7.8.2017

Draw My Stash Week 7

Viikot vierii ja mennään jo viikolla 7 Draw My Stash -projektissani, jonka mielestäni aloitin eilen.


Tuotesaldoni ovat tässä viikkojen aikana myös lisääntyneet jonkun verran. Alussa minulla oli 24 kappaletta korostusväripakkauksia, nyt niitä on 26. Poskipunapakkauksia oli myös 24 ja nyt niitä on 29. Luomivärejä oli alussa 33 ja niitä on nyt 36. Läpikäytävää siis riittää enenevässä määrin. 

Viime viikolla käytin tiuhaan tahtii seuraavia tuotteita:


NYX Strobe of Genius Illuminating Palette
Manna Kadar Beauty Paradise Blush
Lumene Cream Eyeshadow sävyssä 4 Velvet Glow
 
Tilanne näyttää tänään tältä:
 

NYX Strobe of Genius Illuminating -paletissa oli sopivasti 7 sävyä, joten oli yksi viikon jokaiselle päivälle. Tämä paletti on kyllä laadukas enkä kadu yhtään, että menin lopulta ostamaan tämän. Eniten tykkäsin ehkä oikean yläkulman punertavasta sävystä ja vähiten alhaalla keskellä olevasta tummimmasta sävystä. Oikeastaan tykkäsin kaikista paljon paitsi juuri tuosta alakerran tummasta. Sitä voisi ennemminkin käyttää esimerkiksi puuterin alla, jolloin siitä saa hieman tuota tummuutta pois eikä se värinsä puolesta korostuisi niin paljon. Tästä paletitsa tulee kuitenkin kyllä olemaan iloa todella pitkään.

Manna Kadar Beauty Paradise -poskipunaa käytin myös joka päivä enkä koskenutkaan viikon aikana muihin puniin. Tykkäsin tästä myös, mutta kyllä tästä pigmenttiä sai myös irti ihan kunnolla, joten jokseenkin varovainen sai olla. Laadukkaalta vaikutti myös, puna pysyi poskilla pitkään. Sainpahan tämän ainakin korkattua, tuote kun on tullut tammikuun Bette boxista, enkä ole ehtinyt aikaisemmin edes testaamaan.

Lumene Cream Eyeshadow sävyssä 4 Velvet Glow se vaan porskuttaa. Tässä on niin ovela sävy, että tykkään siitä valtavasti. Tuollainen metallinen harmaaseen vivahtava. Tuote levittyy hyvin ja siitä saa joko hieman vaisumman lopputuloksen tai sitten tehokkaamman, jos ottaa tuotetta kunnolla. Pohjustajalla saa myös syvyyttä sävyyn. Käytin tätäkin joka päivä ja huomasin, että pullossa ei ole tavaraa enää paljoa jäljellä. Niin paljon olen tästä joskus tykännyt (ja tykkään edelleen) ja yrittänyt tehokäyttääkin loppuun, että ei vain menisi pilalle.

Oikein onnistunut viikko takana siis. Tälle viikolle arpa suosi seuraavia juttuja:
 
Nudestix Magnetic Eye Color sävyssä Gilt
NYX High Definition Blush sävyssä Intuition
Urban Decay Afterglow Powder Highlighter sävyssä Sin
 
Nudestix Magnetic Eye Color sävyssä Gilt on tullut Lookfantastic Beauty Boxista maaliskuussa 2015. Nämähän eivät ole mitään maailman halvimpia tuotteita, joten olin todella iloinen saadessani tämän aikoinaan boxista. Tuli tätä kynää jopa vähän käytettyäkin, mutta sitten on jäänyt uutuuksien jalkoihin, kuten yleensä käy. Sävyltään tämä on kultainen, metallinhohtoinen ja itse tuote on pehmeää ja levittyy hyvin. Olen käyttänyt tätä pohjavärinä koko luomella tai myös ihan yksistään. Näillä keinoilla käyttelen tätä nyt koko viikon. Rajauksiakin tällä toki voisi tehdä, mutta en ryhdy sellaiseen.

NYX High Definition Blush sävyssä Intuition on ihan uutukainen tuote viime reissulta, joten en ole vielä testannut. Arpakone on arponut näitä NYXin reissuostoksia nyt jo kolme peräjälkeen. Kiva, en valita, pääseepähän ihan uusiin juttuihin kunnolla käsiksi. Tämä olisi kuitenkin paremmin talvella käytettävä sävy, mutta eiköhän se nytkin mene.

Urban Decay Afterglow Powder Highlighter sävyssä Sin tuli toukokuun Ipsy Bagista ja ihastuin tähän aivan totaalisesti. Siinä näkyykin jo selvä kuoppa. Olen tätä tuotetta täällä arvostellutkin. En ole edes välittänyt siirtää tätä Z-palettiin, koska tiedän, että tämä ei kauaa itselläni vanhene (tai ei olisi vanhentunut ilman tätä projektia). Menee paremmin tuossa eikä sotke ympäristöä, on melko puuterista.

En tämän enempää pörise vaan toivottelen vain hyvää alkanutta viikkoa! Viikon päästä taas näissä kuvioissa.

2 kommenttia:

  1. On sulla upeita tuotteita kaiken kaikkiaan. Ja ihan selkeesti on tapahtunut edistystä, kulutuspinnasta sen näkee;) Mä olen aina ihmetellyt miten tuollaista isoa kynää, tässä Nudestix Magnetic Eye Color, voi käyttää rajauksiin, minä en ainakaan ole koskaan onnistunut siinä hommassa. Johtuu varmaan ruttuluomista, joiden piikkiin voi laittaa kaikki epäonnistumiset ihan suoralta kädeltä;) :D
    Mukavaa viikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä viikonkin käytön vaan näkee noista tuotteista, vaikka aina tuntuu, että ne kestävät ikuisuuden. Ja näkee varsinkin, jos on uusi tuote ;)
      Itse en ole millään muotoa rajausihminen, todella harvoin väsään sellaisia, joten saati sitten tällaisella isolla kynällä.. :D Heheh.. ruttuluomet.. ehkäpä menee itsellänikin niiden piikkiin ettei edes huvita yrittää..! ;)

      Poista