20.3.2019

Ostoksia - Boxycharm, L'Occitane ym.

Jos nyt vihdoin ja viimein esittelisin tähän mennessä tänä vuonna tekemäni ostokset, jotka on melkein kaikki tammikuulta. Tällä hetkellä on jonkinlainen ostoslakko meneillään, joka kestää juuri niin kauan kuin sisua riittää. Toki olen muutamia välttämättömyyksiä joutunut hankkimaan, mutta niitähän ei lasketa. Vain ne turhuudet. 

Boxycharm

Tilasin keräämilläni pisteillä Boxycharmilta muutaman jutun, koska siellä kaupassa sattui kerrankin olemaan jotain suhteellisen järkevää, kun käväisin vilkaisemassa. Toinen syy tilaukseen oli se, että ajatuksena on jossain vaiheessa Boxycharmin tilaus lopettaa eli halusin käyttää pisteet sitä ennen pois, mutta lopettamispäätöstä en ole vieläkään saanut aikaiseksi tehdä. 


Pisteitähän minulla oli melkoisesti, en ole niitä ennen käyttänyt ja kerran minulle korvattiin rikkoontunut highlighter pisteillä. Nämä kaksi tuotetta sain niillä täysin ilmatteeksi postikuluineen päivineen Shipitolle asti, mutta sieltä Suomeen tuli sitten tietenkin ne normipostikulut, halvimman mukaan tietenkin. Tätä pakettia tosin sain odotella pienen ikuisuuden eli muistaakseni taisin tämän tilauksen tehdä jo marraskuussa, mutta lievästi kärsineen oloinen paketti saapui vasta pitkälle tammikuun puolella.



Sunday Riley Blue Moon Tranquility Cleansing Balm
Tämä on siis puhdistusvoide isossa 100 g pakkauksessa, joten kestänee käytössä pitkään. Olen pitkään halunnut päästä käsiksi Sunday Rileyn tuotteisiin, joten kun tämän sieltä sivuilta bongasin, niin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, teenkö tilauksen vai en. Tämä on siis edelleen korkkaamaton, joten sitä odotellessa. 



Juice Beauty Green Apple Brightening Eye Cream  
Tilasin myös Juice Beautyn silmänympärysvoiteen, jonka käyttöönottoa odottelen myös innolla. Näitä Juice Beautyn tuotteita on tullut muutama ainakin Boxycharmista (ainakin huulikiilto ja ripsiväri) ja varsinkin huulikiilto oli oikein mieluinen. No, näin sain ainakin Boxycharmin pisteet käytettyä ja tuotteet, jotka tulee taatusti käytettyä myös. 

Tokmanni


Delia Cameleo Silver Shampoo & Silver Hair Mask
Olen kaivannut jo pitkään jotain vähän edullisempaa ja helpommin saatavilla olevaa hopeashampoota. Luin jostain blogista kehuja tästä erittäin halvasta Delian versiosta ja päätin ostaa minäkin kokeiluun. Samalla ostin myös tuon hiusmaskin. Shampoota jo kerran testailin ja oli ihan pätevä, mutta täytyy käyttää vähän enemmän, että tiedän vetääkö vertoja Fudgelle

L'Occitane



L'Occitanella oli jonkinlainen kampanja meneillään, en valitettavasti muistaa enää mikä, mutta kun edullisesti tuotteita sai, niin pakko oli laittaa jotain tilaukseen. 


Verbena Shower Gel & Verbena Glace Icy Body Shower Gel
L'Occitanen suihkugeelit ovat järjestään mitä ihanimpia, joten niitä tilasin heti kaksin kappalein. Kumpaakaan en ole vielä korkannut, koska suihkareita minulla riittää. Jonkinlainen tolkku siihen touhuun täytyisi saada, mutta kuten tästä huomaa, en vain voi vastustaa niiden ostamista. 


Petal Cleansing Oil & Extra-Gentle Milk Soap With Shea Butter
Avaamattomia nämäkin edelleen, mutta mikäli saan edellisen kasvojenpuhdistysöljyn loppumaan vielä kylmien ilmojen aikana, otan tämän L'Occitanen version seuraavaksi käyttöön. Talvisin olen alkanut käyttelemään vain näitä öljyjä kasvojen puhdistukseen, koska ne pitävät ihan selvästi pintakuivuuden poissa. Saippuan ostin muistaakseni ihan postituskulujen vuoksi, että ne olisivat ilmaiset. Ihana tuoksuhan tässä on ja pääsee käyttöön ihan näinä päivinä. 

The Body Shop

TBS:ssa sai muistaakseni 30% alennuksen (ainakin ihonhoitotuotteista), joten sitä tilaisuutta ei saanut päästää käsistä.


Oils Of Life
Käväisin heti ostamassa tämän ihanaisen öljyn, joka pääsi viime marraskuussa itseltäni loppumaan. Tämä on nyt isossa pullossa ja se pienempikin kesti pienen ikuisuuden. Tämä tuotehan on yksinkertaisesti vain täyttä luksusta. 

Peppermint Candy Cane Fragranced Hand Cream
Tämä samainen käsirasva loppui tammikuussa, joten kun näin tämän TBS:n pöydällä tarjouksessa ja siinä oli tasan yksi kappale jäljellä, nappasin mukaan. Jos olisi ollut kaksi tai kolmekin, niin olisin varmasti ottanut ne kaikki. 

Deciem

Tein ensimmäisen tilaukseni Deciemille, jälleen erään blogikirjoituksen ansiosta.




Petrowhat? Bali aka Pinapple Flavour
Tämä vain vaikutti niin mielenkiintoiselta ja ihanan hedelmäiseltä huulivoiteelta, että nappasin summanmutikassa ostoskoriin. Korkannut en ole tätäkään eli lisää tästä sitten aikanaan, viimeistään, kun loppuu. 

The Ordinary
Salicylic Acid 2 % Solution 
100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil 
Caffeine Solution 5% + EGCG 
100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil

Nyt pääsen ihan urakalla näitä The Ordinaryn tuotteita sitten testailemaan. Tuota ensimmäistä eli Salicylic Acidia olen jo käytellyt silloin tällöin ja voi olla, että se ehkä vähän on hillinnyt tuota talintuotantoani. Ihoni ei ole kiiltänyt ihan niin suunnattoman suuresti ja varsinkaan nopeasti kuin yleensä. Muita näistä en ole vielä testannut. 

Citymarket
 


Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer - Light Bronzer
Tähän suorastaan törmäsin meidän ruokakaupassa nyt maaliskuun puolella. Sinne oli ilmestynyt Physicians Formulan ständi. Sehän oli melkoinen yllätys ja olin ihan puulla päähän lyöty, mutta näköjään joihinkin Citymarketteihin on tosiaan näitä Physicians Formulan tuotteita tullut. Hyllyillä oli kyllä tavaraa, mutta ostin nyt tällä kertaa vain tämän legendaarisen, kaikkien kehuman tuotteen, jota olen tähän asti pystynyt vastustamaan. Nyt olin kuitenkin niin hämmennyksestä tolaltani, että mukaan lähti. Tuoksuhan tässä on aivan taivaallinen, mutta muuten en ole vielä testannut. 

Sellaisia pienimuotoisia ostoksia ja tilauksia on tullut tehtyä ja nyt tosiaan yritän taas jonkin aikaa keskittyä ihan vaan siihen käyttämiseen ja kuluttamiseen ja tekemään laatikoihin tilaa. Ylläriboxeja tulee ja ne saavat nyt tyydyttää jonkin aikaa sitä uutuuksien nälkää. Mahtavaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti