1.4.2019

Loppuneet tuotteet helmikuu 2019

En ihan ehtinyt näitä esittelemään maaliskuun aikana. Loppuneita tuotteita on taas paljon ja on useita vanhojakin, mikä on aina mieltä ylentävää.


Minähän en yleensä sisällytä loppuneisiin hammastahnoja, käsienpesuaineita tai deodorantteja, paitsi siinä tapauksessa, että olen ne ostovaiheessa täällä esitellyt. Muutenkin yritän aina merkitä, mistä olen kyseisen tuotteen ostanut tai saanut, että ei jää itseänikään vaivaamaan.



Bio2You Natural Hair Mask 
Bette Box 02/2019 - erittäin lyhyellä vaikutusajalla (1-3 min) oleva hiusnaamio, josta innostuneena tuli tämän käyttäneeksi heti pois. Ajattelin tuotteen tekevän ihmeitä, mutta oli ihan perushoitoaine eli ei tehnyt hiuksista mitenkään ihmeellisen kiiltäviä tai pehmeitä. Tuoksu oli jotenkin outo, ummehtunut. (2/5)

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Shampoo
Bette Box 02/2019 - ylellisen oloinen shampoo ihanalla tuoksulla. Oli paksuhkon oloista ja pesi kunnolla.Voisin ihan hyvin hankkia lisää. (4/5)

Beauty and Planet Coconut Water & Mimosa Flower Shampoo & Conditioner
Bette Box 08/2018 - vegaaniset tuotteet, jotka olivat aivan superihanat. Tuoksu oli taivaallinen sekä shampoossa että hoitoaineessa ja mikä yllättävintä omalla kohdalla, hoitoaine toimi hiuksissani. Näitä on myös ihan lähikaupasta saatavilla, joten varmaan tulee hommattua uudet pullot jossain vaiheessa, kunhan ne iänikuiset varastot pienenevät. (5/5)


The Original Mane 'n Tail Moisturizer-Texturizer Conditioner
LF joulukalenterista 2018 - perushoitoaineenahan tämä ei toiminut, mutta hiuksiin jätettävänä hoitoaineena tämä oli aivan loistava. Tämä teki hiuksista aivan uskomattoman siloiset ja pehmeät. Tuoksukin on ihana, mieto, mutta ihana. Harkitsenkin tämän ostamista jätettäväksi hoitoaineeksi, kunhan saan muutamat muut jälleen ensin käytettyä. (5/5)

Cutrin Muoto Extra Strong Hairspray
Bette Box 12/2018 - vaikka tämä on 'extra strong', se ei valitettavasti pitänyt tukkalaitettani paikoillaan ollenkaan. Käytin tämän päivinä, kun ei ole niin väliä eli lähinnä viikonloppuisin. En tykännyt. (0/5)

KC Professional Four Reasons Deep Cleanse Shampoo
Syväpuhdistava shampoo, joka on ollut käytössä pienen ikuisuuden, siis varmasti ainakin viisi vuotta. Hyvin toimi, pesi ihan selvästi perusteellisesti eli poisti kaikkien muotoilutuotteiden jämät hiuksista. Tuoksua ei oikeastaan ollut, ainoastaan mieto perussaippuamainen. Tykkäsin, mutta oli se vaan mahtavaa saada tämä käytettyä ja sain ostaa uuden tilalle. (5/5)


L'Oréal Tecni.art A Head Web Design Sculpting Paste
Ikivanha hiusgeeli, josta olen ehkä 3/4 käyttänyt. Enkä todellakaan ole tähän koskenut ties miten moneen vuoteen. Tällaisia täältä minun varastoistani vaan löytyy. Tämä kyllä oli ihan toimiva eli piti hiukseni paikoillaan ilman hiuslakkoja, mutta joutaa pois. Tässä on myös aivan ihana tuoksu, edelleen. Tuskin tulen kuitenkaan enää ikinä hiusgeeleihin koskemaan. (4/5)

Goldwell Trendline Styling Lotion
Ikivanhus tämäkin. Kuten joku saattaa huomata, olen käynyt hiustuotteeni nyt perusteellisesti läpi ja jäljellä pitäisi enää olla ne, jotka oikeasti ainakin näillä näkymin tulee joskus käytettyäkin. Tätä käytin aikoinaan kampausten tekoon, kun piti olla isoa rullaa päässä jne. Kampaus muka pysyi pitempään, no ehkä se sen ihan oikeasti tekikin. Tähän en ole vuosiin koskenut ja tuotteesta on ehkä puolet käytetty. (3/5)



Rich Pure Luxury Argan De-Frizz & Shine Mist
Tallinnan ostos - tämä perkules lipsahti käsistäni ja meni kivilattialla tuhannen säpäleeksi. Aivan ihana tuote, joka antoi kiiltoa ja tuoksukin oli mitä mahtavin. Kylppäri tuoksui tältä pitkän aikaa sen putoamisen jälkeen. Onneksi tätä myydään ihan meidän lähikaupassa, joten joku kaunis päivä nappaan tämän sieltä mukaani. (5/5)


Mádara Pihlaja Drops Glow Booster
Jolie Box 09/2018 - käyttelin tämän ihan vain yövoiteen alla. Kokeilin muutamaan otteeseen aamuisin, mutta pisti ihon selvästi kiiltelemään päivän mittaan nopeammin. Yövoiteen alla oli ihana, selvästi kosteutti ja rauhoittikin. Tämä pieni ampulli kesti yllättävän pitkään, koska pieni määrä riitti kerralla. (4/5)

Nip + Fab Exfoliate Glycolic Fix Serum
Ipsy Bag - tämän tilasin Ipsylta aikanaan keräämilläni pisteilläni. Tämä oli melko paksu seerumi, joka alkuun tuoksui erittäin miellyttävältä, mutta loppua kohden tuoksu alkoi jotenkin häiritsemään. Tuote oli kuitenkin loistava ja onneksi tajusin käyttää tämän talvella, koska ei tosiaan ollut sellaista ihan vetistä ainetta. Imeytyi kuitenkin hyvin, mutta en huomannut mitenkään erityisesti siloittavan ihoa. (4/5)



Riche Crème Comforting Anti-Wrinkle Night Cream
Ostospostaus - tämä tuli kaupanpäällisenä YR:lta. Monesti, kun sieltä saa ensimmäisen tuotteen ilmaiseksi, olen valinnut juuri tämän, koska tämä on aivan supertoimiva yövoide. Tuoksukin on niin ihana ja tuo ihan lapsuuden mieleen. Tämä pitää ihon kosteutettuna ja tulen ehdottomasti tilaamaan tämän taas joskus uudestaan. (5/5)

Dermalogica Daily Microfoliant
Livbox 09/2015 - jälleen yksi ylläribokseista saatu ikivanhus tuli tiensä päähän. Tiesin, ettei tämä mene kovin helpolla pilalle, joten oli varaa odottaa. Tiesin tämän myös aivan loistavaksi tuotteeksi, joten odottelin talvea tämän kanssa, kun kuorinnan pitää olla vähän hellempää sorttia. Tämä on siis aivan loistava kuorinta, selvästi puhdistaa ihon kaikesta ylimääräisestä, mutta jättää sen silti ihanan kosteutetun oloiseksi. Onneksi minulla on vielä tällainen normaalikokoinen varastossa. Tuo vuoden 2015 syyskuun Livbox oli bloggariboksi ja aivan mahtava. (5/5)



The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser
Tämä on pyörinyt laatikossani pienen ikuisuuden ja on varmasti ensimmäisiä pohjustajia, minkä ikinä olen ostanut. En tykännyt tästä ollenkaan, tämä pisti kasvot vain ja ainoastaan kiiltelemään entistä enemmän. Tämä ei pienentänyt ihohuokosia, ei tasoittanut, ei ollut oikeasti mitään iloa. Silti varastoin tätä jostain kumman syystä. No käyttelin tämän nyt jalkavoiteena pois, eipähän menneet pennoset ihan hukkaan. (0/5)

Too Faced Better Than Sex Mascara
Kreikan ostos - tämä paljon hehkutettu maskara on kyllä kaiken hehkutuksen arvoinen. Kaikista hehkutetuista maskaroista en ole aina ihan tykännyt, mutta tästä tuli yksi suosikkituotteistani. Onneksi yksi uusimmista Boxycharmeista sisälsi tämän täysikokoisena, joten ihan heti ei tarvitse olla metsästämässä uutta. (5/5)

Yves Rocher Volume Elixir Mascara
Tämäkin on varmasti tullut joskus kaupanpäällisenä YR:lta, mutta näköjään en ole tästä kirjoitellut mitään. Tämä on myös yksi parhaimmista maskaroista, mitä olen ikinä käytellyt, en tiedä, monesko tapaus tämä omalla kohdalla oli. Tämä on helppokäyttöinen, ei sotke sekä tekee ripsistä pidemmät ja tuuheammat todella vaivattomasti. Maskaroita minulla on laatikossa nyt 13 (laskin ne tässä yksi päivä), mutta jos se jono siitä ikinä näyttää hiipumisen merkkejä, niin taatusti tätä tulee tilattua lisää. (5/5)



Garnier SkinActive Juicy Radiance Mask
Riikan ostos -  tämä oli keltaista, ihanan raikkaalta tuoksuvaa geeliä, joka vähän nipisteli, kun sitä levitteli kasvoille. Teki ihosta ihanan pehmeän oloisen. (5/5)

Mitomo Pure Facial Essence Mask
Ostospostaus - näitä Mitomon naamioita riittää vieläkin varastoissani ja myös tämä versio oli oikein helppo asetella ja pysyi kasvoilla hyvin. Oli hyvä, mieto tuoksu ja kosteutti. (3/5)



Yves Rocher So Elixir Perfumed Shower Gel
Ostospostaus - tämä tuli siis kaupanpäällisenä. Tässä, kuten saman sarjan vartalovoiteessa, oli niin voimakas ja jotenkin miehinen tuoksu, että kyllä tiukkaa teki tämäkin käyttää. Onneksi loppui. Koostumus oli kuitenkin kiva, joten siitä yksi piste. (1/5)

Absolution Extra Soft BodyWash
Jolie Box 10/2018 - tässä piti Jolien esitteen mukaan olla pehmeän vihreä tuoksu ja sitä se kyllä oli. Tämä oli niin ihana suihkari, että seuraavaa suihkukerta välillä oikein odotti. Piti ihon kosteana kylmillä ilmoilla eikä kutinaa ollut ollenkaan. Mahtavaa, kun Jolien myötä pääsee käsiksi tällaisiin aarteisiin. (5/5)



Dermosil Skin Comfort Body Cream
Ostospostaus -  tämä ei ollut mitenkään erityinen tuote. Melko ohutta voidetta, joka imeytyi ihoon nopeasti. Tuoksu oli ihan kiva, mutta todella mieto. (2/5)

The Body Shop Peppermint Candy Cane Softening Body Lotion
Ostospostaus - tämä taas oli aivan superloistava vartalovoide. Tuoksultaan erittäin voimakas piparminttu, joten tätä tekisi mieli syödä. Ihastuin ikihyviksi, toivottavasti tätä saa vielä jatkossakin. (5/5)

Dirty Works Shea You Care Body Butter
Tallinnan ostos - tuoksuhan tässä nyt oli sanonko mistä, mutta itse tuote oli kuin samettia. Tätä oli ihana levitää, voide tuntui ylelliseltä ja imeytyi nopeasti. Koostumuksensa puolesta siis yksi parhaista vartalovoista, mitä olen ikinä käyttänyt. (4/5)



Dermosil Tindra Hand Soap
Ostospostaus -  tämä näytti upealta lavuaarin reunalla sisältämiensä "kultahippujen" ansiosta. Tuoksu tässä oli melko mieto, mutta miellyttävä, juurikin omenaan menevä, kuten mainostetaan tuossa kyljessäkin. (3/5)

Cien Nail Varnish Remover
Vähän sellainen tuote, että täytyy oikein miettiä, koska tämä pitäisi heittää pois. No ehkä viimeiset 10 käyttökertaa tämä on värjännyt sormiani niin vietävästi, että en enää jaksa sitä. Ainetta tuolla kuitenkin selvästi vielä on. Tämä poisti glitterilakankin todella helpolla, joten ihan sen vuoksi voisin ostaa uudestaan. (4/5)

Yves Rocher Golden Tea Hand Cream
Ostospostaus - tästä tuoksustahan en tykännyt alkuun yhtään, mutta opin sitä sietämään. Tämän käyttelin yövoiteena ja alkuun se oli juuri sen tuoksun takia melkoista tuskaa. Tuli kuitenkin käytettyä ja oli ihan ok, ei toimivuudeltaan niin huono kuin joskus nämä YR:n kausikäsivoiteet ovat olleet. (2/5)

The Body Shop Almond Hand & Nail Manicure Cream
TBS joulukalenterista 2017 - ei niin voimakas tuoksu kuin TBS:n käsivoiteissa monesti on, tuoksu oli kuitenkin ihana. Hyvä käsirasva tämä oli, pidin käsilaukussa ja käyttelin töissä ym. (5/5)




Salus Nestemäinen B-Vitamiinivalmiste
Bette Box 02/2019 - tämä ei ollut kovin hyvänmakuista eikä tietenkään näin pieni pullo mitään tuloksiakaan antanut. Kuitenkin olen sitä mieltä, että ehkä minun kannattaisi B-vitamiiniin satsata jossain vaiheessa. (1/5)

Yves Rocher Red Apple Nourishing Lip Balm
Ostospostaus - tästä tykkäsin paljonkin. Tuoksu nyt oli todella mieto omenainen, mutta nämä YR:n huulivoiteet ovat sellaisia takuuvarmoja. Tämä kosteutti, eikä tarvinnut olla koko ajan lisäämässä. (4/5) 

Nivea Dry Fresh 48h Protection Anti-Perspirant
Bette Box 07/2018 - ei toiminut itselläni ollenkaan, joten käyttelin vain sellaisena pika-apuna esimerkiksi työpäivän jälkeen, jos menin salille. Kesti sen aikaa, kun kesti, mutta eipähän tarvinnut tuhlata niitä oikeasti päteviä deodorantteja tuohon asiaan. (0/5)



Vielä muutama näytekin tuli käytettyä, että saisin niitäkin taas laatikoista vähän pois. Lumenen Rich Day Creamit menivät ihan kaulani iholla, sopivat parhaiten siihen hommaan, mutta nuo kaikki muut olivat kyllä loistavia tapauksia. Ihanan aurinkoisia päiviä kaikille!

6 kommenttia:

  1. Nyt sulla oli niiiiin paljon loppuneita Yves Rocherin tuotteita, et rupes itteäki kutkuttaa et pitäisköhän... :D Vielä muisti linkittää YR:n niihin hitsin pieniin "arpoihin", jotka oli rullalla ja mistä aina löytyi "päävoitto" vai oikeus alennukseen vai mikä se oli? Ja niitä lippusia ja lappusia jne :D Mutta varsinkin tuo yövoide vaikutti kiintoisalta. Mulla ei ole "ku" viis ripsaria jonossa, joten mahan ottaa käyttöön helmikuun Boxycharmista tulleen Better Than Sex-ripsarin. Toivottavasti se osoittautuu niin hyväksi, ku oot kehunu, ja monet muut :) Kivaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah, joo, muistan itsekin ne lippuset ja lappuset, mitä aina intoa puhkuen availi.. Kerrankin voitti jotain! :D Kyllä siellä Yveksellä on useita ihan päteviä tuotteita! Aina silloin tällöin täytyy tilailla.. sieltäkin.. ;)
      Olen jopa vähän kade tuosta sinun ripsarimäärästä.. Onneksi näistä minun omista on muutama edes mini, joten kuluvat nopeammin. Niissä 13:sta on vielä niin huippumerkkejä (Boxycharmin ansiota), että vaikea valitakaan, minkä korkkaisi seuraavaksi ja toisaalta, mitkä niistä sitten kärsii. Ne kun kuivahtavat korkkaamattominakin. Better Than Sex on huippu! <3
      Kiitos, ihanaa viikonloppua sinulle! <3

      Poista
  2. Beauty and Planet sarjaa pitäisi kyllä itsekin kokeilla, vaikuttaa lupaavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kyllä niin yllättynyt noista tuotteista. Omat hiukseni ovat niin vaativat varsinkin hoitoaineen suhteen, joten huippua, että löytyi pätevä tuote! <3 Kannattaa kokeilla! :)
      Mukavaa viikonloppua sinulle! :)

      Poista
  3. Minulla on yhä hyllyssä tuo Livboxista tullut Daily Microfoliant, silloin tällöin vaan käyttelen, kun on herkkä iho. On riittoisaa tavaraa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka ihanaa kuulla, että en ole ainoa, jolla näitä vanhuksia löytyy kaapeista!! ;) Tuo Daily Microfoliant oli kyllä niin riittoisaa, pieni purkki kesti todella pitään.. Vähän hirvittää, että kuinkahan kauan se normiversio tulee kestämään..! :D

      Poista