15.12.2023

Elemis - QVC laatikot

Olen tilannut parikin pakettia iki-ihania Elemis-tuotteita QVC:ltä Englannista. Ensimmäisen tilasin jo heinäkuun lopulla ja toisen marraskuussa. Laatikot itsessään olivat superedullisia arvoonsa nähden, kunhan ehti ostamaan ne ajoissa. Näiden hinnat nousivat joidenkin päivien jälkeen ja lisäksi näihin tuli tullit päälle.  

Ensimmäinen pakkaus sisälsi kosteuttavia ja ravitsevia tuotteita ja niitä oli paketissa yhteensä viisi. Kaikki tuotteet olivat täysikokoisia ja itse paketin hinta oli n. £ 68.  


Sea Lavender & Samphire Body Cream (100 ml)
En ole ikinä aikaisemmin muistaakseni testannut Elemikseltä vartalovoiteita eli mahtavaa päästä vihdoin kokeilemaan. En ole tätä korkannut, koska en tiedä, koska pääsen käyttöasteelle asti, mutta tuoksu on varmasti ihana. 

Sea Lavender & Samphire Bath & Shower Milk (300 ml)
Sama suihkugeelien (tai onko tämä nyt sitten suihkumaito) kanssa, en ole aikaisemmin Elemiksen omia testannut. Tätäkään en korkkaa vielä tuoksutellakseni, koska näitä suihkugeelejä on jonossa aika monta. Tämä tosin varmasti menee monien edelle. Tätä tuotetta voisi käyttää myös kylpyvaahtona, mutta en tuhlaa tätä semmoiseen.


Pro-Collagen Energising Marine Cleanser (75 ml)
Voi olla, että minulla on tällainen miniversiona laatikossa, mutta en ole tätä kuitenkaan aikaisemmin testannut. Olen yhtä toista Elemiksen "cleanseria" kokeillut ja se ei ollut niin maata mullistava, mutta tämä taitaa olla se kehutumpi versio. Mielenkiinnolla siis odottelen tämänkin käyttöä.

Pro-Collagen Rose Micro Serum (30 ml)
Tätä onkin seerumien suurena ystävänä todella mielenkiintoista päästä testailemaan. Tämän koostumuskin näyttää jännän rakeiselta tai onko nuo nyt sitten kuplia, kuvasta tosin sitä ei erota. Seerumin pitäisi olla oikea tehokosteuttaja sekä tasoittaa, kiinteyttää jne. ihoa. Tämä on superkallis tuote, joten täytyy käytellä antaumuksella. 

Pro-Collagen Marine Cream (30 ml)
Tämä on laatikon ainoa tuttu tuote ja on todella hyvä kasvovoide. Tällainen samankokoinen pakkaus on jo odottamassa entuudestaan ja taitaapa olla minikokoisenakin, mutta ei haittaa, tulee käytettyä. Osa sai tämän saman voiteen aurinkosuojalla varustettuna, mutta itse sain tämän normaalin version. 


Laatikko oli siis erittäin edullinen arvoonsa nähden, joten marraskuussa, kun ilmoittivat uudesta pakkauksesta, en miettinyt kahta kertaa:



Tällä kertaa oli kolme vaihtoehtoista pakettia (en muista oliko kesällä). Vaihtoehdot taisivat olla vihreä, kellertävä tai punainen, joissa oli kaikissa omat tuoksumaailmansa vartalovoin ja suihkugeelin suhteen. Muut tuotteet olivat kaikissa samat ja itse valitsin niistä jouluisen punaisen. Tuotteita oli yhteensä kuusi, hinta oli £57 ja jälleen tuli ne tullit vielä päälle.


Pro-Collagen Advanced Eye Treatment (15 ml)
Tämä on täysin uusi tuttavuus itselleni, en ole Elemiksen sy-voiteita päässyt ikinä testaamaan. QVC:llä tämän hinta on £50 eli hintaa löytyy. Voisin kuvitella tämän olevan täyttä luksusta. 

Pro-Collagen Marine Cream (30 ml)
Täältäkin tuli Marine Cream, joten nyt on todellakin tätä voidetta ainakin riittävästi. Onneksi tämä on täyttä laatua.


Frangipani Monoi Velvet Body Butter (100 ml)
Edellisestä pakkauksesta tuli vartalovoide, mutta tämä on vartalovoi, joten on varmasti vähän tuhdimpaa tavaraa. 100 ml menee minulla normaalisti hujauksessa, mutta tämän käyttelen säästeliäästi. 

Frangipani Monoi Bath & Shower Milk (300 ml)
Ihanaa saada myös toinen suihkugeeli, toisessa tuoksussa tämä on kuitenkin. Tämäkin tulee käyteltyä niin suurella antaumuksella kuin olla ja voi. Tuoksusta en osaa sanoa, koska en viitsi edelleenkään näitä korkata. 


Rehydrating Ginseng Toner (200 ml)
Tätä minulla onkin pieni pullo ennestään odottamassa, se tuli toukokuun 2023 LF Beauty Boxista. Olen aikaisemmin käytellyt toisenlaisen Elemiksen kasvoveden ja se oli loistava, joten ihan satavarmasti tämäkin on. 

Pro-Collagen Cleansing Balm (50 g)
Viimeisenä ihanaakin ihanampi ykkösputsarini, joka kruunaa tämän koko satsin. Tämä on niin mahtava tuote, että jos tätä on tällaisessa koontipakkauksessa tarjolla, niin on ehdottomasti ostettava. Tämä on valitettavasti niin kallis, ettei viitsisi ihan pelkkään puhdistusaineeseen törsätä sillä tavalla. Onneksi tällaisten pakkausten kautta ym. tähän pääsee monesti käsiksi. Minulla on tätäkin pienempi pakkaus odottamassa (LF joulukalenteri 2022) ja nyt ehkä raaskin sen käyttääkin, koska tuli back-up. 


Tämä toinen paketti oli siis hyvin samankaltainen tuon edellisen kanssa, mutta oli halvempi, vaikka tuotteita oli yksi enemmän. Nyt täytyisi vaan alkaa näitä käyttelemään, koska vieläkin on paha tapa säästellä kaikenlaisia ihanuuksia. QVC näköjään julkaisee näitä säännöllisin väliajoin, joten ainakin olisi mahdollisuus saada näitä tuotteita ehkä lisääkin joskus. Nämä tosin myydään melko nopeasti ilmeisesti aina loppuun, joten asialla täytyy olla. Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti