4.12.2023

Rodialin yllätyslaatikot

Päädyin heinä- ja elokuussa tilaamaan kaksi Rodialin yllätyslaatikkoa, koska olivat mielestäni melko edulliset - ensimmäinen maksoi postituskuluineen 43 € ja toinen 38 €. Boxien sisältämien tuotteiden arvo on korkea, mutta tietenkin näin jälkikäteen mietittynä olisi ollut mukavampaa tietää, mitä nämä laatikot pitävät sisällään. No luultavimmin olisin silti tilannut nämä... 

The Rodial Mystery Box:


Tuonne on piiloutunut kuusi tuotetta ja yksi näytepussukka. 



Breakout Drops (31 ml)
Ensimmäisenä tuotteena Breakout Drops ja ajattelin tämän olevan melko iso pullo ainetta, jota laitetaan suoraan esimerkiksi näppylän päälle, jolloin näppylän pitäisi kadota kuin taikaiskusta. Onneksi tämä ei kuitenkaan ole sellainen, vaan tämä on erilaisia happoja sisältävä öljypohjainen seerumi, jonka pitäisi ravita, kosteuttaa ja hellästi kuoriakin ihoa. Ihosta pitäisi tulla terveemmän ja kirkkaamman näköinen. Tämä tuote oli sittenkin oikein tervetullut. 

Super Fit Boob Job (120 ml)
Tämä tuote oli jo tuplasti laatikon hintainen, mutta en ole vielä tähän päivään mennessä nähnyt tällaiselle tarvetta. Tämä kosteuttava voide sisältää mm. hyaluronihappoa ja tätä on tarkoitus levittää rinnuksille sekä dekolteealueelle. Voiteen olisi tarkoitus myös tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. Kivahan tätä on päästä kuitenkin testaamaan. En ole vielä korkannut, mutta toivotaan, että tämä tekee ihmeitä.



Eye Sculpt Liner - Black Coffee (1,2 g)
Silmänrajauskynä, mutta kerrankin jossakin muussa sävyssä kuin mustassa ja itse asiassa olen kovasti odotellut ruskeaa kynää yllätysboxeista. Välillä voi olla tyytyväinenkin näihin iänikuisiin rajauskyniin. Tietenkin kulmakyniäkin voisi ehkä käytellä rajauskyninä, mutta enpä ole ehtinyt testailemaan - leviäisivätkö sitten helpommin. Joka tapauksessa tämä on nyt ihka oikea rajauskynä ja loistavalta merkiltä, joten uskon, että tämä tulee olemaan hyvä. 

Brow Pencil - Ash Brown (0,09 g)
Ja tuli täältä se kulmakynäkin. Näin äkkiseltään testaamatta sävy vaikuttaa melko tummalta, mutta eiköhän tämä silti käyttöön pääse. Mikäli käyttää hennolla otteella niin olen tummempiakin sävyjä saanut käyteltyä. Näille kynille on aina käyttöä, mikäli vaan saa omille kulmille toimimaan.


Retinol Drops (10 ml)
Tämä tuote sisältää sekä retinolia että bakuchiolia, joten aivan mahtava tuote, vaikka pieni pullo onkin. Kestää varmasti silti pitkään. Olen nyt yrittänyt sisällyttää retinolia rutiineihini vähän säännöllisemmin, joten tällaisille tuotteille on tarvetta. 

Pink Diamond Cleansing Balm (20 ml)
Seuraavana puhdistusvoide ja tällaisellehan on aina käyttöä. Kiva nähdä, onko tämä vähän paksumpaa tavalliseen puhdistusaineeseen verrattuna. Voisin tämän kuvitella olevan aivan mahtavaa tavaraa. 

Vit C Eye Soufflé (1 ml)
Tämän olen jo käyttänyt ja ai että oli huippu! Olisipa tätä tullut ihan normikokoisena edes toisesta näistä boxeista, mutta ei. Tämä oli ihanan kosteuttavan ja ravitsevan oloinen ja silmänaluset tykkäsivät. 


Olin loppujen lopuksi aika tyytyväinen tähän boxiin. Muutama vähän outo tuote ainakin alkuun ajatellen, mutta kuitenkin sellaisia, että tulevat käytettyä. Senpä vuoksi, kun näitä tuli myyntiin lisää, päätin tilata vielä toisenkin laatikon suurin odotuksin tietenkin. 

The Rodial Mystery Box 2.0:


Sen sisältö näytti tältä. Laatikossa oli jälleen kuusi tuotetta ja yksi näytepussi.



Eye Sculpt Liner - Black Coffee (1,2 g)
Sain sitten toisekin ruskean rajauskynän, ei olisi ehkä pitänyt niin iloita tuosta ensimmäisestä. Nämä ovat vielä tällaisia vahamaisia, joten kuivahtavatkin nopeammin. Täytyy siis ottaa käyttöön mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. 

Lip Sculpt Liner - Pink Velvet + Black Rose (á 1,2 g)
Lisäksi laatikosta löytyi kaksi huultenrajauskynää. En yleensä näitä käyttele, mutta täytyy ilmeisesti yrittää ottaa edes jonkinlaiseen epäsäännölliseen käyttöön. Taidan ottaa johonkin ensi vuoden projektiin näistä toisen mukaan. 


Retinol Eye Serum (5 ml)
Sitten löytyi jo vähän kivempia tuotteita. Tämän sy-seerumin sainkin juuri käytettyä loppuun. Tämä riitti hyvin yksistään ja käyttelin tätä iltaisin. Sy-voiteita on aina mahtavaa saada ja varsinkin retinolia sisältävää, joten tähän olin todella tyytyväinen.

Retinol Overnight Gel (9 ml)
Ja vielä retinol yövoidekin! Aivan mahtavaa. Tämä pääsee myös käyttöön heti, kun nykyinen voiteeni on loppunut.  


Pink Diamond Cleansing Balm (20 ml)
Jälleen sama tuote kuin edellisessä boxissa, mutta tämän kohdalla olen supertyytyväinen, koska nyt tätä tavaraa on itselläni 40 ml. 

Vit C Eye Soufflé (1 ml)
Ja tämäkin tuli myös edellisestä laatikosta ja on jo käytetty. Aivan loistava näyte siis. 


Kummassakin laatikossa oli siis omat hyvät puolensa ja toki ymmärrän, että näihin on sisällytetty myös noita ehkä vähän vähemmän myyviä tuotteita. Nuo muutamat rajauskynät jäävät vähän niin kuin riesaksi pidemmäksikin aikaa, mutta muuten olin todella tyytyväinen. Hyvää viikon alkua! 

2 kommenttia:

  1. Ihan kivoja boxeja. Mistä ostit?

    Joskus, kun vielä lentoyhtiöt möivät lennoilla kaikenlaista, ostin SAS:ilta Rodialia useinkin. Tylsän lennon ainoa hupi kun oli shoppailu. Nyt en tiedä, mistä sitä Suomessa saisi - tosin onhan nettikaupat keksitty. Täällä Saksassahan Rodial ei käsittääkseni ole mikään kovin yleinen brändi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin nämä rodial.com :sta (ohjaa EU-sivuille). Postituskulut tuli päälle, mutta ei tulleja. Jokin aika sitten tuolla oli jälleen jonkinlainen boxi myytävänä, joten kannattaa seurailla! Rodial on kyllä ihan huippumerkki <3 Enpä kyllä itsekään ole Rodialiin täällä Suomen kaupoissa törmännyt, joten onneksi on tosiaan ne nettikaupat.. :D

      Poista