6.5.2018

Loppuneet tuotteet maaliskuu 2018

Edelleen menee loistavasti tämän kaappien tyhjennysprojektin kanssa, ihan kivasti loppui tuotteita maaliskuussakin. Tarkoitan tyhjennysprojektilla sitä, että yritän käytellä jo olemassa olevia tuotteita pois, enkä tilaile turhuuksia, yllätysboxeja lukuunottamatta.


Hiustuotteet:


Tigi Bed Head Urban Anti+Dotes Recovery Shampoo
Yleensä tykkää Tigin tuotteista todella paljon, mutta nämä siniset tapaukset eivät oikein iskeneet. Tämä shampoo oli ihan ok ja helppo käyttää hyvän hoitoaineen kanssa pois, mutta tämän saman sarjan oma hoitoaine oli pettymys. Sehän ei ole siis loppunut, joten ei pitäisi tässä vielä arvostella, mutta mainitsinpa nyt kuitenkin. Se odottaa tuolla suihkussa nyt sitä, että tulee vähitellen käytettyä ja koska pullon koko on mikä on, niin siinä tulee kestämään kauan. (2/5)

Tigi Bed Head  Masterpiece Massive Shine Hairspray
Ostospostaus Keskisille - ihan hyvä hiuskiinne, joka pitää hiukset paikallaan. Liikaa ei saa suihkutella, koska muuten kovettaa hiukset. Tämän edelle menee ihan kirkkaasti Osis. (4/5)

Kasvojenhoitotuotteet:

Biotherm Blue Therapy Cream-In-Oil 
Joulukalenterista - tämä oli suunnattu normaalille ja kuivalle iholle (itselläni sekaiho), joten käytin tämän yövoiteena. Tämä oli aivan mahtava tuote. Hurmaava tuoksu, imeytyi nopeasti ja kosteutti hyvin. Iho oli aamulla ihanan pehmeä. Harmi näiden pienten tuubien kanssa. (5/5)

Biotherm Aquasource Night Spa 
Joulukalenterista - tässäkin oli ihana tuoksu ja edellisen tapaan oli aivan loistava tuote tämäkin. Yövoide siis, jonka alla käytin seuraavana vuorossa olevaa vihreän tuubin seerumia. Mahtava kombinaatio, joka piti ihon pehmeänä ja hoidettuna. (5/5)

Biotherm Skin Oxygen Strengthening Concentrate
Joulukalenterista - juoksevanoloinen seerumi, jota käytin edellä mainitun yövoiteen alla. Taivaallinen tuoksu tuntuu olevan kaikissa näissä Biothermin voiteissa, joten jo ihan senkin takia voisin lotrailla näillä lopun ikääni. Tuovat sitä pientä luksusta elämään. Mahtava tuote tämäkin, voisin ostaa täysikokoisena nämä kaikki kolme tässä esiteltyä joulukalenterista tullutta. (5/5)

A-True Spring Green Tea Watery Calming Cream
Ipsy Bag 08/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - tämä sopi todella hyvin meikin alle, joten käytin mielelläni. Oli melko ohutta ja juoksevan oloista rasvaa, mutta imeytyi nopeasti ihoon ja tuntui kosteuttavankin. (4/5)

Mario Badescu Glycolic Eye Cream
Ostospostaus Beauty Baylle - ai että, kun oli mahtava silmänympärysvoide. Niin täyteläinen ja kuitenkin imeytyi hyvin ja oikeasti tuntui tekevän jotain. Käytin tätä öisin ja purkki kesti pitkään. Ostan varmasti joskus tätä lisää, koska on yksi parhaista mitä olen ikinä käyttänyt. (5/5)


Garnier Cleansing Wipes Soft Comfort
Näitä olen käyttänyt monet paukkaukset, ovat loistavia. Käytän ensimmäisenä steppinä meikin putsauksessa. Usein heti, kun tulen töistä kotiin, otan näillä kasvomeikin pois ja illalla sitten pesen kunnolla. Nyt yritän pärjätä ilman mitään kasvoliinoja, mutta jos vastaan tulee superhyvä tarjous, ostan lisää. (5/5)

Mádara Cleansing Milk With Calming Jasmine
Ostospostaus - tuoksu tässä oli aivan kamala, mutta tykkäsin itse putsarista, joka oli erittäin hellävarainen, mutta jätti ihon puhtaaksi ja pehmeäksi. Käytin aamuputsarina. (3/5)

Garnier Fresh Essentials Eye Make-Up Remover Enriched With Grape Extract
Riikan ostos - ihan hyvä silmämeikinpoistoaine, jossa oli havaittavissa myös tuota greipin tuoksua. Tulen varmasti ostamaan toistekin. (4/5)

Vartalonhoitotuotteet:


The Body Shop Pink Grapefruit Shower Gel 60 ml
Joulukalenterista - todella kirpeä ja piristävä tuoksu, tämä herätti. TBS:n suihkugeelit ovat järjestään hyviä, joskin hinnoiltaan sellaisia, että en suihkugeelistä viitsisi maksaa. (5/5)

L'Occitane Cleansing and Softening Shower Oil With Almond Oil
Ostospostaus - täydellinen tuote, joka kesti todella pitkään. Ihana tuoksu ja mahtava öljymäinen koostumus ja pienellä määrällä pärjäsi pitkälle. Tästä voisi melkein sen parikymppiä maksaakin... (5/5)

Isana Südafrika Duschgel mit Honig & Sonnigem Orange Duft
Riikan ostos - koostumus oli hyvä ja tuoksu ihanan raikas, joskin ehkä hieman liian keinotekoinen. (3/5)


Fruttini My Day Dream is Strawberry Body Lotion
Riikan ostos - taivaallinen tuoksu ja huippuvoide. Kunhan pääsen näihin Fruttineihin taas reissulla käsiksi, aion santsata. (5/5)

Rezepte der Oma Gertrude Reichhaltige Körperlotion
Ostospostaus - tämän kannessa mainostetaan mm. aprikoosiöljyä, joten jotenkin odotin jonkinlaista ihanan raikasta tuoksuakin. Tämä ei tuoksunut yhtään miltään, mutta itse voide oli kyllä todella hyvä. Se ei imeytynyt nopeasti, mutta piti kuivahkon ihoni kyllä hyvin kosteana. Iso purkkikin kesti pitkään. (3/5)


TonyMoly Magic Food Banana Hand Milk
Kreikan ostos - vähän olin pettynyt tämän liian mietoon banaanin tuoksuun. Olisin toivonut sen olevan paljon voimakkaampi. Itse rasvakin oli melko kevyttä, joten tämä oli ainoastaan päiväkäytössä. Toisaalta olihan tätä kiva pitää siellä työpöydällä vähän niin kuin koristeena, ei sitä kukaan muu olisi yöpöydältäni huomannut. (2/5)

Reva de Tahiti Moisturizing & Soothing Balm
Mieheltä Tahitin tuliaisina - tämä oli kookosrasvaa, joka sisälsi myös (afrikkalaista) shea-voita, ja jota säästelin varastoissani aivan liian kauan. Oli hieman ehkä pilaantunut, mutta en antanut sen häiritä, vaan käytin jaloilleni. Jalkani olivatkin aivan loistavassa kunnossa tämän käytön jäljiltä. (5/5)

Gunry Apple & Cinnamon Liquid Soap
Ostospostaus - aivan ihana jouluinen kanelin tuoksu ja tätä tulen ostamaan lisää ensi jouluksikin (5/5)

Random:


Trilogy Everything Balm
LF Beauty Box 07/2015, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - tämän olen saanut siis kauan sitten ja oli jostain syystä jäänyt unohduksiin. Alkuun käyttelin yöhuulivoiteena ja siinä se toimi oikein hyvin. Sitten jotenkin kyllästyin käyttämään tätä pelkästään siihen ja laittelin jatkossa yöksi myös kantapäilleni. Toimi loistavasti siinäkin, joten piti kantapäät pehmeinä. Ihan hyvä tuote, mutta en kyllä ostaisi uudestaan. (4/5)

Salus Floradix Rautaa ja Vitamiineja Täysmehuyrttiuutoksessa
Bette Box 03/2018 - tuli käytettyä, mutta näin pienestä näytteestä ei huomannut mitään vaikutuksia. Hyvän makuista kyllä oli. (3/5)

Maybelline Great Lash sävyssä Very Black
Jossain vaiheessa tämä oli lempiripsivärini. Tämä yksittäinen tapaus on pitkään ollut yhdessä pussukassani, enkä ole vaivautunut heittämään pois, vaikka on vanha kuin mikä. Joka tapauksessa oli jossain vaiheessa mielestäni loistava, mutta nyt ovat kyllä muut ripsarit ajaneet ohitse. (3/5)

Biotherm L'Eau The Energizing Fragrance of Lait Corporel
Joulukalenterista - raikas tuoksuhan tässä oli, mutta se ei pysynyt ihollani juuri ollenkaan. Tämä ei ollut suihkepullo, joten oli hieman hankala käyttää. Käytin siis hajuveden tapaan, mutta koko kropalle tätä olisi tästä pullosta ollut vaikea läiskiä. (2/5)

Näytteet:


Vichy Neovadiol Rose Platinium Fortifying and Revitalizing Rosy Skin - käytin meikin alla ja toimi hyvin. Tykkään Vichyn voiteista, ne tuntuvat sopivan itselleni. (5/5)

Lancome Rénergie Multi-Lift Créme - käytin meikin alla, toimi loistavasti ja erittäin miellyttävä koostumus. Kallis voide kuin mikä. (5/5)

Nivea Q110 plus C Anti-Wrinkle + Energy Day Care - käytin kaulalla, mutta voisin olettaa toimivan kasvoillakin hyvin. (3/5)

Mádara Anti-Fatigue Eye Rescue Cream - tykästyin tähän voiteeseen niin, että ostinkin tuotteen, kun Mádaralle tuli sopivasti tarjoukset. Tuntui hoitavan hyvin silmänympärysihoa. (4/5)

Ihanaa, että sain muutaman hassun näytteenkin käytettyä tässä kuussa. Käytettyjen tuotteiden arvo oli suurinpiirtein 174 € ja ostoksia maaliskuussa tuli tehtyä seuraavasti:

Bette Boxin tilasin pisteillä
Boxycharm Shipito-kuluineen 28,82 €
Hiustuotteita 21,70 €

Ostosten summaksi tuli yhteensä n. 50 €, joten aivan loistavasti meni jälleen yksi kuukausi ostosten kannalta. Nuo hiusjututkin olivat pakko-ostos, jotka kaikki pääsivät heti käyttöön. Valitettavasti näiden loppuneiden tuotteiden postausten kanssa vähän tökkii, koska noiden hintojen etsiminen on melko aikaa vievää hommaa ja teen sitä aina vähän kerrallaan. Haluan kuitenkin itsekin pitää edelleen kirjaa näistä tuhlailuistani, joten yritän jatkaa sitä sinnikkäästi. Aurinkoista sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Mun nenään TonyMolyn banaanikäsivoide tuoksuu erittäin voimakkaasti banaanilta. Onkohan eri tuubeissa (siis banaaneissa) eroja, mietin vaan. Mulla on jemmassa uusi jo odottamassa, mutta olen sitä vähän säästellyt ja korkkaan sen vähän myöhemmin;)
    Gunryn joulusaippuoista mulla oli hyasintin tuoksuinen versio, joka tuoksui ihan kunnolla, mutta appelsiini-inkivääri -versio oli aika heikko esitys. Muistaakseni mulla oli myös tuo omena-kaneli, mutta siitä ei jäänyt mitään mieleen, outoa;) Ehkä niissäkin on eroja;)
    Kiitettävästi oot saanut puteleita loppumaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä noissa banaanivoiteissa voi olla eroja tai sitten meikäläisellä alkaa hajuhermot reistailemaan :D Olen aina tykännyt (hyvistä) voimakkaista tuoksuista ja tämän tuoksu oli kyllä aivan liian mieto. Jos näiden äärelle jossain joskus pääsen, täytyypä tuoksutella, josko tuo omani olikin "huonompi" versio (toivottavasti oli). Olisin niin halunnut pitää tuosta voiteesta, koska banaanin tuoksu on aivan lumoava!
      Hyasinttia en ole noissa Gunryissa vielä testannutkaan! Kuulostaa niin ihanan kesäiseltä! Täytyypä pitää mielessä, kiitos vinkistä ;) Meillä myydään näitä paikallisella kirpparilla vähän joka lähtöön, joten eiköhän sieltä tuokin löydy. Citymarketissa on vain muutamia versioita.
      Aurinkoista viikonlopun jatkoa sinulle!

      Poista
  2. Garnierin silmämeikinpoistoaine taitaa sisältää viinirypälettä, eikä verigreippiä (grapefruit) ;) Olen itse useasti mennyt tuohon lankaan ja itse en siedä rypäleentuoksua kosmessa lainkaan.

    Fruttinin tuotteet on kyllä melkein kaikki hyviä! Yhteen tuoksuun en tykästynyt ollenkaan, olikohan milky orange?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, viinirypälettä ei greippiä :D Kertoohan sen jo kuvakin pullon kyljessä.. ;) Tuoksu ei ollut ollenkaan voimakas tuossa silmämeikinpoistoaineessa, mutta niinhän se on, että jos joku tuoksu tökkii niin se kyllä tökkii. Itsellä oli pitkään kookos sellainen, sain siitä jossain vaiheessa tarpeekseni. Nyt taas menee ;)
      Fruttinit ovat kyllä ihania! Ja niin edullisia, joten niitä on kiva ostaa aina varastoon, kun tilaisuus tulee. Tykkäsin tuosta Milky Orangestakin todella paljon, minulla oli jopa vartalosuihkekin ;) Voimakas tuoksu sekin... ja niistä tykkään.
      Aurinkoista viikonloppua sinulle myös!

      Poista