17.5.2018

Bette Box toukokuu 2018

Sain toukokuun Bette boxin hyvissä ajoin, joten olen sitä tässä jonkun verran ehtinyt jo ihmettelemään ja käyttelemäänkin muutamia tuotteita. 

Harmikseni täytyy sanoa, että huhtikuun Boxycharm ei ole vielä saapunut, mutta ehkä se tekee vähän suurempaa maailmankiertuetta ja eksyy lopulta tännekin jossain vaiheessa.. toivottavasti.

Mutta Bette Boxissa teemana toukokuussa oli ”Valo” ja sitähän meille on nämä viime päivät suotukin. Jälleen kerran minulla ei ollut hajuakaan, mitä laatikko sisältää, joten sain avattua boxin ilman spoilaantumista. Sellaiset avaamiset ovat jotenkin vain niin mieltä lämmittäviä hetkiä..

RICH PURE LUXURY MIRACLE RENEW CC CREAM -HOITOVOIDE
Aloitetaan boxin parhaasta tuotteesta, joka oli ehdottomasti tämä CC-voide hiuksille. Tuotteen pitäisi elvyttää, raikastaa, kosteuttaa, suojata, kesyttää sekä tehdä hiuksista sileämmät, kiiltävämmät ja eloisammat. Huh, olipas jälleen lupauksia. Edellinen vastaava tuote on itselläni viittä vailla loppu, joten tämä tuli laatikosta juuri oikeaan aikaan. Testasin tätä pari kertaa ja tämä tekee hiuksista ihanan pehmeät ja sileät, joten hyvillä mielin voin ottaa piakkoin vakituiseen käyttöön. En käyttänyt testatessani hiustenkuivaajaa vaan annoin hiusten kuivua rauhassa. Ihana tuote ja ihana tuoksu.

SCHWARZKOPF LIVE COLOR SPRAY -SUORAVÄRI
Värisuihke, jonka pitäisi kuivua välittömästi sekä lähteä pois yhdellä shampoopesulla. Suuttimen pitäisi myös olla tarkka, joten on helppo suihkia haluttuun kohtaan. Lupaavalta kuulostaa, mutta itse en innostunut tästä sinisestä väristä eivätkä kyllä tyttärenikään, pinkki olisi heille kelvannut. Tämä jää nyt säilöön, kunnes joko joku innostuu tätä käyttämään tai keksin sopivan lahjoituskohteen.

LUMENE VALO GLOW REVEAL PEELING MASK
Kirkastava ja kuoriva naamio, jonka pitäisi piristää väsynyttä ihoa tehden siitä hetkessä säteilevän, tasaisen ja nuorekkaan näköisen. Koska minulla on minituoteprojekti meneillään, päätin heti korkata tämän ja testata. Sen yhden testikerran perusteella en huomannut ihossani yhtään mitään eroa entiseen. Tuoksu on hyvä ja tätä oli miellyttävä levittää iholle, mutta naamion poispesemisessä oli kyllä omat haasteensa. Ensin pyyhin kangaspalalla niin paljon kuin kykenin ja loppua yritin huuhdella lämpimällä vedellä, mutta siinä meni kyllä pieni ikuisuus. Ehkä pidemmällä käytöllä näyttää kyntensä, mutta vähän olen tällä hetkellä tähän tuotteeseen pettynyt.

VICHY SLOW AGE NIGHT NIGHT FRESH CREAM & MASK
Tuote, jota voi käyttää sekä yövoiteena että kasvonaamiona. Tämän pitäisi vähentää ulkoisten tekijöiden aiheuttamia varhaisia ikääntymisen merkkejä, joka tietenkin sopii meikäläisen ikäiselle aivan loistavasti. Tuote on ihmeellistä mönjää ja ruskean väristä, mutta juuri siitä syystä jotenkin piristävä ruiske näiden kaikkien perusvalkoisten voiteiden rinnalla. Olen käyttänyt tätä seerumin kanssa yövoiteena sen saamisesta lähtien ja iho tuntuu tykkäävän. No, Vichyn kanssa meillä sujuukin yhteistyö yleensä todella hyvin. Vichyä on aina kiva saada näistä boxeista, joten tämä oli Richin CC-voiteen jälkeen toiseksi paras tuote tästä laatikosta. 

ULTRASUN FACE SPF30 SUN PROTECTION
Tuote on tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä suojaava aurinkosuojavoide kasvoille. Voide imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa rasvaiseksi. Tämä on tullut boxista aikaisemminkin (Bette Box 05/2017) ja edellisen voiteen sain käytettyä viime lokakuisella Rhodoksen reissullamme. Voidehan oli ihan pätevä ja tämä uusikin on jo näiden helteiden vuoksi korkattu ja edelleen vaikuttaa oikein hyvältä aurinkovoiteelta. En ole ainakaan palanut. 


MOOMIN HYTTYSHÄTISTIN
Näiden lenksujen pitäisi pitää ötökät loitolla... Vähän piti hieraista silmiä, että onko tällaisiakin olemassa. Hiuslenkit ovat vedenkestäviä ja säilyttävät ötökkien loitontamistehot 250 tuntia pakkauksen avaamisesta. Lenksua voi  hiusten lisäksi pitää tietenkin myös esimerkiksi käsikoruna tai laukkuun kiinnitettynä. Todella mielenkiintoisia ja tulevat ehdottomasti käyttöön, kun niitä hyttysiä alkaa pörräämään. Kaikenlaista sitä keksitään ja kiva saada nämä laatikosta testiin.

KENZO WORLD EdP -TUOKSUNÄYTE
Tämä on myös tullut boxista aikaisemminkin (Bette Box 09/2017) ja pidin tästä tuoksusta, joten mielellään otan tämän vastaan. Kuitenkin olisi ollut vielä kivempi saada näyte jostain toisesta tuoksusta tai vaikkapa tämäkin edes vähän isommassa koossa, vaikka olisi kuinka Bette Boxin tilaajien suosikkituote.  

Laatikko oli ihan hyvä, mutta ei loistava tuon värisuihkeen tai noiden kahden jo nähdyn tuotteen vuoksi. Ne vähän madaltavat mielikuvaa tästä boxista. Kaikki paitsi näillä näkymin värisuihke tulee kyllä käytettyä. CC-voide hiuksille oli kuitenkin ihan huippu ja melkein kattoi jo laatikon arvonkin. Kiva, kun se oli myös täysikokoinen tuote. Vichyn voide oli myös loistava, tosin näytekokoinen tuote. Ehkä olen vain tottunut aivan liian hyvään Boxycharmin myötä niin on muka aina jotain valitettavaa... Mukavaa torstaita!

2 kommenttia:

  1. Juu, Boxycharm on kyllä niiiin omaa luokkaansa ettei muilla oo juuri nokankoputusta siihen asiaan :) Olin jotenkin "helpottunut" ku luin ettet sinäkään oo saanu vielä huhtikuun Boxycharmia-en minäkään!! :( Helpottunut siis vain siksi, että ehkä nyt on paremmat tsäänssit saada se, jos jollain muullakin on vielä saamatta... eipä tuossa mahtanut olla sitä logiikkaa tai punaista lankaa!! :D Bette Box oli taas hyvä mulle, juuri oli loppunut yövoide, hiuslakka oli hankinnassa (oli CC-voiteen tilalla), hyttyspompuloista olin aikaisemmin lukenut ja niitä on kiva päästä testaamaan. Aurinkosuojan käytin viikonloppuna ku mylläsin peruna-ja ryytimaan, Lumenen uutuuksia haluan aina testata ja tänne vaan kaikki hajuvesinäytteet, ne pystyn käyttämään loppuunkin :) Kivaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin yskän tuon Boxycharmin kohdalla... Sehän olisi melkein katastrofi, mikäli paketti katoaisi omille teilleen!! Olin oikeasti jo luopunut toivosta, että niin on ihan taatusti nyt omalla kohdalla käynyt.. mutta eilen, siis melkein toukokuun lopussa.. vihdoin ja viimein tuli postista ilmoitus! Jeeee! En enää edes muistanut, mitä se piti sisällään, joten oli oikeasti kerrankin melkein täysi yllätys :D Oletko sinä jo saanut boxisi? Toivottavasti!
      Kiva, kun tykkäsit Bette Boxista :) Loppujen lopuksi siihen nähden, mitä laatikosta maksaa, niin onhan se yleensä aivan huippukiva laatikko. Aina siellä jotain loistavaa ja todella käyttökelpoista on :D
      Kiitos paljon! Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinullekin! <3

      Poista