus (6 g). (5/5)

Näytteet:

Karl Lagerfeld Eau de Parfum  - ihastuin tämän erikoiseen tuoksuun aivan täysin, voisin jopa kuvitella hankkivani (5/5)

Neal's Yard Remedies Nurturing Rose Shampoo & Conditioner - Jolie Box 04/2017 - tykkäsin paljon ja kirjoittelin jo täällä (4/5)

LUKE Charcoal Nose Cleansing Strips - tein jokin aika sitten tilauksen Jolse.com-nettikauppaan, josta sai muutamia näytteitä kaupanpäällisenä - aivan hirveä tapaus, melkein jäi mustat jäljet ihoon kiinni eikä irrottanut yhtä ainoata mustapäätä. Tälle voisi antaa miinuspisteitä. (0/5)

TonyMoly Prestige Jeju Snail Essence x2 - tämä taas oli aivan ihana tuote. Kevyt seerumi, joka imeytyi heti, mutta kosteutti tarpeeksi, joten oli hyvä sellaisenaan meikin alla. Myyty näköjään tällä hetkellä loppuun Beautynetkoreasta. (5/5)

Lioele Cosmetic Water Drop Sleeping Pack - tästäkin tykkäsin. Yövoide siis ja aamulla kasvot olivat ihanan pehmeät ja hoidetun oloiset. (4/5)

Jälleen pidemmittä puheitta halua toivottaa ihanaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti