7.2.2021

Goodiebox tammikuu 2021 + jäljellä olevat tuotteet

Tammikuussa saapuikin sitten yllättäen näillä näkymin viimeinen Goodiebox tähän talouteen. Vähän yllätti ainakin itseni tuo ilmoitus hinnannostosta, joten en nyt periaattestaakaan tilaa sitä ainakaan näillä nykyisillä normaalihinnoilla enää jatkossa. Voi olla, että silloin alkuaikoina tästä hinnannostosta jotain mainittiin, mutta olen onnellisesti unohtanut. Toki jatkossakin voin johonkin tarjoukseen tarttua, mutta sen tarjouksen täytyy olla kyllä superhyvä. 
 
Olen kyllä tykännyt Goodieboxista, ei siinä mitään, mutta tuohon hintaan täytyisi olla vähän enemmän ytyä. Vanhana Boxycharmin tilaajana olen kuitenkin tottunut melkoiseen luksukseen. Lähes jokaisessa Boxycharmissa oli edes yksi ainokainen tuote, joka perusteli sen hinnan, minkä itse siitä jouduin maksamaan. Goodieboxia ei voi siinä mielessä verrata Boxycharmiin. Enemmän varmuutta pitäisi olla sisällön suhteen. 
 

Tammikuussa sen nyt kuitenkin sain vielä edullisempaan hintaan ja sisältö oli kyllä todella kiva yhtä hutia lukuunottamatta. Tuotteita tuli tuttuun tapaan yhteensä viisi. 

Verso Nourishing Cream With Niacinamide
Mielenkiintoiselta kuulostava kasvovoide, joka sisältää niasiiniamidia. Joulukuun boxissa tuli tätä ihmeainetta sisältävä seerumi ja tällä kertaa voide, joten nyt saa todellakin sitä sitten testattua enemmänkin. Tämän intensiivisesti kosteuttavan voiteen pitäisi vahvistaa ihon suojausta sen uloimmalla kerroksella, silottaa juonteita ja ryppyjä, vähentää punoitusta ja hyperpigmentaatiota sekä tarjota intensiivinen pitkäaikainen kosteutus. Voiteen pitäisi jättää iho sileän ja pehmeän tuntuiseksi. Tämä tuubi on vain 15 ml, mutta tulee kyllä ehdottomasti käytettyä.   
 
YA.BE Feed Your Skin, Fee Your Mind Soothing And Nourishing Face Mask & Podcast 
Tämä on nyt ihan uutukainen merkki itselleni eli mikäs sen mukavampaa. Tämän rauhoittavan ja ravitsevan kasvonaamion lisäksi mukana annettiin koodi, jonka avulla saisi YA-BEn sivuilla kuunneltua rentouttavaa podcastia samalla, kun naamio muhii kasvoilla. Käväisin siellä sivuilla, mutta hiiri alkoi toimia sen jälkeen aivan holtittomasti, joten ei kun äkkiä pois. Taitaa podcastit jäädä kuuntelematta. En oikein muutenkaan niitä jaksa kuunnella, täytyy olla jotain todella erikoista. Naamio kyllä vaikuttaa lupaavalta, joten kiva päästä kokeilemaan.


Karmameju Renew Age-Defence Face Brush
Tämä on se jonkinasteinen huti, koska näistä innostuu aina vain jonkin aikaa ja sitten ne unohtuvat. Tosin tästä en ole vielä innostunut ollenkaan, joten vielä ei ole kokemusta. Melkoisen kallishan tämä kasvoharja on eli 41 €, joten laadun luulisi olevan kohdillaan. Tämän kuivaharjauksen olisi siis tarkoitus stimuloida verenkiertoa, sidekudosta ja herättää iho yön jäljiltä. Tarkoitus olisi harjata kasvot, kaula ja rinnus aamulla jo ennen suihkua ja ihon tulisi olla kuiva. Meikitöntä ihoa tulisi harjata päivittäin 2-3 minuutin ajan. Jotenkin on vähän sellainen kutina, että ei tule tapahtumaan. Pidän tämän nyt kuitenkin jonkin aikaa esillä pöydällä, jos silti innostuisin.

Dr. Botanicals Cocoa Noir Time Reverse Facial Serum
Seuraavana aivan mahtava tuote eli anti-aging seerumi. Seerumeiden suurkuluttajana nämä ovat aina niin tervetulleita ettei mitään rajaa. Tämän avulla ihosta pitäisi taas tulla raikkaan ja nuorekkaan näköinen eli tämä siis yksinkertaisesti parantaa ihon ulkonäköä. Aivan ihanaa!

Terre De Mars 008 Reddition Body Cleanser
Tämä suihkugeeli on päässyt jo käyttöön. Tuubi näytti niin tyylikkäältä ja siinä mainittiin sana "kahvi", joten korkkasin heti. No eihän tässä se kahvi tuoksu pätkääkään, ainoastaan sitrus. Muutenkin tämä on vähän liian juoksevaa omiin mieltymyksiini nähden. Tämä on orgaaninen tuote ja vaikutuksen pitäisi olla aromaattinen, mutta ei kyllä sekään totetunut omalla kohdalla. En kyllä maksaisi tästä tuota 19 €, mikä tälle on hinnaksi annettu. Tämä on mielestäni ihan perussuihkari ja jopa liiallisen juoksevuutensa ansiosta jopa vähän perussuihkaria huonompi. Piristävä tuote kyllä.


Joo, mutta suihkariakin on kuitenkin silti ihan mukava käyttää eli kaiken kaikkiaan boxi oli siis todella kiva. Tässä on nyt siis vähän historianhavinaa eli näillä näkymin tämä on viimeinen Goodieboxini. Jatkossa tilaan vain, jos jonkinlainen tarjous vakuuttaa. Pistin tilaukseen jo Glossyboxin, koska jollain tämä Goodiebox pitää vielä ainakin korvata. Ajattelin jälleen myös Ipsyä, mutta en ainakaan vielä tähän hätään. Katsotaan ja mietitään..

Ihan huvikseni katsoin myös, mitä kaapeissa on vielä tuotteita Goodieboxin jäljiltä ja onhan niitä jonkinmoinen kasa:






Tässä kasassa on yhteensä 33 tuotetta ja nämä ovat siis täyttä kosmetiikkaa, en ottanut laskuihin mukaan niitä härpäkkeitä, mitä näistä on tullut. Paljon iloa tästä boxista on kyllä ollut, mutta 33 tuntuu kyllä silti aika paljolta. Laskin, että Goodieboxista olen saanut 56 kosmetiikkatuotetta sitten helmikuun 2020, kun ensimmäinen laatikko saapui, joten 23 olen käyttänyt. No on se noin 40%, joten tuo kuulostaa jo paremmalta. Tällä hetkellä näistä on vakituisessa käytössä nämä tuotteet:


Näistähän muutama on jo viittä vailla finaalissa, joten prosenttiluku kyllä suurenee. 
 

Aivan huipputuotteitahan tuossa kasassa on jäljellä vielä vaikka kuinka paljon eli ei näistä kyllä kovin moni jää pitkiksi ajoiksi kaappeihin lojumaan. Varmastikin tuo paletti, värikynsilakka ja poskipuna on ne, joita ainoastaan tulee katseltua piiitkälle tulevaisuuteen. Palaan tähän kasaan varmaan loppuvuodesta, onko pakka vähentynyt ja kuinka paljon. Rentouttavaa sunnuntain jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Aika moni taisi Goodieboxin tilauksen lopettaa, kun joillakin hinta nousi reippaastikin, jos sai vielä sillä 13.90 € hinnalla.

    En ole oikein itse tykästynyt Goodieboxin sisältöihin, juurikin Boxycharmin vuoksi, joka tarjoaa täysikokoisia tuotteita ja hinnat huitelee yhdn boksin kohdallakin jo siellä 200 $ tienoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kyllä hyvin kuvitella, että näin on käynyt :( Vähän säälihän tuo on, mutta fakta on se, että liian kova hinta tuosta boxista.

      Joo, ei kyllä Goodiebox vedä mitenkään vertoja Boxycharmille. Sieltä tulee välillä niin uskomattomia tuotteita, mistä Goodiebox voi vain haaveilla ;) Ja ovat tosiaan paljon arvokkaampia!!

      Poista
  2. Iänvanhana asiakkaana minäkin maksoin tästä boksista 13,90, ja hinnannousu on sitä luokkaa ettei puhettakaan että tilaisin enää.
    Samoin tuumaan kuin sinäkin että jostain superhypertarjouksesta voin joskus vielä tilata, en muuten.
    Saa olla nyt boksitta jonkin aikaa ihan kokonaan, koska mitäpä täällä edes tilaisi.
    Glossya en huoli sen surkean asiakaspalvelun vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon ihan alkuaikojen 13,90 euroon verrattuna tuo hinnannousuhan vasta onkin valtava! En yhtään ihmettele, että porukat lopettavat tilaamisen.
      Joo, siis olen lueskellut tuosta Glossyboxin asiakaspalvelusta, aika paljon on ihmisillä huonoja kokemuksia.. :( En usko, että montaa kuukautta tilailen sitä, vaan siirryn suosista Ipsyyn tai jatkan pelkällä LF:lla (jos silläkään). On tämä vaikeaa :D Toivottavasti nyt ilmestyisi jostain joku superkiva boxi meidänkin markkinoille, johon oltaisiin kaikki tyytyväisiä! :) Enkä ole vieläkään muuten saanut helmikuun Glossya! Missä lie viipyy..

      Poista