22.8.2017

Subscription Box Blitz Project Pan - Intro

En vaan voi elää ilman näitä projekteja, ne ovat ihan selkeästi minun juttuni tässä blogimaailmassa. Nyt olisi taas uutta tulollaan. Jotkut ovat ehkä lukeneet viime vuonna tekemästäni Livbox-projektista, jossa yritin käyttää loppuun Livboxista tulleita tuotteita. Aika paljon sain käytettyä, mutta käteen pelkästään Livboxista minulle jäi viime vuoden lopussa tällainen kasa tuotteita:


Näistä yllä olevista olen loppuneita säästellyt ja varjellut, koska olen kuumeisesti miettinyt jatkoa ja nämä ovat olleet vähän niin kuin inspiraation lähteinä:


Olen saanut tämän vuoden puolella yhteensä 18 Livboxin tuotetta käytettyä loppuun. Lisäksi yhden olen säästänyt arvontalaatikkoon eli yhteensä 19 tuotetta on lähtenyt kaapeistani Livboxiin liittyen. Viimeisimpänä tässä kuussa loppui Lumenen Glow Reveal Kirkastava Pikakasvohoito, joka oli todella iso tuubi ja sen loppumisen myötä viimeistään päätin, että nyt on korkea aika uudelle projektille. 

Päädyin tässä yhtenä päivänä JmeJinxx-nimimerkin yt-kanavalle ja hänellä oli mielenkiintoinen projekti meneillään. Hän on yhdessä erään tanskalaisen kanssa kehittänyt projektin nimeltään Subscription Box Blitz, jota olisi nyt tarkoitus itsekin alkaa harrastamaan. Tähän touhuun on lähtenyt mukaan muitakin. 

Keräsin tähän alla olevaan kasaan kaikki kaapeissani lojuvat kauneusboxeista tulleet tuotteet:

Niitä on yhteensä n. 125 kappaletta. Selvennettäköön, että olen laskenut yhden paketin yhdeksi tuotteeksi eli esimerkiksi yksi luomiväripaletti, jossa on 4 värinappia on yksi tuote, mutta yksi kertakäyttönaamio on myös yksi tuote.
 
Projektissa on siis tarkoituksena käyttää loppuun eri kauneusboxeista tulleita tuotteita. Itse aloitan nyt 20 tuotteella ja tarkoitus on lisätä joka kuukausi 10 uutta tuotetta käytettäväksi vaikka edelliset tuotteet eivät olisi vielä loppuneet. Touhu voi siis mennä aika kaoottiseksi. 

Laskin nopeasti, kun kasaa kävin lävitse, että 40 tuotetta menee ihan helposti. Varmasti enemmänkin, mutta pääsin kevyesti siihen 40:een, joista osa loppuu tietysti hitaammin ja osa nopeammin. Ajattelin kuitenkin, että jatkan projektia siihen asti, kunnes 70 tuotetta on otettu mukaan. Se tarkoittaisi puolta vuotta eteenpäin ja sitten pitäisi vielä katsastaa, mitä jää käteen noista 70:stä. Jos intoa riittää pidemmälle, miksei sitten niinkin. 

Yritän myös keskittyä pääasiassa näihin vanhempiin tuotteisiin, jotka yläkuvaan pääsivät, mutta ehkä otan satunnaisesti uusistakin boxeista tulleita mukaan varsinkin, kun pidemmälle mennään. 

Siinä lyhykäisesti projektin kulku ja tässä tuotteet, mitkä otin mukaan:

Nivea Intensive Care -käsirasva (Bette Box 08/2017)
Dermosil Moisturizing Cream Light -kasvovoide (Bette Box 06/2017)
Pepsodent White Now Care Correction Whitening -hammastahna (Bette Box 07/2017)
TanWorks Tan Maintainer (LF Beauty Box 09/2015)
Herbina Kaura-Suklaa Vartalokuorinta (Livbox 03/2015)
RFSU Intim Easy Shave (Bette Box 05/2017)
RFSU Intim Cooling Balm (Bette Box 05/2017
Helein Skin, Hair & Nails -kauneusravintolisä (Bette Box 08/2017)
Oscar Blandi Pronto -kuivashampoo (BoxyCharm 01/2017)
Sophie La Girafe Baby SOS Cream Face & Body -suojavoide (Jolie Box 05/2017
Doucce Cosmetics Maxlash Volumizer Mascara (mini) (Ipsy Bag 06/2017)
Doucce Cosmetics Maxlash Volumizer Mascara (BoxyCharm 08/2016)
Lavera Glossy Lips -huulikiilto (Livbox 12/2015) 
Clean Fresh Laundry -tuoksunäyte  (Bette Box 08/2017)
Lumene VALO Bright Eyes All-In-One Heleyttävä ja Korjaava SY-voide (Livbox 11/2016) 
Dermosil Summer Glow Nail Polish (Livbox 07/2014)  
Skyn Iceland Glacial Face Wash with White Willow Bark (Ipsy Bag 06/2017)
KVossNYC Macaroon Lip Balm (Ipsy Bag 05/2017)
Naturativ Regeneration Hair Mask (Jolie Box 04/2017
Murad Rapid Collagen Infusion (LF Beauty Box 06/2015) 

Osahan on tietenkin aivan naurettavan helppoja saada käytettyä, mutta se on juuri se pointti. Saada käytettyä ja uusia tilalle. Suurin osa näistä on jo korkattu paitsi nuo vanhimmat (TanWorks, Herbina, Murad), jotka ovat pyörineet kaapeissani ikuisuuden. Luulen, että varsinkin Herbinan kuorinta pysyy projektissa mukana aika pitkään ja myös kynsilakka. Otin mukaan siis myös muissa projekteissa olevat tuotteet eli Laveran huulikiillon (Finish 17 in 2017) sekä Dermosilin kynsilakan (Project Polish).  

Aivan ihanaa päästä taas järkeilemään tämän kulutuksen kanssa ja yrittää käytellä vanhoja juttuja pois. Olen jälleen kerran erittäin innoissani uudesta projektista! Aion tehdä päivityksiä ja listata uudet tuotteet ja loppuneet aina suurin piirtein kuukauden puolessa välissä, että keskittyy jotain siihenkin ajankohtaan. Mukavaa päivän jatkoa!

6 kommenttia:

  1. Mahtava projekti! Nostan sulle hattua, kun jaksat vetää näitä projekteja ja tosi ansiokkaasti. Mä en vaan jaksaisi. Jos en saa jotain kasvovoidetta tms. käytettyä kasvoille, niin siirrän sen surutta jalka-/kropparasvaksi, niin sillä niistä on päästy aika äkkiä ja mun ronskikätisyyden ansiosta varsinkin. Muitten kanssa ei niinkään tule ongelmia.
    No, sulla kuitenkin on hieman enemmän tavaraa kuin mulla, joten peukkua sinnepäin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos peukuista! :) Luulen, että tässä projektissa tsemppejä tarvitaan varsinkin, kun pidemmälle edetään.

      Jotenkin näiden projektien myötä saa käytettyä varsinkin noita vanhempia juttuja pois, kun en millään raaski heittää roskiin. Sopimattomille tuotteille yritän myös kehittää aina jonkin toisen käyttökeinon, saa ne hyvällä omalla tunnolla käytettyä sillä tavalla. Tai sitten luovutan heti eteenpäin, jos tiedän, että meistä ei kavereita tule.

      Ihanaa illan jatkoa!

      Poista
  2. Mie eksyin kanssa jokunen heti sitten samalle Youtube -kanavalle ja oli hauska seurata sitä! Itselläni ei pahemmin kauneusboksi tuotteita ole, kun niistä olen heti eroon hankkiutunut ja nyt ei ole mitään boksia kiikarissa, kun Beauteque Monthlyn viimeinen laatikko saapui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Joo, itsekin sattumalta törmäsin tuohon otsikkoon siellä sivupalkissa ja olipa hyvä, että katsastin videon. Oli kyllä kiva kanava hänellä, joten täytyypä seurailla vähän enemmänkin kuin vain tämän projektin osalta.

      Ainakaan tätä projektia ei voisi oikein tällaisenaan toteuttaa, mikäli ei kauneusboxeja tilaile ;) Itselläni todella suuri osa tuotteista on nimenomaan näistä boxeista. Välillä tuntuu, että just kun ostaa itselle jotain uutta, niin se tuleekin sitten seuraavasta tai sitä seuraavasta boxista. Niinpä sitä on tullut melko tarkaksi näiden "omien" osteluiden suhteen.. kotimaassa ainakin :D Reissussa iiiihan eri asia ;)

      Ihanaa illan jatkoa sinullekin!

      Poista
  3. Nämä kulutus-projektit on vissiin just sun juttus <3 Kun tekee tuollaisen järjestelmällisen systeemin ni on tosiaan mahdollista saada tuotteita kulumaan et saa ostaa uusia! :D Aika mielenkiintoista oli huomata et sulla löyty samoja tuotteita ku mulla mitä koit vaikeaksi käyttää :) Esim tuo Herbina kaura- suklaa vartalokuorinta, mun oli pakko heittää se menemään, se haisi mun nokkaan niin yököttävältä. Minä jos ketä rakastan kuitenkin syödä suklaata! :) Nuo kauneustablettien syöntivaikeudet ratkaisin ostamalla dosetin mihin jaoin muutkin tablettini, nyt tulee säännöllisesti käytyä dosetilla kuin vanha mummo! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah.. :D Itsekin olen laittanut tuon pilleripurkin niin visusti esille, että en vaan voi unohtaa popsia niitä säännöllisesti. Saa nyt kököttää siinä niin kauan, että loppuu ;)

      Projektit on niin minun juttuni! ;) En kuitenkaan haluaisi väkisin kuluttamalla kuluttaa juttuja, vaan oikeasti saada niistä iloakin, mutta kaikkien tuotteiden kohdalla se vaan ei toteudu. Kuten nyt tämä Herbina... arghh.. mutta en vaan malta heittää pois. Ehkäpä oikeasti innostunkin siitä loppujen lopuksi, mistä sen tietää :D Lisäksi jotkut jutut muuten vain unohtuvat kaapinperukoille, kunnes ne löytää sieltä auttamattoman myöhään. Projektien myötä tulee kollattua kaikki paikat ja mietittyä, mitä pitäisi saada käytettyä ennen kuin menee vanhaksi tai juuri, että missä järjestyksessä käyttää tietyt tuotteet jne... Joo, olen aika suunnitelmallinen.. ;) Meni höpinöiksi...

      Ihanaa illan jatkoa myös sinulle!

      Poista