17.11.2023

Glossybox & Lookfantastic The Box lokakuu 2023

Lokakuun yllätyslaatikot olisivat nyt esittelyvuorossa. Vielä en ole ehtinyt saada kumpaakaan marraskuun versiota, joten niitä vielä jännitetään. 

Glossybox - Hidden Places:


Aika upean näköinen laatikko, joka todellakin täytyy säästää. Esitteessä puhutaan mystisyydestä ja aika mystisen näköinenhän tuo on. Ennen kuin mennään tämän kuun Glossyboxiin, niin vielä täytyy kertoa kuulumisia elokuun laatikosta, missä oli vanhentunut tuote. He eivät ensin palauttaneetkaan minulle sovittua 11%:a laatikon hinnasta, vaan olivat päättäneet pyöristää sen tasalukuun eli 2 euroon. Se on hinnasta vain 9,5%, joten periaatteesta täytyi vielä kerran ottaa sinne yhteyttä, jonka jälkeen maksoivat kyllä loputkin pienet pennoset. Jos haluavat pyöristää, niin olisivat edes pyöristäneet minulle päin tai sitten lupaavat alunperinkin 9,5% alen. No se siitä, nyt tämän kuun laatikkoon: 


Tämän sisältö näytti heti todella kivalta. Oli jälleen ainakin väriä näillä tuotteilla ja ehkä sitä kokoakin.


Kueshi Coconut Shower Gel (75 ml)
Ensimmäisenä kookoksen tuoksulla varustettu suihkugeeli. Tuubi ei ole kovin iso, joten tämä pääsee varmaan käyttöön piankin. Suihkugeeliä kuluu, joten uusia on aina kiva saada näistä boxeista, vaikka ehkä kuulostaakin vähän tylsältä tuotteelta. Itse kuitenkin tykkään.

Aveeno Skin Relief Body Oil Spray (200 ml)
Seuraavana Aveenon vartaloöljysuihke ja tämä samainen tuotehan tuli myös LF The Boxin heinäkuisesta laatikosta. Korkkasin sen kappaleen nyt tämän ilmestymisen myötä ja vaikuttaa ihan hyvältä tuotteelta. Tämän pitäisi olla todella tehokkaasti kosteuttava ja nopeasti imeytyvä suihke. Tämän pitäisi myös parantaa ihon elastisuutta tehdä siitä tasaisemman jopa viikossa. Voin kertoa, että tämä on kosteuttava, mutta tämä ei kyllä itselläni ainakaan imeydy kovin nopeasti. Voi olla, että iho on vähän notkeampi tämän jäljiltä, mutta tasaisuudessa en kyllä huomaa mitään eroa entiseen. Silti tätä on kiva käyttää ja tuoksu on ihana, joten kiva, että näitä on nyt sitten tämä varakappalekin. 


Rodial Vit C Papaya Enzyme Scrub (20 ml)
Mahtavaa saada tuote Rodialilta, tykkään tämän merkin tuotteista todella paljon. Tämän pitäisi olla hellävarainen ja virkistävä geelistä öljyksi muuntautuva kasvokuorinta. Tässä yhdistyvät kemiallinen ja fyysinen kuorinta, ja mukana on ultrapieniä mikrorakeita. Nämä kuorivat epätasaista ihoa luonnollisesti antaen sille hehkua ja tasoittaen sen ilmettä. Kuulostaa hyvältä, joten ihanaa päästä tätä testailemaan.  

B.fresh Hot Hair Goals Paradise Punch Heat Protection Shine Mist (30 ml)
Seuraavana lämpösuoja, jonka pitäisi lisäksi antaa hiuksille kiiltoa. Tämä sisältää myös hiuksia kosteuttavia ominaisuuksia ja aineen pitäisi pitää hiukset upeina myös helteisellä säällä. Merkki on tuttu, mutta itse tuote ei, joten olen tästäkin todella innoissani ja pääsee takuulla käyttöön jossain vaiheessa. 



Teeez Lust Lip Stick - Such A Flirt (1,8 g)
Kerrankin tulee tällainen vähän erilaisempi huulipuna. Tämä on mm. E-vitamiinia ja kosteuttavaa auringonkukkaöljyä sisältävä mattahuulipuna ja sävy on kivan ruskehtava. Testasin, eikä ollut ollenkaan paha, oikeastaan tykkäsin aika paljonkin. Tämä jää siis omaan käyttöön. 


Tämähän oli todella kiva boxi. Kaikki paitsi Aveenon suihke täysin uutukaisia tuttavuuksia ja silti tuollaisia käytännöllisiä tuotteita, jotka tulee ihan varmasti käytettyäkin. Huulipunassa nyt saattaa mennä aikaa, mutta sekin oli kerrankin tosiaan vähän erilainen ja itselle sopiva tapaus.

Lookfantastic The Box - The October Edit:


LF:n laatikon sisältö näytti todella vähäiseltä pienikokoisten tuotteiden takia. Voin sanoa heti, että tämä oli kyllä jonkinasteinen pettymys. Toivottavasti joulukuussa sitten viimeistään tulee supermahtava boxi. 


Lixirskin Universal Emulsion (30 ml)
Tämä on vanha tuttu monitoimivoide (tuli vuoden 2021 Feeluniquen joulukalenterista), jonka käyttelin viimeksi yövoiteena ja niin käyttelen tämänkin kappaleen. Tätä voisi käyttää mm. päivä- ja yövoiteena, seerumina, pohjustajana tai käsi- ja vartalovoiteena eli on todellinen monitoimivoide. Esitteessä mainitaan, että tämä on samettisen pehmeää ja se pitää kyllä paikkansa. Tässä on myös kiva hentoinen tuoksu ja on todella miellyttävä käyttää. Olen tämän jo korkannut. 

ESPA Clean & Green Detox Mask (30 ml)
Tämä oli ehdottomasti laatikon paras tuote, varsinkin koska Espan, mikä ei ole vielä ikinä pettänyt. Tämä on esitteen mukaan koostumukseltaan voidemainen savinaamio, jonka pitäisi kirkastaa ja tasapainottaa ihoa mm. poistamalla kuollutta ihosolukkoa. Tämän vaikutusaika on 10 minuuttia ja tätä neuvotaan käyttämään aamuin illoin, joten on varmaan aika hellävarainen. Naamioita minulla riittää, mutta tämä taitaa ajaa aika monen ohi ja tulee käytettyä aika piankin.


Grow Gorgeous Defence Anti-Pollution Leave-In Spray (60 ml)
Tällainen on tullut ennenkin LF:n boxista (07/2021) eikä muistaakseni tehnyt hiuksille oikein yhtään mitään. En pidä näiden Grow Gorgeous -tuotteiden tuoksustakaan, koska ovat liian voimakkaan miehisiä. Tämän suihkeen pitäisi suojata lämmöltä ja ympäristöltä sekä estää värin haalistumista. Ehkäpä tämän ei pitäisikään pehmentää hiuksia tai antaa esim. volyymia, mitä tältä varmaan viimeksi odottelin. Voi olla, että käyttelin tämän silloin yksinään, joten tällä kertaa täytyy yrittää yhdistää tätä johonkin toiseen hoitotuotteeseen. 


Lottie London Slay All Day Longwear Matte Liquid Lipstick - So Good (1,8 ml)
Tämä on nyt juuri sellainen perushuulituote, mitä näistä boxeista yleensä tulee. Vähän liian tumma arkikäyttöön ja epäilen, että olisi myös liian matta ja varmaan kuivattaisi huulia, vaikka tämän pitäisikin olla kosteuttava. Tämä on jo lähtenyt eteenpäin. 

Delilah Eye Line Long Wear Retractable Pencil - Coal 
Silmänrajauskynäkin laatikosta löytyi ja vaikka nykyään näitä tulee käytettyäkin, niin näitä vaan tulee liikaa näistä boxeista. Tämän kynän pitäisi olla todella pigmenttinen sekä voidemainen ja pitäisi pysyä iholla jopa 12 tuntia haalistumatta tai sotkeentumatta. Tässä on myös terotin valmiiksi toisessa päässä, joten siitä plussaa. Tämän jätin kyllä itselleni, joten pääsee käyttöön joskus hamassa tulevaisuudessa. 


Brush Works Lash Curler
Ja vielä ripsientaivuttajakin, jota en yleensä käyttele, mutta joita löytyy laatikosta aika monta kappaletta. Olen näitä jaellut eteenpäinkin useampia. Tällä kertaa tämä on kuitenkin vähän erilaisen näköinen, kivan vaaleanpunaiset nuo varret, joten ehkäpä tätä täytyy testata. 


LF:n boxi ei siis ihan vakuuttanut. Täällä oli kaksi ennestään tuttua tuotetta ja jopa kolme yleensäkin ei-niin-kivaa juttua, joista jo yksistäänkin jokin olisi vetänyt mieltä vähän matalammaksi. Niistä huulituote lähtikin jo eteenpäin. Espalta tuli onneksi uusi tuttavuus, jonka korkkaamista odotan innolla. Myös tuo Universal Emulsion on ihan kiva voide ja loppuu näistä varmasti ensimmäisenä. Kyllä lokakuun laatikoista Glossybox vei kuitenkin ihan selvästi voiton. Hauskaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Miulla oli muuten eri sisältö Lookfantasticin boksissa! Tuota Grow Gorgeous -suihketta ei ollut, vaan sen tilalla oli Beauty Works Blow Dry Crème.

    Delilah oli yllättävän arvokas, kun merkkinä on itselleni jäänyt vähän sellaisen halppiksen oloiseksi :D Tuo oli kuitenkin jo piirun verran alle 26 € arvoltaan.

    Marraskuun boksin pitäisi tulla ensi viikolla, katselin seurannasta, että suht kivan painoinen boksi tulossa, kun oli 1 kg merkattu sinne tietoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa boxien sisällöissä olikin vaihtelevuutta, en huomannut..! Olisinpa saanut tuon Beauty Worksin tuotteen! Meillä tyttäretkään eivät tykkää tuosta Grow Gorgeousin tuoksusta, joten yritän käytellä sen itse, jospa saisin tällä kertaa sen jotenkin toimimaan.
      Enkä huomannut tuon Delilahin hintaakaan - olipa kallis! Kyllä vaan itsekin jotenkin oletin halpis merkiksi :D Jaa'a pitää pitää mielessä ja muistaa käytellä hyvän sään aikana se pois :)
      Siitä marraskuisesta boxista - siihen olin ihan tyytyväinen, onneksi näin, koska tämä lokakuinen oli aikamoinen pettymys :) Meillä oli siinä täysin sama sisältö :)

      Poista
  2. Mun mielestä tuo mystinen Glossy oli paras aikoihin ja laatikko oli tosi hieno! Huulipuna oli mulle todella hyvän värinen ja hauskan muotoinenhan se on myös. Uusin Glossy ehkä vähän pettymys vaikka ei nyt varsinaisesti huono...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä huippuboxi tämä lokakuinen ja huulipuna oli tosiaan yllättävän hyvä! :) Ei olisi itselle tullut mieleen hommata tuon sävyistä punaa..
      Juu, minulla oli uusimmassa Glossyssa myös pari entuudestaan tuttua tuotetta, joille nyt ei olisi välttämättä ollut niin tarvetta.. Alkaa nämä tuotteet vähän toistumaan siellä täällä, joten yritän lopettaa varmaankin juuri Glossyn pikapuoliin. Ensin ajattelin lopettaa jo tähän joulukuun laatikkoon, mutta katsotaan... :)

      Poista