20.12.2023

Glossybox & Lookfantastic The Box joulukuu 2023

Seuraavana joulukuiset yllätyslaatikot, joista en kummastakaan spoilaantunut, joten olivat täysiä yllätyksiä.

Glossybox:


Joulukuun laatikolta odottaa aina jotakin spesiaalia päivänselvistä syistä. Jotenkin kuvittelisi näiden laatikoita kokoilevien yritystenkin satsaavan erityisesti siihen. Voin sanoa, että tässä joulukuisessa Glossyboxissa parasta oli ainakin näillä näkymin itse peltinen laatikko, jolle kyllä löytyy käyttöä. 


Näissä tuotteissa ei ole oikein mitään hohtoa, ei mitään erikoista. Kyllähän näistä ainakin neljä viidestä pääsee käyttöön, jos ei jopa kaikki, mutta silti ihan perustavaraa.  


Grüum. Chill Puls Pulse Point Roller Deep Relaxation (9 ml)
Ensimmäisenä tuote, mitä pitäisi käytellä vartalon pulssikohtiin eli ranteisiin, kaulaan jne. Tässä on mieto, hyvä tuoksu ja tämän pitäisi auttaa rentoutumaan, koska tämän sisältämillä ainesosilla on hermostoa rauhoittava vaikutus. En oikein usko tällaisiin, en ole vielä kokenut ahaa-elämystä samantapaisten tuotteiden kanssa. Otan tämän kuitenkin nyt heti käyttöön ja katsotaan, olisiko se tämä, mikä sen elämyksen antaa.

Dr Botanicals Cf Coffee & Walnut Superfood Renewing Facial Exfoliator (30 ml)
Tässä mainitaan kahvi, joten mikä olisikaan mahtavampaa, jos tämä myös tuoksuisi kahvilta. Tämän pitäisi olla hellävarainen, mutta tehokas kasvokuorinta. Tämä sisältää hedelmäuutteita ja tulehdusta vähentäviä ainesosia, jotka poistavat kuolleita ihosoluja ja tekevät ihosta pehmeän ja hehkuvan. Lisäksi karitevoin ja luonnollisten rasvahappojen ansiosta ihon kosteustasapaino säilyy. Tämä pääsee ehdottomasti käyttöön, mutta ehkä vähän lämpimämmillä ilmoilla.

Wild Science Lab Leaf + Seed Smooth Start Bond Reconstruct Shampoo (50 ml)
Linkki vie tämän kohdalla Palmoliven suihkugeeliin.. hmm.. Joka tapauksessa tässä shampoossa on erittäin voimakas tuoksu ja kun pulloa ravistaa, vaikuttaa aika vetiseltä. Tämän pitäisi antaa kiiltoa, vahvistaa sekä kosteuttaa hiuksia. Shampoota tarvitsee aina, joten eiköhän tämäkin tule käyteltyä.    



Spectrum Collections Glossy Eyeshadow Brush - B06 Tapered Blender 
Tämähän on ainakin ihan nätti, kivan värinen sivellin, mutta ehkä vähän halvan oloinen. Olen kuitenkin kuullut kehuja näistä Spectrumin siveltimistä, joten ainakin jotkut tykkäävät. Vaikuttaa kyllä sopivankokoiselta ja pehmeältä häivytykseen, joten tulee varmasti käytettyä. Lisäksi tämä on vegaaninen, eikä ole testattu eläimillä, mistä tietenkin plussaa.

Gosh Matt Duo Eye Shadow - 005 Green Zone (2 g)
Hyvin ajankohtaiset, vähän shimmeriset sävyt, mutta eipä tule juuri vihreisiin tartuttua. Yritin tarjota tätä jo toiselle tyttärelle, mutta ei kelvannut, enkä usko että kelpaa toisellekaan. Jos näin on, täytyy yrittää itse testailla, voihan olla, että tykästynkin tähän, vaikka ilmeisesti erittäin pigmenttiset sävyt ovatkin. Tässä olisi toisena vaihtoehtona ollut liila duo, joka olisi ehkä ollut enemmän itselleni sopiva.  


Kuten tuli jo sanottua, niin olen aika pettynyt tähän boxiin. Olen tämän laatikon jo perunut, mutta niin siinä vaan taas kummasti kävi, että taitaa se tammikuinen silti vielä tulla. Toivotaan, että se olisi hyvä.

Lookfantastic The Box: 


Tämä laatikko vaikutti epätavallisen kevyeltä, kun hain sen, mutta onhan tuolla tavaraa. Heti pisti silmään kolme tuttua tuotetta, joten ensimmäinen ajatus tämänkin kohdalla oli, että pieleen meni. 


Brush Works Cloud Headband With Lookfantastic Limited Edition
Ensimmäisenä tällä hetkellä melko trendikäs hiuspanta, tällaisia on näkynyt TikTokissa ym., joten on todella ajankohtainen, enkä omista tällaista entuudestaan. Tämä vaikuttaa oikein kivalta, mutta päätin antaa tämän tyttärelle, jolle on ehkä vähän tärkeämpää olla trendien aallonharjalla. Minä pärjään niillä omilla, tutuksi tulleilla pannoilla.


Pixi By Petra Brow Tamer (4,5 ml)
Tämä sama kulmatuote tuli myös elokuun Glossyboxista. Tämä oli vaihtoehtoinen tuote, joten huono säkä. Tosin, tuo Glossyboxista tullut versio on päässyt jo käyttöön, koska nyt joulukuussa minulta loppui kulmageeli. Tässä ei todellakaan ole mitään moitittavaa, tykkään paljonkin. Se elokuinen versio pääsi käyttöön, koska tämä LF:n vuoden 2022 joulukalenterista tullut WBCo:n oma oli kuivahtanut ja tämä kesäkuun LF boxista tullut Revolutionin oma ei oikein toiminut ainakaan tällä hetkellä käytössä olevan kulmakynäni kanssa. Eiköhän siis tämänkin vuoro tule ehkä jopa jo vuoden 2024 puolella, koska jono eteni juuri reilusti eteenpäin. 

Rituals The Ritual Of Ayurveda Indian Rose & Sweet Almond Oil Nourishing Rich Body Oil (30 ml)
Pienen pieni pullo tuttua Ritualsin vartaloöljyä, josta kyllä tykkään. Tässä on aivan ihana tuoksu ja on myös hyvin kosteuttava ja imeytyy hyvin ihoon. Tämä on erittäin pieni pullo, joten luulen, että käyttelen tämän pikapuoliin pois.  

Styledry Pineapple & Coconut Prep & Prime Polishing Primer (50 ml)
Tämä on kevyt, hiuksiin jätettävä seerumi, jonka pitäisi auttaa hiustenkasvussa, vähentää hilsettä sekä vauhdittaa päänahan verenkiertoa. Tätä siis kehotetaan levittämään kaikkialle hiuksiin ja myös sinne päänahkaan, mikä kuulostaa vähän oudolta, mutta yritetään sitten niin. Hiusten pitäisi tämän jäljiltä myös jäädä pehmeiksi. Uusia hiustuotteita on aina hauska päästä testailemaan eli tulee käyteltyä jossain vaiheessa.


Rodial Vit C Papya Enzyme Scrub (20 ml)
Tämä oli myös yksi vaihtoehtoisista tuotteista ja niin paljon kuin tykkäänkin Rodialista, olisin mieluummin ottanut jotain muuta. Tämä oli kolmas kappale samaa tuotetta ja ne kaksi muutakin ovat vielä korkkaamattomia. Ensimmäinen versio tuli lokakuun Glossyboxista ja toinen Mystery Box Bundlesta marraskuussa. Tämä on vain 20 ml ja pitäisi olla hellävarainen, joten täytyy varmaan seuraavana korkata näistä yksi, koska uskoisin, että pystyy hyvin myös talvella käyttelemään. 

Revolution 0,5 % Retinol With Rosehip Seed Oil Super Strength Formula Conditioning & Fine Line Serum (30 ml)
Tästä kehkeytyi sitten laatikon paras tuote, koska melkein kaikki muut olivat vanhoja tuttuja. Nyt minulla on kuitenkin ihan oikeastikin sellainen kausi meneillään, että kaikki retinoli vaan tänne ja heti, vaikka en edes oikeastaan huomaa sen tekevän mitään ihmeellisiä taikatemppuja. Tämä on antiaging seerumi ja tämän kerrotaan tekevän ihosta tasaisemman ja kirkkaamman, joten jospa tämä nyt edes jotain saisi iholla silti aikaiseksi. Tämä tulee todellakin käytettyä.  


Tämä LF:n oma oli kuitenkin parempi kuin Glossyboxin laatikko, vaikka ihan säkää ei noiden vaihtoehtotuotteiden kanssa ollutkaan. Nekin olivat kuitenkin huippumerkeiltä, joten loppujen lopuksi olen suhteellisen tyytyväinen. LF:n boxin tilausta aion vielä jatkaa, koska melko hyviä nämä ovat kuitenkin olleet. Lisäksi tämä boxi on halvempi kuin Glossyn oma ja tuotteitakin tulee yleensä enemmän, joten näistä kahdesta valitsen mieluummin tämän. Hyvää joulun odotusta! 

4 kommenttia:

  1. Glossyboxin rasia oli kyllä hieno mutta siinä se olikin...joulukuussa olisi kyllä odottanut vähän enemmän. Tuolla ihme roll-onilla voi heittää vesilintua ja tuo luomiväri on kyllä ruman värinen...Spectrumin siveltimet on ihan jees mutta ehkä vähän halvan oloinen tämä kieltämättä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kyllä ehdottomasti odottanut jotain edes vähän ekstraa tältä lootalta, mutta ei sitten mitään :( Tuo roll-on on päässyt käyttöön ja on kyllä kieltämättä edelleen aika humpuukia omasta mielestä. Melkein olisi kyllä voinut heittä samantien roskiin.. Toivottavasti edes tuo kuorinta nyt osoittautuisi hyväksi!

      Poista
  2. Samat fiilikset oli Glossyboxin tuotteista. Aika mitään sanomaton, vaikka tulee kyllä käytettyä, paitsi luomiväriduo nyt jää nähtäväksi... Ynnäilin tuotteiden hintoja, eikä joulukuun boksi edes yltänyt siihen luvattuun summaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin vielä! En edes hoksannut laskeskella hintoja, kun olin niin pettynyt! Ehkä se rasian hinta täytyisikin sitten ottaa huomioon tällä kertaa..! :D Toivotaan, että homma paranee.. ei tästä melkein voi enää muuta kuin parantua - ainoa tie on ylöspäin :D

      Poista