6.12.2023

Joulukalentereiden luukut 1-6

Tuli se joulukuu tänäkin vuonna ja kalentereita on saanut availla jo muutaman päivän. Jotenkin sitä vaan herää aamuisin pikkuisen nopeammin tällaisina päivinä. 


Esittelinkin jo kolme ostamaani kalenteria, mutta niin siinä lopulta kävi, että ostin myös sen monena vuonna haikailemani Nivean. Sain sen jonkin verran alennuksella, joten en miettinyt kahta kertaa, otanko vai en. Katsellaan nämä nyt aakkosjärjestyksessä.

Bangerhead:



Luukku 1: Klairs Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask & Dr. Ceuracle Hyal Royouth lifting Mask
Luukku 2: Hourglass Unlocked Instant Extensions Mascara (2,7 g)
Luukku 3: Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Protective Oil (30 ml)


Luukku 4: Augustinus Bader The Rich Cream (15 ml)
Luukku 5: Clarins Natural Lip Perfector - 01 Rose Shimmer (5 ml), Anastasia Beverly HillsCrystal Lip Gloss - Glass (3,1 ml) & Clarins Lip Comfort Oil - 01 Honey (1,4 ml)
Luukku 6: Davines Liquid Spell Reinforcing Bodifying Fluid (50 ml)


Aivan huippualku tällä kalenterilla. Kuusi luukkua avattu ja tuotteita on jo yhdeksän. On siellä kaksi tuttua tuotetta (Clarinsit), mutta kaikki muut uusia juttuja ja miltä merkeiltä! Kaikki upeita merkkejä ja mm. Augustinus Baderin tuotteita olen pitkään halunnut päästä testaamaan ja nyt on siihen vihdoin mahdollisuus.

Glossybox:



Luukku 1: Benefit The Porefessional Tight 'N Toned Pore-Refining AHA + PHA Toning Foam (22 ml)
Luukku 2: Sol De Janeiro Fragrance Rio Radiance Perfume Mist (30 ml)
Luukku 3: Ciaté London Everyday Vacay Coconut Lip Oil (10 ml)
Luukku 4: Essence Eyelash Curler
Luukku 5: Gosh Catchy Eyes Mascara - Black (8 ml)
Luukku 6: Björn Axén Heat Styling Protection (150 ml)

Viisi kuudesta tuotteesta ovat loistavia täälläkin. Nuo silmäripsientaivuttajat saattavat olla se huonoin tuote näistä kalentereista, joten hyvä vaan, että tuli näin alussa. Näistä Ciaté Londonin huuliöljyn sain juuri elokuun LF boxista, en ole sitäkään vielä korkannut, mutta huuliöljyille on aina käyttöä. Muut ovat täysin uutukaisia, enkä malttaisi odottaa, että pääsen kokeilemaan.

Nivea:



Luukku 1: Micellar Water (100 ml)
Luukku 2: Bye Bye Dry Skin Honey & Natural Almond Oil Nourishing Face Mask (2 masks)
Luukku 3: Labello Original Lip Balm (4,8 g)
Luukku 4: Rich Nourishing Body Lotion (75 ml)
Luukku 5: Dry Comfort 72h Dual Protect Anti-Perspirant (25 ml)
Luukku 6: UV Face Shine Control 30 Spf (50 ml)

Täältä tuli juuri sitä perustavaraa, mitä kaipailenkin. Ei tarvitse miettiä, että pian tämä loppuu, vaan käytellä reilusti, kun tarvetta on. Nivean tuotteet kuitenkin ovat todella hyvänlaatuisia, joten näillä kelpaa lotrailla. Antiperspiranttia en olisi kaipaillut, mutta tulee tuokin käytettyä. Ja mistä sitä tietää, ehkäpä se toimiikin. 

Parfumdreams:



Luukku 1: Minus 417 Serenity Legend Aromatic Refreshing Body Lotion (25 ml)
Luukku 2: L'Occitane Amande Milk Concentrate (20 ml)
Luukku 3: HypoAllergenic Vegan Lip Balm Spf 25 (4,4 g)
Luukku 4: Moroccanoil Behandlung (10 ml)
Luukku 5: Revlon Restart Hydration Moisture Rich Mask (30 ml)
Luukku 6: Weleda Comfort Star Anise + Vanilla + Lemon Enveloping Creamy Body Wash (200 ml)

Viimeisenä vielä Saksan tuliaiset ja mahtava rivi tuotteita täälläkin. Nämäkin ovat perustavaraa, mutta ehkä astetta hohdokkaampia. Vähän pienikokoisia nuo ensimmäiset viisi, mutta eipä ollut tämäkään kalenteri kallis. Weleda sitten onkin täysikokoinen ja taitaa olla jonkinlainen kausituote. Tekisi mieli korkata se jo nyt. L'Occitane ja Moroccanoil ovat tuttuja huipputuotteita, muut uusia. 


Ensimmäisistä luukuista paljastui siis paljon upeita tuotteita ihan joka lähtöön. Kasa näyttää jo nyt suurelta, vaikka vasta kuusi luukkua on avattu. Erittäin kiva alkuhan tämä oli näiden kalentereiden kanssa ja onneksi ollaan vielä alkutaipaleella, joten luukkuja riittää vielä. Hyvää itsenäisyyspäivää!

4 kommenttia:

  1. Vautsi mitä tuotteita! Kiva, että Sol De Janeiron tuote ei ole sitä ainaista Bum Bum Creamia tai saman sarjan tuoksua, vaan on laitettu kerrankin jotain muuta tuoksuperhettä :D

    Parfumdreamsin kalenterin muita luukkuja odotan innolla, vaikuttaa oikein hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aika hyvä alku tämän vuoden kalenteriruljanssille :D Samaa mieltä tuosta Sol De Janeirosta - kerrankin jotain muuta! Vaikka onneksi se perusvoidekin tuli Bangerheadin seuraavista luukuista ;) Se on vaan jotenkin niin parasta.
      Parfumdreamsilta tulee kyllä kivoja tuotteita, hintaansa nähden aivan huippu! <3

      Poista
  2. Bangerheadin kalenteri on kyllä hyvä ja harkitsen ostamista ensi vuonna. Glossybox kyllä tosi pettymys, en itse ainakaan halua halpamerkkejä kuten essence, Gosh tai Ciate joulukalenterista ja noin peräkkäin...Glossyboxin kalenterin ostamista en siis tänä vuonna harkinnut vaikka viime vuonna se mulla oli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bangerhead on näistä kyllä ehdottomasti se paras. Taas ovat jotenkin osanneet koota ihan huippukalenterin <3 Glossybox olikin sellainen, että ostin sen vähän sokkona. Ne muutamat tuotteet sieltä vain julkaistiin etukäteen. On nuo kyllä halpismerkkejä, minä nyt olen vähän sellainen, että kunhan ei ole punainen huulipuna, rajauskynä, ripsien taivutin tai joku muu härpäke, niin melkein kaikki muu käy :D :D

      Poista