15.8.2017

Morphen paletin korjaus

Joitakin kuukausia sitten tein tilauksen Beauty Bay -verkkokauppaan. Tilaus oli erittäin onnistunut noin muuten, paitsi että Morphen poskipunapaletti oli mennyt tuusannuuskaksi, tuhannen päreeksi:



Voi sitä harmin määrää ja harmitus oli niin suuri, että en edes kunnolla katsonut koko palettia. Se oli sellaista mössöä, että luulin siellä olevan suurin piirtein vain yhdestä kolmeen nappia, joita olisi vielä mahdollisuus joten kuten pelastaa. Onneksi katsoin vähän tarkemmin.. 

Totesin, että toivoa voisi kuitenkin olla vähän enemmänkin. Otin itseäni niskasta kiinni tässä yhtenä päivänä ja aloin katsomaan, mitä paletille voisi tehdä. Nyt se näyttää tältä:



Neljä nappia fiksasin ja muista puhaltelin pölyt päältä pois. Yhden napin menetin kokonaan, mutta paljon parempi! No, jos kuitenkin vertaa tähän alakuvaan (millainen paletin pitäisi olla) niin huomaa, että hieman ovat sävyt sekoittuneet ja kaikki näyttää melko lailla samalta, mutta yritys hyvä. Tietenkin valotuksellakin on pienoinen osuutensa:


Nyt voin ainakin yrittää käyttää tätä ja tuote on jo lisätty Draw My Stash -listalle, josta se toivottavasti tulee projektiin jossain vaiheessa mukaan. Paletti on tosiaan Morphe 9N The Naturally Blushed Palette ja sain siitä rahat takaisin, hyvä niin. Mukavaa tiistaita!

2 kommenttia:

  1. Oh no!!! :( Mä en ois jaksanut/viitsinyt/kehdannut/halunnut ruveta korjaamaan koko palettia :( tosi kurja et paletti oli räjähtänyt käsiin, värit oli meinaan just ihanat, sellaiset mitä omakin kalmanaama ois hyväksynyt :) Mulla on ollut hyvä tuuri, et ei oo koskaan käynyt noin, paitsi Sokoksen paketissa kuivashampoo oli "tyhjentynyt". Se oli kyllä pakattu ilman korkkia ja suojauksia... XD Pääasia et sait rahat takaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan pakko yrittää :D Olisi tietysti voinut vaan puhaltaa kaikki irtotavara tuosta pois ja silti olisi jäänyt neljä nappia. Itselleni on nyt käynyt näin ainakin kolme kertaa lähiaikoina.. Aina sydän sykkyrällä availen just Boxycharmia, ettei vaan olisi mikään mennyt rikki. Reissaa niin pitkän matkan eikä ole mitenkään huippuvarmasti pakattu.
      Sinä olet päässyt vähällä näiden rikkoontuneiden suhteen, hyvä onni ollut matkassa! :)

      Poista