9.7.2024

Lookfantastic The Box touko-, kesä- ja heinäkuu 2024

Olisi aika esitellä muutamat LF:n laatikot, joita on päässyt kertymään kolmin kappalein. Tykkäsin jokaisesta boxista, kaikissa oli jotain uutta, mutta myös kivaa vanhaa. 


Toukokuu:


Laatikossa oli tuttuun tapaan kuusi tuotetta, joista pari oli entuudestaan tuttuja. 


ESPA Bergamot & Jasmine Body Wash (75 ml)
Ensimmäisenä Espan ihanan tuoksuinen suihkugeeli. En ole muistaakseni aikaisemmin heidän suihkugeelejä testannutkaan. Tämä ei sisällä saippuaa ja totta puhuen tuollainen ei ole ikinä käynyt mielessäkään, että on olemassa sekä saippuallisia että saippuattomia suihkugeelejä. Tämän käyttelin jo, koska oli niin kesäinen tuoksu. Tykkäsin todella paljon.  

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil (30 ml)
Seuraavana tuttuakin tutumpi superloistavaksi todettu tuote. Niin ihanaa saada tämä. Tässä on täydellinen tuoksu ja itse tuotekin on kosteuttava ja imeytyy ihoonkin todella hyvin. Tätä voisi käyttää kasvoille ja hiuksillekin, mutta olen käytellyt vain kropalle. Joskus taisin testata johonkin hiusosioon, enkä ollut ihan täysin tyytyväinen. 

Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream (25 ml)
Tässä myös toinen tuttu ja upea tuote, jota saisi joskus tulla vähän isommassakin pakkauksessa. Minulla taitaa samankokoinen olla vielä laatikossa, joten yhteensä 50 ml on jo melko kivasti. Tämän tuoksu on niin hurmaava, että ei mitään rajaa. Tämän kanssa ei myöskään tarvitse mitään muita hajusteita, sillä se tuoksu pysyy iholla ja tulvahtelee sieltä nenään pitkin päivää. Tämäkin tulee käytettyä varmaan nyt kesällä.


Wella Professionals Fusion Intense Repair Mask (75 ml)
Tästä tuubista huomasin parasta ennen päiväyksen jo menneen eli 02/2024. Hiustuotteissa se nyt ei niin haittaa, joten kyllä tämä käytettyä tulee, mutta mieluummin ennemmin. Minulla alkaa hiusmaskit olemaan vähissä (onhan niitä vain muutama..), joten kyllä tälle tarvetta on. Tämän tapauksen pitäisi olla intensiivisesti korjaava tehohoito, joten luulisi saavan hiuksiin eloa.

Dr. Pawpaw Shea Butter Balm (10 ml)
Tälle vaihtoehtoinen tuote olisi ollut Lanolipsin huulivoide ja odotin sitä kieli pitkällä. Tällä kertaa ei osunut onni kohdalle, vaan sain tämän Pawpaw'n. Kyllähän tämäkin käytettyä tulee, mutta olisi ollut kiva kokeilla uutta merkkiä. Tämä PawPaw on tällainen monitoimivoide, mutta tulen tämän varmasti käyttämään huulivoiteena. 

Hydréa London Luxe Natural Sea Sponge
Viimeisenä melko erikoisen näköinen sieni, mitä voi käyttää sekä kosmetiikkatuotteiden levittämiseen että puhdistukseen. Tällä voi myös kuoria ihoa hellästi. Tämä on luontaistuote, eettisesti poimittu jostain meren(oletan)pohjasta. Mielenkiintoista, täytyy kokeilla.


Olihan tämä toukokuun laatikko aivan mahtava, vaikka jäinkin ilman Lanolipsia. Nuxe, Espa ja Sol De Janeiro kyllä kompensoivat sen täysin. Muutkin kolme tuotetta pääsevät ehdottomasti käyttöön.

Kesäkuu:


Kesäkuun laatikosta tuli myös muutama entuudestaan tuttu tuote, jotka nekin otin kuitenkin mielellään vastaan, koska on hyviksi todettu.


Trigwell Cosmetics Velvet Powder Puff (2 pcs)
Ensimmäisenä ihanan isot puuterivipat, joille on aina käyttöä. Tällaisia tulee harvoin itse enää osteltua, koska näitä on tullut yllätyslaatikoista niin paljon. Silti juuri tällaisia on kyllä kiva edelleen saada näistä boxeista, vaikka monesti tällaisista härpäkkeistä marmatankin. 


Avant Quintessence EdP (10 ml)
Mahtavaa saada Avantilta jotain uutta eli hajuvesi. Tällainen taisi Glossyboxistakin tulla jossain vaiheessa, mutta sitä laatikkoa en enää itse saanut. En ole tätä vielä testannut, mutta pullon suusta tuoksuteltuna vaikuttaa oikein lupaavalta. 

Murad Rapid Dark Spot Correcting Serum (5 ml)
Tämä oli vaihtoehtoinen tuote Muradin jollekin toiselle seerumille, joten aivan sama periaatteessa kumman niistä sai, ainakin omasta mielestä. En ole tätäkään vielä testannut, mutta noin yleisesti olen tykännyt Muradin tuotteista, joten voisin kuvitella tämänkin olevan aivan ihana.

Philip Kingsley Elasticizer Booster Restoring Conditioner (20 ml)
Tällaisen olen käytellyt ennenkin ja oli aivan loistava tuote. Teki hiuksista ihanan hoidetun oloiset ja pehmeät. Tätä voisi käytellä muutamaankin tapaan, mutta taidan itse jälleen käyttää tämän hoitoaineena normaalin Philip Kingsley Elasticizerin käytön jälkeen. Juuri muutama viikko sitten korkkasin sellaisen, joten tämäkin pääsi jo käyttöön. Tästä ei kyllä moneen kertaan riitä, mutta nautitaan täysin rinnoin niistä muutamistakin kerroista. 


Sweed Pro Lash Lift Mascara - Black
Tämä oli vaihtoehtoinen tuote KVD:n maskaralle. Olisin paljon mieluummin testannut sitä, mutta ilmeisesti tämäkin on huippulaatua oleva maskara. Toivottavasti pitää paikkansa, arvot näillä kahdella oli kuitenkin ihan samat.

Thisworks Perfect Legs Skin Miracle (20 ml)
Tällaisenkin olen aikaisemmin käytellyt, mutta silloin korkkasin sen pitkin hampain käyttöön. Silti, tarkemmin ajateltuna, oli ihan pätevä tuote. Antoi iholle kivan ja tasaisen sävyn sekä peitti pieniä virheitä. Tämäkin versio on jo päässyt siis myös käyttöön, koska kesää eletään täysillä ja edelleen vaikuttaa hyvältä. 


Mahtava oli siis tämä kesäkuunkin laatikko, vaikka vähän jäi kaivelemaan KVD:n ripsari. Aina ei voi kuitenkaan onnistua. Tästäkin laatikosta kuitenkin kaikki tuotteet tulevat ehdottomasti pääsemään jossain vaiheessa käyttöön.

Heinäkuu:

Heinäkuun boxi taisi olla kaikille samanlainen. Minulla ei tuo kortin koodi toimi, joten en ole satavarma, mutta en ole ainakaan törmännyt mihinkään variaatioihin.


Tuotteet tulivat tuollaisessa kivassa läpinäkyvässä pussukassa, joita on itselleni kertynyt jo muutama. Ne ovat olleet usein reissuissa mukana, käteviä juuri läpinäkyvyytensä takia, ja tämä vaikuttaa vielä vähän isommalta kuin aikaisemmat, joten käyttöä tulee varmasti tällekin. Heinäkuun pussukassa oli jopa kolme tuttua tuotetta, mutta kaikki superhyviä.


Brushworks Microfibre Wrist Wash Bands
Laatikon isoimmasta pakkauksesta löytyi tällaiset ranteeseen laitettavat paksut nauhat. Nämä estävät vettä juoksemasta pitkin käsivarsia kasvoja puhdistettaessa. En ole huomannut tällaisia tarvitsevani, mutta kyllähän se vesi siellä joskus juoksee, joten nämä pääsivät heti käyttöön ja toimivat kyllä.


Elemis Superfood Glow Cleansing Butter (20 ml)
Tällaisen käytin loppuun jokin aika sitten ja tykkäsin erittäin paljon. Tämä olisi ihan täydellinen tuote, mikäli tässä olisi edes pikkuriikkisen jonkinlaista tuoksua. Silti, vaikka ei ole, tämä puhdisti kasvot niin hellävaraisesti ja perusteellisesti, että niin mahtavaa saada tätä lisää. 

First Aid Beauty KP Bump Eraser Body Scrub (28,3 g)
Tämäkin on tuttu tuote. Tällainen on tullut ainakin LF:n vuoden 2022 joulukalenterista, mutta sitä aikaisemminkin jostain boxista. Huipputuote tämäkin. Tämä oikeasti tehoaa niihin pieniin 'bumpseihin', mitä iholta saattaa löytyä. Omasta mielestä aika raastava kuorinta, mutta silti tykkään.


Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel (2,5 ml)
ABH:n kulmakarvageeli, aivan mahtavaa! Vähän vastaava tuli aikaisemminkin (LF Box 03/2024), mikä on myös vielä korkkaamatta, mutta eiköhän nämä molemmat pääse käyttöön jossain vaiheessa.

Grüum. Solstråler After Sun Face Oil Bar (35 g)
Tämä olikin taas jänne tuote tältä tutulta merkiltä. Tämä on palasaippualta näyttävä mm. muutamaa öljyä ja E-vitamiinia sisältävä palanen, jota on tarkoitus levitellä iholle rauhoittamaan sitä auringon jäljiltä. Tämän pitäisi sulaa iholle jouduttuaan sen kanssa kosketuksiin. Tämä on täysin luontaistuote, joten täytyisi varmaan yrittää käytellä jo tänä kesänä pois. 


Youth To The People Kale + Green Tea Spinach Vitamins Superfood Cleanser (1,5 ml)
Tästä olen kuullut paljon kehuja, joten oli kiva päästä tätä testaamaan. Käyttelin tämän pienen näytteen siis jo ja oli ihanan raikkaan tuoksuinen puhdistusaine, jota voisin tämän näytteen perusteella joskus harkita ostavanikin.

Isoclean Professional Brush Cleaner (110 ml)
Viimeisenä vielä myöskin tuttu tuote, joka tuli aikoinaan LF:n lokakuun 2022 boxista. Senkin olen saanut jokin aika sitten käyteltyä ja mahtava tuote tämäkin. Tällä on helppo puhdistaa varsinkin pienet siveltimet heti käytön jälkeen ja käytellä samantien vaikka toiseen luomiväriin. Olen tähänkin tyytyväinen, koska tätä todellakin tarvitsen. Tällä hetkellä minulla on käytössä pienten siveltimien suihkutteluun vanha kasvovesi, joten käyttelen varmaan sen nyt loppuun ensin ja sitten korkkaan tämän.


Heinäkuinenkin laatikko oli aivan loistava. Grüumin tuote on vähän epämääräinen, mutta silti mielenkiintoinen ja sitä ei taatusti olisi ikinä tullut testattua ilman tätä boxia. Kaiken kaikkiaan näistä laatikoista kertyi monia huipputuotteita, millä taas läträillä. Kivaa viikon jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Mukava lukea näistä :) itselle ei nyt boxia tule...aika paljon tuttuja ja samoja mitä pyörii. Tosin jos Glossy on nyt poissa pelistä ja tämä on ainut vaihtoehto niin sitten tuotteet tuntuisivat "uudemmilta".
    Espan suihkugeeli, Fusion hiusmaski, ABH kulmageeli ja tuo sivellinten putsausaine kuulostaa kiintoisimmilta. Avantit hajuvesi on mullakin, tuoksuu hyvältä mutta en ole vielä käyttänyt että miten vahva se on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, samat tuotteethan näissä pyörivät, itsellänikin on niin monia kaksin kappalein. Toivotaan, että LF:n boxi vielä jatkuu ja sisältö alkaa tosiaan olemaan vähän uudenlaisempaa tavaraa.. Tulisipa tänne kuitenkin nyt joku ihan uusi boxi!!
      Avantin hajuvettä odottelen itsekin vielä innolla :) Olen keskittynyt muihin tuoksuihin, joten en ole vielä edes testannut :)

      Poista
  2. Miulle tuli tuo toukokuun boksi ja sitten tilaus loppuikin. Sol de Janeiron voide tuli LF:n boksista myös viime vuonna, toukokuussa sekin (hauska sattuma), itse en vaan välitä siitä kimalluksesta :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä mietin itsekin tuon boxin lopettamista, mutta se on nyt saanut minut niin pauloihinsa :D Sol de Janeiron voide on yksi parhaimpia! Voi Mimosa..?! Mutta näinhän tämä menee.. kaikilla on omat suosikkinsa :)

      Poista