20.8.2017

Draw My Stash Week 9

Huomenna alkaisi sitten jo viikko 9 Draw My Stash -projektissani ja arpa suosikin nyt aivan ihanilla tuotteilla. Kaikki kolme ovat todella vähälle käytölle jääneitä, mutta upeita. 


Viikon 8 käyttelin seuraavia:


Clinique All About Shadow Quad 
Lumene Invisible Illumination Nordic Light Instant Illuminizer sävyssä Rosy Dawn 
Lumene Touch of Radiance Blush sävyssä 20 Rosy Blush - Onnellisuus

Tässä Cliniquen luomiväripaletin sekä Lumenen poskipunan kulutuspintaa viikon käytön jälkeen. Lumenen valopisaroista nyt ei käyttöä huomaisi varmaan vuodenkaan käytön jälkeen, joten turha laittaa tähän kuvaa. 



Poskipunan sävy on upea. Tällä saa juuri sellaiset ihanan ruusunpunaiset, luonnollisen väriset posket, joista tykkään. Pigmenttiä on sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän ja lisäksi tuo kulutuspinta kului melko maltillisesti. Siitäkin mielestäni huomaa, kuinka laadukkaita Lumenen tuotteet ovat. Joistakin aiemmista poskipunista pinta on kulunut viikossa huomattavasti enemmän. Tämä puna oli itselläni päivittäisessä käytössä.  


Cliniquen paletti on myös yhtä lailla todella laadukas. Käytin kaikki värejä ainakin kerran, mutta vaaleinta ihan joka päivä. Todella pigmenttinen tuote eikä varise ollenkaan. Värejä on myös helppo häivyttää. Hyvä arkipaletti, jota en saa unohtaa sitten, kun tämä projekti on loppunut. 

Lumenen valopisaroista tykkäsin myös kovasti. Käytin sitä joka päivä highlighterina, mutta muutaman kerran kokeilin myös sekoittaa värivoiteen kanssa. Toimi siinäkin hyvin. Tosin en nyt huomannut mitään hirveän mullistavaa, mutta jotenkin kasvoista tuli kirkkaammat. Ainakaan meikki ei mennyt pilalle, mikä on pääasia. Uskon, että jatkan sillä tiellä ainakin ajoittain. Highlighterina tuote on melko maltillinen, mikä tietenkin on välillä kivakin. 

Sitten viikkoon 9 ja sen tuotteisiin:


BH Cosmetics Blushed Neutrals 26 Color Eyeshadow & Blush Palette
Tarte Grav3yardgirl Swamp Queen Eye & Cheek Palette
Kiko Radiant Touch Creamy Stick Highlighter


BH Cosmeticsin paletti on projektissa nyt poskipunien osalta eli alariviin olisi tarkoitus keskittyä ensi viikko. Oikeanpuoleinen poskipuna on kyllä sellainen, että en ihan heti poskipunana käyttäisi, vaan ennemminkin luomivärinä. Tämä paletti on jäänyt todella vähäiselle käytölle jostain kumman syystä. Tämä on erittäin pigmenttinen tuote, joten varovainen saa olla. Kuvassa nuo sävyt näyttävät kaikki melko vaaleilta, mutta ovat oikeasti paljon tummempia. Tämän olen tilannut suoraan BH Cosmeticsin verkkosivuilta ehkä puolitoista vuotta sitten. 


Tarten paletti on yksi niistä surullisen kuuluisista, jonka sain rikkinäisenä perille ja korjasin. Sain rahani takaisin, mutta tullien verran tästä sitten tietenkin maksoin. Korjauksen jälkeen olen tätä ainoastaan muutaman kerran ehtinyt käyttämään, mutta olen nyt todella innoissani, että saan keskittyä tähän kokonaisen viikon. Tarkoitus olisi siis luomivärejä käytellä, puna ja highlighter tulevat sitten joskus myöhemmin. Olisin tietenkin tätä palettia voinut käyttää näissä kaikissa kategorioissa samalla kertaa, mutta äh, menkööt nyt näin, kun olin alunperin sen suunnitellut menevänkin. 


Myös tästä Kikon voidemaisesta highlighterista olen todella innoissani. En voi uskoa, että en ole tätä kertaakaan käyttänyt! Sävyhän on aivan upea ja juuri sellainen, mistä pidän yli kaiken. Unohtunut, mikä unohtunut. Ostin tämän Kanariansaarilta viime syksyn reissulta ja jo nyt on kumma, että on korkkaamaton. No nyt pääsee käyttöön ja jään varmaan koukkuun.

Aivan mahtavat tuotteet ensi viikolle. Nyt oli oikeasti vähän sellainen "Shop My Stash" -fiilinki, ihan kuin ostoksilla olisi omissa laatikoissa. Aurinkoista päivän jatkoa!

6 kommenttia:

  1. Tarte Grav3yardgirl Swamp Queen paletin sävyt on aika neutraalit, vaikka itse Grav3yardgirl ainakin Youtube videoissaan on varsin räväkkä, liiankin. Tuli vaan mieleen tuommonen. Paletti on kyllä tyylikäs. Lumenen poskipunan aion tsekata nyt, kun tarkemmin sitä katselen. Näyttää nätiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan totta! Itsekin olen hänen videoitaan katsonut eikä ole mikään hissukka, joten on kyllä neutraali paletti siihen verrattuna :D Ehkä Volume II on vielä tulossa... Tykkään tästä paletista kuitenkin, niin ominta omaa sävymaailmaltaan!
      Lumene poskipuna on upea ja tosiaan laadukkaan oloinen. Sen huomaa varsinkin nyt, kun olen putkeen vaihdellut punia solkenaan. Tämä on ollut parhaimmasta päästä.
      Mukavaa illan jatkoa!

      Poista
  2. Taas on kunniakkaasti yksi viikko takana ja pientä vähenemistä meikeissä :D Lumenen valopisaraputeloa sais käyttää varmaan vuoden putkeen ennen kuin huomaisi vähenemistä :) En tiedä oonko vähemmistönä ku toivon, et meikki- ja ihonhoitotuotteet sais olla pienempiä kooltaan et ne joskus myös loppuisi- muutenki ku vanhuuteen! :D Nyt valikoitu kyllä ihanat tuotteet (taas), mulle vähän oudommat mutta kiinnostavat, josko pääsis joskus kokeileen vaikka Tartea. Nyt kun mulla alko työt nii valitsin eilen itelleni kaikki tuotteet primerista viimeistelypuuteriin mitä käytän tämän viikon ja ensi viikolla uudet tuotteet. Josko näin todella tulis käytettyä kaikkia meikkejä- niitä unohdettujakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Todella hyvä keino käydä pikku hiljaa läpi kaikki meikit! Sieltä ne jyvät sitten erottuu akanoista ja löytää lempparit :D
      Kyllä kieltämättä on itselläkin käynyt mielessä, että joissain tapauksissa pienempi puteli olisi poikaa.. kuten esimerkiksi just näissä valopisaroissa. En usko, että saan ikinä käytettyä tuota pulloa loppuun vaikka nyt olenkin alkanut sitä sekoittamaan ihan systemaattisesti meikkivoiteen sekaan.
      Tartea olisi itsekin kiva saada lisää :) Uskon, että sitäkin jostain boxista jossain vaiheessa ilmestyy! ;)

      Poista
    2. Juu, minäkin luulen et jostain boksista se ihana Tarte pompsahtaa pian! XD

      Poista
    3. Voipi olla, voipi olla.... ;) XD

      Poista