30.11.2023

Glossybox & Lookfantastic The Box marraskuu 2023 + Glossybox Nordics Mystery Box Bundle

Nyt tuleekin sitten monta laatikkoa kerralla. Normilaatikoiden lisäksi tilasin Black Friday -tarjouksesta Glossyboxilta kolme yllätyslaatikkoa, jotka esittelen pikaisesti tässä lopussa. Aloitetaan marraskuun Glossysta:

Glossybox - Cheers To Us



Tässä kuussa kaikki saivat kolme samaa tuotetta ja kaksi oli vaihtoehtoisia. Minulla ne vaihtoehtoiset menivät ihan kivasti, vaikka toinen olikin vanha tuttu, mutta se oli hyvä sellainen. 


Narciso Rodriguez All Of Me EdP (4 ml)
Ensimmäisenä vaihtoehtoinen tuote ja tämän merkin uusimpia hajuvesiä. Ihan ensimmäistä kertaa, kun tätä tuoksuttelee, niin vaikuttaa juuri omalta. Tästä tulee jokin muu tuoksu mieleen, mutta en vaan saa taas päähäni, että mikä. Tätä on kiva päästä käyttelemään. 


Rituals The Ritual Of Sakura Pearlescent Bamboo & Cherry Blossom Body Scrub (100 ml)
Seuraavana Ritualsin kuorinta ja tässähän nyt vaan on aivan ihana tuoksu. Tuubikin on kivan loistokas, tuollainen metallinhohtoisen pinkki. Tämä tulee ehdottomasti käytettyä, pääsee jonon jatkoksi. Onneksi se jono nyt ei ole näiden kohdalla niin valtavan pitkä. 


Lottie London Ready Set! Go Setting Powder - True Translucent (5 g)
Tämä samainen puuteri tuli heinäkuun LF Beauty Boxista ja olen juuri alkanut sitä testailemaan. Vaikuttaa todella hyvältä. Olen saanut käytettyä loppuun viime aikoina muutamat minipuuterit ja ajattelin käyttää tämän (siis sen jo omistamani) ja erään toisen minin seuraavaksi, että saisin edes vähän tilaa laatikkoon. Tulipahan nyt back-up ja tämäkin kappale tulee varmasti itse käytettyä. Tämä oli vaihtoehtoinen tuote.  

Ciaté London Velvet Lip Liner - Coco (0,25 g)
Tämä on myös vanha tuttu ja ihan samassa sävyssäkin eli samainen kynä tuli huhtikuun LF Beauty Boxista. Tätä en ole vielä korkannut, koska en yleensä käyttele huultenrajauskyniä. Tässä vaikuttaa olevan kuitenkin todella hyvä sävy, joten varmaan otan käyttöön jossain vaiheessa. 


Mudmasky GlamCare Glowy Illuminating Blush Drops - Pink Martini (15 ml)
Viimeisenä vielä voidemainen poskipuna/korostussävy. Käyttelen voidemaisia punia joka kerta meikatessani, joten niitä on kiva saada lisää. Tosin olen nähnyt, kun muutamakin on tätä testaillut ja tämä on niiden perusteella ollut enemmänkin highlighter eikä punaa juuri ollenkaan. Testaan tämän joskus jossain sopivassa hetkessä ja mikäli ei nappaa, annan tämän eteenpäin. Ja mikäli ei kelpaa kenellekään, sekoittelen varmaan taas vartalovoiteeseen. 


Jotenkin outo boxi tällä kertaa. Kaksi jo LF:lta tullutta tuotetta ja vielä samana vuonna. Kuitenkin kivoja tuotteita näillä näkymin kaikki, paitsi silti epäilen kyllä suuresti tuota Mudmaskya. No, toivotaan, että se yllättää.

Lookfantastic The Box - The November Edit


Tämäkin oli jännä boxi. Täällä oli kolme tuotetta, jotka kaikki saivat, mutta jopa kymmenen vaihtoehtoista tuotetta, joista kaikkien laatikkoon valikoitui kolme kappaletta. En tiedä, LF:n esitteessä puhutaan kahdeksasta vaihtoehtoisesta tuotteesta, mutta kuvien mukaan niitä olisi kymmenen. Joka tapauksessa aikamoinen variaatio tällä kertaa boxien välillä.  


Ouai Leave In Conditioner (25 ml)
Ensimmäisenä tuttu tuote, jonka juuri käytin loppuun, se versio tuli viime vuonna Bangerheadin joulukalenterista. Aivan loistava tuote, joten mahtavaa saada tätä lisää. Tämä tekee hiuksista todella pehmeät ja kiiltävät ja lisäksi pieni määrä tuotetta riittää, joten 25 ml on siis todella riittoisa. Tämän pitäisi suojata myös lämpökäsittelyiltä. Tämä oli yksi kymmenestä vaihtoehtoisesta tuotteesta. 

Frank Body Caffeinated Scalp Scrub (125 ml)
Toisena hiustuotteena laatikosta tuli kuorinta hiuspohjalle ja mahtavaa, että sain tämän, koska tämä oli myös yksi vaihtoehtoinen tuote. Olen tottunut näitä nyt käyttelemään ja kun nyt käytössäni oleva tuote loppuu, ei olisi ollut seuraajaa vielä varastossa, mutta nyt on. Tämän pitäisi siis poistaa päänahkaan kertynyttä ylimääräistä likaa, öljyä yms. ja nämä tällaiset tuotteet tuntuvat toimivan. Päänahka ja hiuspohja ovat todella hyvässä kunnossa.   


Peter Thomas Roth Instant Firm Eye Temporary Eye Tightener (5 ml)
Tämä kuulostaa mielenkiintoiselta. Tätä tuotetta on vahvennettu Firm-A-Tite -tekniikalla, jolloin tämän pitäisi heti kiinteyttää ja kohottaa ihoa sekä täyttää pieniä juonteita. Tämän pitäisi antaa vaikuttaa 3-7 minuuttia, että tämä kuivuu ja silmänaluset tulevat näyttämään paljon nuorekkaammilta. No tottakai tämä tulee käytettyä ja toivottavasti toimii, kuten mainostetaan. Koko on vain 5 ml, mutta kestää varmasti pitkään. Tämän tuotteen saivat kaikki. 

Elemis Superfood Midnight Facial (15 ml)
Kuinka mahtavaa saada Elemistä! Tätä olen myös päässyt ennenkin testaamaan ja on aivan loistava tuote. Tässä on ihana tuoksu ja pitää ihon hoidetun oloisena. Tämä on sopiva kaikille ihotyypeille ja tämänkin tuotteen saivat kaikki. 


Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel Bath & Shower Gel (50 ml)
Kiva saada myös tuote Molton Brownilta, vaikka tämä pieni onkin. En ole muistaakseni tätä tuoksua ikinä testannut, mutta se vaikuttaa olevan melko raikas ja erikoinen. Tämä oli yksi kymmenestä vaihtoehtoisesta tuotteesta ja olen erittäin iloinen, että sain tämän. 


Ciaté London Metallic Glitter Eyeshadow - Moonshine (2 g)
Viimeisenä vielä se kolmas tuote, jonka kaikki saivat laatikosta. Tässä on jännä koostumus, se on pehmeä ja tätä on helppo levittää. Sävy vaikuttaa aivan ihanalta eikä tunnu varisevan ollenkaan. Nyt täytyy tämä jättää pöydälle, että tulisi oikeasti tässä joulun aikana testailtuakin. Pidän tämän kyllä ainakin vielä itselläni, vaikka ei tällaisille glitterimäisille oikein yleensä käyttöä olekaan. 


Onneksi sain tosiaan nämä vaihtoehtoiset tuotteet. Ehkä ei rahallisesti se kallein laatikon versio, mutta ei haittaa. Olen todella iloinen, että sain tuo hiuspohjakuorinnan ja että en saanut itseruskettavaa, mikä olisi ollut yksi vaihtoehdoista. Tässä kuussa tykkäsin jotenkin enemmän LF:n laatikosta.

Glossybox Nordics Mystery Box Bundle x3:

Sitten vielä nämä yllätysboxit, jotka päädyin tilaamaan, että saisin käytettyä kertyneet Glossyboxin saldoni eli maksoin näistä kolmesta laatikosta 13,29 €. 

Ensimmäisenä avasin tällaisen laatikon:




111Skin Cryo De-Puffing Eye Mask 
WunderKiss Lip Plumping Gloss (4 ml)
Skin&Co Roma Citrus Amaro Hand Cream (15 ml)
Avant Pro-Perfecting Collagen Primer Touche Éclat (30 ml)
Schwarzkopf Fibre Clinix Tribond Vibrancy Technology Shampoo (50 ml)  

111Skinin sekä Avantin tuotteet olivat tuttuja, muut kolme uutukaisia. Todella hyvä boxi. Täältä puuttui kortti, mutta tällainen on ainakin ilmestynyt sekä Suomessa että Ruotsissa tämän vuoden tammikuussa.

Seuraavana avasin tämä ja sieltä tulikin tutun näköinen laatikko. Tämä oli lokakuun boxi, joka onneksi oli hyvä, mutta oliko täällä sitten samat tuotteet... 




Catrice 5 In A Box Mini Eyeshadow Palette - 080 Diamond Lavender Look (4 g)
B.fresh Hot Hair Goals Paradise Punch Heat Protection Shine Mist (30 ml)
Teeez Lust Lip Stick - Such A Flirt (1,8 g)
Rodial Vit C Papaya Enzyme Scrub (20 ml)
Oriflame The One 5-In-1 Wonder Lash Mascara (8 ml)

Tämä laatikko oli ilmestynyt kortin mukaan Ruotsissa ja siinä oli kolme samaa tuotetta mitä sain Suomenkin boxista eli hiustuote, huulipuna ja kuorinta. Kaksi muuta olivat itselleni uusia ja toinen niistä Oriflamen tuote?! Siitä on aikaa, kun olen niitä käytellyt, enkä ole näistä boxeista vielä ikinä niitä saanut. 


Tässä vielä luomiväripaletti ja sävyt vaikuttavat todella kivoilta, täytyy kokeilla pikapuoliin. Tykkäsin tästäkin laatikosta. 

Sitten vielä kolmas, joka oli ulkonäöltään ihan tavallinen peruslaatikko:




Huygens Le Gommage Visage Organic Face Scrub (12 ml)
Nudestix Magnetic Matte Lip Color - Blossom (2,5 g)
ESPA Overnight Enzyme Peel (15 ml)
I Want You Naked The Elixir High Potential Face Toner (30 ml)
Bic Click 5 Soleil

Tämä taisi olla Suomen maaliskuun laatikko, jolloin en vielä Glossyboxia tilaillut. Kaikki ovat uusia tuotteita, joten tämäkin laatikko oli ihan loistava. Myös Nudestixin huulivärissä on kivan oloinen sävy. 


Näistä tuli paljon kivoja tuotteita, eivätkä olisi maksaneet mielestäni paljoa edes sillä normaalihinnalla. Onneksi tilasin nämä, olen supertyytyväinen. Huomenna sitten availlaan taas kalenterien luukkuja, uskomatonta! Mukavaa joulukuun alkua!

2 kommenttia:

  1. Nuista yllätyslaatikoista tuo eka ja toka oli hyvät, kolmas ihan ok, olen saanut sen itsekin. Tuo Huygens kuorinta oli todella hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän jännitti, että mitähän näistä tulee, mutta onneksi oli jonkinlainen säkä ja suurinpiirtein kaikille löytyy kyllä käyttöä. Kiva kuulla, että Huygensin kuorinta oli hyvä! Huvittaisi jo korkata, mietin, että pitäisiköhän se käytellä piankin pois, koska on ainakin sieltä maaliskuulta.. Toki on minulla paljon vanhempiakin kuorintoja laatikossa... :D

      Poista