26.5.2018

Muutama ostos

Uskomatonta, mihin tämä aika menee. Ei ehdi blogia päivittämään sillä vauhdilla kuin haluaisi, valitettavasti. Jatketaan kirjoittelua nyt kuitenkin tällä lähiaikoina tehtyjen ostosten esittelyllä, koska olen näköjään taas innostunut shoppailemaan. Tein tilauksen MyLook-verkkokauppaan, L'Occitanelle ja lisäksi The Body Shopista jäi alennusten myötä muutama tuote käteen.


MyLook-tilaus:

MyLook-verkkokaupassa oli todella edulliseen hintaan tuotteita, joten olisi ollut suuri vääryys olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseen. Täältä jäi käteen kasvonaamioita sekä hius- ja vartalonhoitotuotteita. Yritän pitää tiukan linjan  edelleen meikkien kanssa, koska niitä riittää ja niiden kulutusvauhti on todella hidas.

Garnier Fructis Goodbye Damage Hair Oil
Schwarzkopf Taft Volume Mousse
Garnier Fructis Oil Repair 3 Butter Mask 3 In 1
Garnier Fructis SOS Repair Mask

Garnierin hiusnaamiopakkaukset ovat hieman eri muodossa kuin olen kaupoissa tottunut näkemään. Samaa tavaraa on kuitenkin varmasti ja olen käyttänyt näitä useaan otteeseen ja ne ovat olleet järjestään loistavia. Myös tuolta Garnierin hiusöljyltä odotan paljon. Muotovaahto oli sellainen pakko-ostos pian loppuvan tilalle ja kun kerran halvalla tuli vastaan, otin vähän erilaista kerrankin testiin (ainaisen Herbinan tilalle). 

The Body Shop Olive Beautifying Oil
Dermacol Aroma Ritual Delicious Irish Coffee Body Lotion
Dermacol Aroma Ritual Mandarine Sorbet Vitalising Body Lotion

TBS:n öljyä en ole vielä testaillut, mutta noita Dermacolin voiteita olen tuoksutellut olan takaa ja ovat aivan ihanan tuoksuisia. Tuo mandariinisorbetti on jo lähtenyt käyttöön ja tuoksun lisäksi myös koostumus voiteessa on ihan täydellinen. Näistä tulee Fruttinit mieleen.

Mitomo Premium Charcoal Pore Control Facial Essence Mask Box (6pcs)

Tälle kuuden naamion boxille jäi hintaa ainoastaan 7,45 €, joten melkoisen hyvä diili. Mitomoa en ole vielä koskaan testannut ja muutenkin tällaisten kangasnaamioiden käyttö on itselläni viime aikoina hiipunut. Yritän käyttää muutaman tuubissa olevan naamion loppuun, joten siinä syy paussille näiden kasvomaskien kanssa.

Mitomo Premium Argan Oil Pure Facial Essence Mask x3
Mitomo Premium Collagen Moisturizing Facial Essence Mask
Mitomo Premium EGF Elasticity Facial Essence Mask 
Mitomo Premium Pearl Brightening Facial Essence Mask

Lisää Mitomoa ja tietenkin nämäkin ovat kaikki vielä käyttämättömiä.  Toivottavasti nämä Mitomon naamiot ovat nyt hyviä, koska nyt niitä riittää.

Yhteensä koko MyLook-tilauksen hinnaksi postikulujen kanssa tuli n. 46 €, joten melkoisen edulliseen hintaan tuotteet lähtivät.

The Body Shopin ostokset:

TBS Banana Truly Nourishing Conditioner
TBS Virgin Mojito Body Butter

Minulla oli aika kasvohoitoon TBS:n yhteydessä olevaan kauneushoitolaan ja TBS:ssa sattui parhaillaan olemaan 20% alennukset meneillään. Jälleen pakkorako ostaa edes jotain. Olisin mielelläni halunnut Banana-sarjasta hiusten tehohoidon, mutta ne olivat tietenkin putiikista jo loppuneet. Pakkomielle kun tuohon banaaniin kuitenkin oli, niin päädyin sitten ostamaan tavallisen hoitoaineen, jota on myös toki kehuttu vähän siellä sun täällä. Eilen muuten sitten kuitenkin tilasin verkkokaupasta sen tehohoidon, kun oli 'Osta 3 maksa 2' -kampanja meneillään (taitaa olla vieläkin ainakin vähän aikaa). Virgin Mojito -vartalovoissa oli niin ihana tuoksu, että se oli pakko ostaa. Vaikka tuoksu onkin niin uskomattoman kesäinen, uskon silti, että voide on hieman liian tuhtia käytettäväksi lämpöisillä keleillä, joten jäänee varmasti syksyyn.

L'Occitanen ostokset: 


L'Occitane Almond Cleansing and Softening Shower Oil 
L'Occitane Almond Moisturizing and Smoothing Milk Veil

Tämä kaksikko maksoi yhteensä 29 € kaikkine alennuksineen mitä sain, joten jos tämän duon saa noin halvalla niin tyhmähän sitä on, jos ei käytä hyödykseen. Nämä molemmat ovat täyttä luksusta ja aivan supermahtavaa, että sellaiset löytyvät jälleen kaapistani. 

Sellaisia pieniä ostoksia ja Tallinnan reissukin tuli tehtyä, joten niistä ostoksista lisää tuonnempana. Aurinkoista viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Dermacolin suihkugeelit tuoksuu myös taivaalliselle! Mie ahmin silloin niitä ja jätin vartalotuotteet pois :D Mutta ehkä joskus tilaan niitäkin ;)

    Pinita Colada on miun suosikki, mutta kun yhden kesän jo käytti, niin ei nyt halua ostaa. Ihan kiva kun samoja tulee takaisin, mutta jokin uusikin olisi ollut mieluinen kahden vanhan sarjan tilalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos paljon vinkistä! Jatkossa voi satsata suihkugeeleihinkin. En ole muistaakseni ikinä Dermacolin tuotteita käyttänyt, joten ensikosketus tulee itselleni näiden vartalovoiteiden myötä.
      Pinita Colada kuulostaa juuri sellaiselta, että siihen ihastuu täysillä, mutta sitten tulee se rajakin vastaan melkein yhtä täysillä.. liika on liikaa ja sitten pitää pitää paussi ;) :D
      Hyvää viikonloppua sinulle!

      Poista
  2. Oi, nä on kyl parhautta nä ostospostaukset :) Nytkin sain "uuden shoppailupaikan" eli Mylookin :) Eli toisaalta aika paha homma lukea näitä... Mun ihan eka facemask oli Mitomon, ja ne on ollu loistavia mun kasvoille. Ostin niitä Viking Gracella silloin ja sisälsivät kaikkea eksoottista kuten etananlimaa, kultaa, jne:) Nyt olen tilannut niitä Kärkkäisellä kun ei sinne laivalle pääse päntiönnään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on aina pahoja, kun bongaa uuden paikan, missä päästä rahoistaan eroon! :D Tilaus tuli tuolta MyLookista kyllä todella nopeasti ja kaikki toimi viimeisen päälle, joten ei voi kuin suositella ;)
      Todella kiva kuulla, että tykkäsit Mitomon naamioista! Ja kiva kuulla myös, että niitä saa Kärkkäisiltä, jos kaipailee lisää ;) Tosin nämä minun omat taitavat nyt tällä maskien käyttövauhdilla pönöttää kaapissani aika pitkään, mutta ei kait naamioita voi olla ikinä liikaa.. ;)

      Poista