15.5.2018

May Mini Madness and Subscription Box Blitz Project Updates

Yhdistän nyt näiden kahden projektin päivityksen, koska kummastakaan ei ole niin mahdottomasti kerrottavaa. Aloitetaan uusimmalla vain toukokuun kestävällä May Mini Madness -projektilla. Yritän tässä projektissa käyttää toukokuun aikana mahdollisimman paljon kaappeihin kerääntyneitä minituotteita pois ja tässä oli tuotteiden määrä koko komeudessaan:



Kuvassa suurinpiirtein kaikki minit (65 kappaletta), mitä kaapeistani löysin, mutta kyllä niitä on sittemmin toki ilmaantunut sekä kaapeista että uusimmasta Bette Boxista vielä muutama lisää. Ensimmäisen kahden viikon aikana olen saanut loppumaan ainoastaan kuusi tuotetta:



Skyn Iceland Icelandic Relief Eye Cream (4 g) (Ipsy Glam Bag 10/2017)
Ziaja Natural Olive Cream -kasvovoide (10 ml) (Bette Box 03/2018)
Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer (3 ml) (joulukalenteri 2017)
Biotherm Beurre de Lèvres Smoothing Replumping Lip Balm (5 ml) (joulukalenteri 2017)
Essence Soft Cotton Scent Hand Cream (25 ml)
Rituals Magic Touch Cherry Blossom & Rice Milk Body Cream (70 ml) (Riikan ostos)

Eivät nämä minit todellakaan lopu ihan alta aikayksikön. Tuo pienen pieni Biothermin silmänympärysgeeli loppui tänään kuten myös Ritualsin vartalovoide. Muut loppuivat vain vähän aikaisemmin, mutta nekin olin korkannut jo huhtikuun puolella. 

Seuraava kasa on ollut ahkerassa käytössä, yhteensä 24 kappaletta:



Saattanee olla enemmänkin, mutta levittelen näitä niin ympäriämpäri taloa, että muistaisin käyttää, joten jotain jää aina pois. Näistä seuraavat tuotteet loppuvat ihan taatusti:



Loppuneen tuotteen tilalle otan sitten tietenkin uuden minin, mikäli sellainen sattuu kaapista löytymään. 

Seuraavana Subscription Box Blitz -projektin tilannetta, joka on nyt tuon miniprojektin ansiosta tietenkin vähän kärsinyt. Siinä projektissa sain kaksi tuotetta loppumaan viimeisen neljän viikon aikana:


Manna Kadar Beauty Bronzer Highlighter (Livbox 12/2016)
Sóley Nærð Soothing Tonic Splash (Jolie Box 06/2017)

Nämä ovat juuri ne samaiset, joita viime postauksessa ennustinkin loppuvan. Melkeinpä ainoastaan seuraavia projektiin kuuluvia tuotteita on tullut käytettyä nyt toukokuun aikana:

Tuo toinen vasemmalta on Urban Decay Afterglow Highlighter sävyssä Sin, joka tuli aikoinaan Ipsy Bagista. Tajusin jossain vaiheessa, että sekin on tietenkin minikoossa, joten oli mahtavaa ottaa se käyttöön. Tuote kuuluu siis molempiin tässä esiteltyihin projekteihin mukaan. Näistä seuraavista näkyy jo näin hienosti pannut:


Seuraavan kuukauden aikana tuo theBalmin poskipuna loppuu siis ihan varmasti, mutta mitään muuta en uskalla ennustaa loppuvaksi ja on ihme, jos sellaista tapahtuukaan. Loppuneita on nyt yhteensä tässä projektissa 58 eli vielä, kun saisin 12 tiensä päähän, niin projekti olisi ohitse. Uskon, että onnistun vielä tämän vuoden aikana. Ihanaa illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Hyvällä tolalla näyttää minit olevan :) Jos toi Balmin poskipuna ois mun ni oisin heivannu sen jo mäkeen! XD Tilasin äskettäin kosmejuttuja, jonka mukana tuli "ilmaisminejä" vaikka muille jakaa, itellä tuntuu et ne on taas lisääntyneet ihan ku itestään! Mut eipä haittaa ku ne tulee käytettyä kuitenkin :) Ihanaa lämmintä loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D Eipä tosiaan ole paljoa Balmia jäljellä, joten heivata ois voinut :) Se on tosi kiva puna, mutta eiköhän niitä kivoja ole paljon muitakin... Käytän nyt tarkan markan tyttönä kuitenkin kiltisti loppuun ;)
      Jotenkin tuntuu, että nuo minit valtaavat joka paikan. Siinä mielessä niitä on kiva käyttää, kun pitäisi muka loppua nopeasti.. ei ne kaikki nyt kuitenkaan niin nopeasti lopu vaikka aika rankalla kädellä itse ainakin yleensä käyttelenkin. Olisi kyllä kiva saada tuollaisia yllätysminejä vino pino!! ;)
      Kiitos, ihanaa ja toivottavasti lämmintä loppuviikkoa sinullekin! <3

      Poista