29.4.2024

Lookfantastic The Box helmi-, maalis- ja huhtikuu 2024

Esittelen tässä nyt loput tähän asti tänä vuonna tulleet LF:n yllätyslaatikot eli helmi-, maalis- ja huhtikuun omat.


Helmikuu:


Ensivaikutelma tästä laatikosta oli, että värimaailma on ainakin kivan hempeän vaaleanpunavalkoinen. En tiedä, oliko vahinko vai suunniteltua. Tuotteet sitten olivat vähän ääripäästä toiseen.


Aromatherapy Associates London De-Stress Muscle Gel (40 ml)
Ensimmäisenä heti melkoisen tylsä tuote, sellainen, jolle tulee todella harvoin oikeasti tarvetta. Taidan tämän käytellä pikku hiljaa pois, vaikka niitä kipeitä lihaksia ei niin olisikaan. Tässä kyllä sanotaan, että voi käyttää ennen urheilusuoritustakin, joten näin teemme, kunhan muistaisi.

Grüum. Hydrat Moisture Massage Bar (40 g)
Tämä taas oli kaikkein tylsin tuote tästä laatikosta. Tämä on siis hierontapala, joka alkaa sulamaan kosketuksesta ihoon. Pala laitetaan ihoa vasten ja kun sopiva määrä on sulanut, aletaan hieroa. Tuote sisältää kaikenlaisia hienoja ainesosia ja tuoksuu kieltämättä ihan hyvältä. Tämän pitäisi siis rentouttaa, mutta olisin pärjännyt ilmankin. 


Christophe Robin Cleansing Volumising Paste (40 ml)
Tämän rinnalla toisena vaihtoehtona oli saman merkin kuoriva naamio, jota on tullut laatikosta aikaisemminkin. Onneksi sain tämän kappaleen niin saa testata jotain uutta, vaikka se naamio onkin aivan superhyvä. Tämä on syväpuhdistava, shampoon tapainen hiushoito erikoisella koostumuksella. Tämän pitäisi puhdistamisen lisäksi mm. tuuheuttaa, korjata hiusvaurioita sekä suojata väriä. Mahtavaa päästä testaamaan.

Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Anti-Aging Gel Mask (14 ml)
Näitä Peter Thomas Rothin naamioita on alkanut tupsahtelemaan näistä laatikoista, mikä on siis aivan mahtavaa, koska jossain vaiheessa haaveilin ostavani sen koontipakkauksen näitä minejä. Nyt saakin testailla näitä näiden laatikoiden myötä. Tämän anti-aging naamion pitäisi tehota juonteisiin ja ryppyihin sekä kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Naamion voi jättää kasvoille myös yön yli. Tekisi mieli korkata tämä jo nyt, mutta pakko keskittyä toiseen naamioon, joka tosin on melkein jo loppu. Eli pian..  


Lottie London Ready Set! Go Setting Powder Brightening Pink (5 g)
Tästä se perusversio oli todella loistava puuteri, joten mahtavaa päästä testaamaan tätä vaaleanpunaistakin tapausta. Näin jonkun tätä YT:ssa jo kokeilevan ja näytti todella hyvältä iholla eikä tuo pinkki sävy tullut sieltä läpi ollenkaan. Puutereista olen aina innoissani. 

Spectrum - B06 Fluffy Blender
Joulukuun Glossyboxissa oli saman merkin B06 sivellin, joka näyttää sivellinosaltaankin melkoisen samanlaiselta, mutta se oli Tapered Blender. No olivat nämä sitten samoja tai eivät, niin varmasti tulee tällekin käyttöä.   


Tässä boxissa oli kolme todella kivaa tuotetta eli naamio, puuteri ja hiusaine, sivellin taas oli ihan kiva, mutta tuo hierontapala ja lihasgeeli ei kyllä napannut ollenkaan. Samassa boxissa vielä, olisivat voineet jakaa ne eri kuukausille. No jotkut varmaan näistäkin tykkäsivät ja olivathan ne toki vähän erilaisia tuotteita, en ole ennen muistaakseni tällaisia saanut mistään yllätyslaatikosta.

Maaliskuu:


Tästä laatikosta pisti tietenkin silmään heti tuo Anastasia Beverly Hillsin tuote, vaikka pieni onkin. En ollut tästä boxista mitenkään spoilaantunut, joten tuo oli aivan supermahtava yllätys.


First Aid Beauty Anti-Chafe Stick (9,9 g)
Jännä tuote, tällaisiakin on olemassa. Tämä on siis voide, jonka pitäisi auttaa esimerkiksi sisäreisien hankaamiseen toisiaan vastaan ja voi siis käyttää missä kohdassa kroppaa tahansa, missä kitkaa saattaa syntyä. Tämä muodostaa jonkinlaisen suojaavan kalvon iholle, joka sekä estää kuivumista että sitä kitkaa. Ei ihan tällä hetkellä ole kyllä tarvetta, mutta jos sellainen hetki tulee, tiedän mihin tarttua. Ihan kivahan tällainen on olla varalta.

Mio Sleeping Smoothie Overnight Serum (30 ml)
Tämä oli vaihtoehtoinen tuote ja tarjolla oli yhteensä seitsemän eri tuotetta samalta merkiltä. Olen tähän ihan tyytyväinen, koska vartalovoiteita kuluu tasaiseen tahtiin. En ole myöskään tätä muistaakseni ennen testannut. Tämä sisältää muutamia eri happoja ja tämän on tarkoitus antaa vaikuttaa yön ajan ja pestä aamulla pois. Tämän pitäisi kuoria ihoa hellästi sekä ravita ja kosteuttaa. Kiva päästä testaamaan.

Gatineau Hydra Aura Water Cream (30 ml)
Kasvovoide, jonka pitäisi mm. aktivoida ihosolujen uusiutumista ja auttaa ihoa näyttämään nuoremmalta. Mielenkiintoista, tulee varmasti käytettyä, mutta siihen taitaa mennä pitkä aika. Hieman on näitä kasvovoiteita kertynyt. 


Anastasia Beverly Hills Brow Genius Brow Serum (2 ml)
Kuinka mahtavaa siis saada ABH:n tuote boksista ja vieläpä sellainen käyttökelpoinen, mitä ei tulisi itse ikinä varmasti ostettua. Tämä on siis seerumi kulmakarvoille, jonka avulla niistä pitäisi tulla pehmeämmät ja paksummat. Tätä pitäisi käyttää sekä aamulla että illalla ainakin 8 viikon ajan, että saisi parhaimman lopputuloksen. Pääsee ehdottomasti käyttöön.  

Nail HQ Nail Lacquer - Crimson (10 ml)
Kivaa saada kynsilakkakin ja aivan upeassa värissä. Sävyn pitäisi olla vieläpä erittäin pigmenttinen. Tämäkin oli vaihtoehtoinen tuote.  

Brush Works Duo Satin Scrunchies
Kivannäköiset hiuslenksut, mutta tällaisia isoja en yleensä käyttele. Yritin näitä tarjota tyttärille, mutta ei kelvannut, joten nämä nyt jäivät omaan laatikkoon ainakin vielä. 


Tämä oli oikeastaan loppujen lopuksi ihan kiva laatikko. Olihan täällä ABH:n tuote, taitaa olla ensimmäinen kerta, kun sellainen tulee boxista. Myös kynsilakoista olen aina superinnoissani. Muutkin ovat ihan käyttökelpoisia, tosin tuo FAB:n puikko nyt saattaa jäädä aika kauaksi aikaa laatikkoon lojumaan, jos en sitten käyttele sitä niihin ihon kuiviin kohtiin.

Huhtikuu:


Huhtikuussa kaikki saivat täysin samanlaisen laatikon. Kiva välillä näinkin. 


Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser (30 ml)
Ensimmäisenä ihanaista Elemistä. Tämän pitäisi olla täyttä luksusta ja uskon sen täysin. Itsellänihän on tätä jo sekä tällainen mini että vähän isompikin tuubi, mutta olen säästellyt.. Nyt pakkasin matkalle sen aikaisemman version mukaan, joten tuli varmasti testattua. Tämä postaus tulee siis ajastettuna, mutta meidän pitäisi olla reissusta nyt kotona.

Beautypro Squaline Nourishing Facial Sheet Mask
Seuraavana naamio, joita on aina kiva saada. Tämän pitäisi mm. tasoittaa ihoa sekä häivyttää pieniä juonteita sekä ihohuokosia eli kuulostaa erittäin lupaavalta. Koko paketti on myös biohajoava, joten siitä suuri plussa. 


We Are Paradoxx Volume Blow Dry Spray (30 ml)
Kerrankin tulee jotain uutta kokeiltavaa tältä merkiltä. Shampoita ja hoitoaineita on tullut testailtua jo monen monta kertaa ja nehän ovat olleet järjestään loistavia. Tätä tuotetta olisi tarkoitus suihkutella runsaasti pyyhekuiviin hiuksiin ja kuivata hiustenkuivaajalla, jolloin hiuksiin pitäisi tulla volyymia ja kiiltoa. Tämä myös suojaa ja hoitaa hiuksia. Edellinen vastaava tuote on minulla pian loppu, joten tämä tuli hyvään saumaan ja testailen suurella mielenkiinnolla.

Rituals The Ritual Of Sakura Magic Touch Body Cream (70 ml)
Seuraavana vartalovoide, jonka tuoksu ei mielestäni ole Ritualsin parhaita, mutta itse voide on varmasti erittäin hyvä, joten mielelläni käyttelen tämän. Tästä tuoksusta sain joskus tarpeekseni jonkun hajuveden tai vartalosuihkeen vuoksi, enkä ole vieläkään oikein toipunut siitä.


Ciaté London Velvet Skin Cream Blush - Fancy (5 g)
Olen erittäin suuri voidemaisten poskipunien ystävä, joten tämä oli todella tervetullut tuote. Testailinkin tätä jo ja sävy oli aivan ihana, sitä oli helppo levittää, mutta myös melko pigmenttinen. Varovainen siis saa olla. 


Mugler Alien Hypersense EdP (1,2 ml)
En muista, olenko ikinä näitä Muglerin Alien tuoksuja edes kaupoissa tuoksutellut, joten tämäkin näyte oli todella mahtava saada. Tuoksu on kiva, melko voimakas ja tuntuu pysyvän iholla. Ei ehkä silti sitä ominta omaa, joten en varmaankaan ryntää tätä ostamaan. 

Glov Picture-Perfect Makeup Blender
Viimeisenä vielä meikkisieni, joita käyttelen kyllä aina silloin tällöin, joten tämäkin oli kiva lisä varastooni. Tämä vaikuttaa sopivan jämäkältäkin, joten pääsee ehdottomasti käyttöön.


Huhtikuun laatikkohan oli aivan loistava. Mahtavia merkkejä ja kaikki tuotteet pääsevät taatusti käyttöön. Tämä on mielestäni parhaimmasta päästä laatikoita pitkään aikaan. Pieniä tuotteitahan nämä ovat, mutta eipä tämä laatikko paljoa maksakaan. Aurinkoista viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti