14.7.2024

Loppuneet tuotteet tammikuu 2024

Josko aloittaisin näiden tämän vuoden loppuneidenkin tuotteiden esittelyiden kanssa pikku hiljaa. Tuotteita on siis tullut osteltua, mutta on niitä tullut kyllä käyteltyäkin. Katsastetaan nyt ensimmäisenä tietenkin tammikuun omat. 


Paljonhan tuossa on kaikenlaista, kivasti lähti vuosi käyntiin näiden osalta. 


Umberto Giannini Banana Butter Repair And Restore Leave-In Conditioner Styling Butter
(LF Beauty Box 02/2023, 50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Tässä oli aivan hurmaava banaanin tuoksu, josta tykkäsin valtavasti. Itse tuote oli kuitenkin aika haastava. Vähänkin, jos otti liikaa, niin hiukset lähmääntyivät heti ja olivat öljyisen ja likaisen näköiset. Sopivalla määrällä tämä kyllä antoi kiiltoa ja silotti hiuksia. Koska kerralla kannatti ottaa vain pikkuriikkisen tuotetta, purkki kesti ikuisuuden. Ei ollut parhaasta päästä tällaisia tuotteita, mitä on tullut testailtua. (3/5)


Clinique Even Better Clinical Brightening Moisturizer
 (ostospostaus)
Tässä pakkauksessa olikin valitettavan vähän tuotetta, joten ei tästä ole oikein mitään sanottavaa. Hyvä, että riitti kertaalleen koko kasvoille. Ei tämän perusteella vaikuttanut mitenkään ihmeelliseltä. (3/5)

Drunk Elephant Protini Polypeptide Cream x 2 (LF joulukalenteri 2022 & Parfumdreams joulukalenteri 2023)
Tämä taas vaikutti oikein loistavalta kasvovoiteelta, joka sopi hyvin juuri kylmille keleille. Kosteutti ihoa oikein hyvin. Oli ehkä vähän paksumpaa voidetta, mutta toimi silti hyvin meikin alla. Oli kiva päästä testailemaan ja toivottavasti pääsen joskus jatkossakin. (5/5)

Lixirskin Universal Emulsion (LF The Box 10/2023)
Käyttelin tämän monitoimituotteen kokonaan yövoiteena ja oli kyllä aivan superihana. Jotenkin pehmeän oloinen voide, joka kosteutti hyvin ja imeytyi ihoon nopeasti. Tuoksukin oli todella ihana. (5/5)


AK Akademikliniken Pure Triple Peel
(Lyko Plaza Beauty Box)
Hoksasin, että tätä on helppo käytellä suihkussa, joten vihdoin päätin korkata tämänkin käyttöön. Tämä on pyörinyt laatikossa iät ja ajat. Tätä neuvottiin hieromaan kostealle iholle noin minuutin verran ja siinä se. Tämä oli melko hellävarainen kuorinta, mutta jätti ihon ihanan pehmeäksi ja selvästi kirkasti ihoa. Tuoksukin tässä oli todella kiva. (4/5)

L'Oréal Paris Age Perfect Midnight Serum (ostospostaus)
Tämä oli aivan ihana seerumi, jota tulee varmasti ostettua joskus vielä lisää. Tuoksu oli taivaallinen ja tämä teki ihosta heti pehmeämmän oloisen. Käyttelin tämän yövoiteen alla ja selvästi tämä myös kosteutti. (5/5)


Babor Active Night Ampoule Serum Concentrates
(Glossybox joulukalenteri 2023)
Käyttelin nämä seitsemän ampullia iltaisin ja käytin kokonaisen ampullin kerrallaan. Tuntui, että tätä olisi voinut annostella vähän pienempiinkin eriin, mutta jotenkin se kokonainen tuntui vaan niin ihanalta iholla, että annoin mennä. Viikon verran näitä sitten käytteli. Nämä kosteuttivat ihoa hyvin ja ihan vaan se hetki, kun tätä ainetta sai levitellä kasvoille jo rentoutti. Aivan ihania ampulleja ja toivottavasti näitä tulee joskus jostain taas lisää. (5/5)


Klairs Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask
(Bangerhead joulukalenteri 2023)
Tämä oli todella laadukkaan oloinen ja helposti aseteltava kaksiosainen naamio, joka sisälsi todella paljon nestettä. Neste ei kuitenkaan valunut kaulaa pitkin, koska oli sen verran paksua. Käytön jälkeen jätin sen aineen kasvoille yön yli ja tämä kosteutti todella hyvin. Vaikutti pieneltä luksukselta. (5/5) 

Nivea Bye Bye Dry Skin Nourishing Face Mask (Nivea joulukalenteri 2023)
Tässä pakkauksessa oli siis kaksi naamiota. Kummassakin pussukassa oli sitä voidetta todella paljon, joten tästä olisi varmasti riittänyt neljäänkin kertaan, mutta käyttelin sen kaksi. Sitä voidetta siis tuli kasvoille todella paljon, annoin sen imeytyä n. 15 minuuttia, minkä jälkeen huuhtelin pois. Iho jäi tämän jäljiltä kyllä erittäin kosteutetun oloiseksi ja naamion käyttö oli miellyttävä kokemus. (5/5)
 

Lumene 3 In 1 Base & Top Coat 
Tämän käyttelin kokonaan aluslakkana ja hoiti hommansa ihan täydellisesti. Uusi on jo ostettu, mutta ei vielä korkattu. Yritän käytellä yhtä Essien omaa pois tässä välissä ja se onkin näköjään kestänyt pitkään, koska en taidan mennä sen kanssa vasta noin puolessa välissä. (5/5)

Lottie London Ready Set! Go Setting Powder - True Translucent (LF Beauty Box 07/2023)
Näitä minipuutereita käyttelin muutamat putkeen pois, koska näin saa laatikkoon nopeammin tilaa. Tälle tuli kuitenkin jo tismalleen samanlainen varakappale Glossyboxista 11/2023. Ihan kiva silti, että tuli, koska tämä oli erittäin hyvä puuteri. Piti ihon mattana pitkään, eikä jättänyt ihoa mitenkään valkoisen puuterimaiseksi. Kiva, että pääsee näiden yllätyslaatikoiden myötä testailemaan uusia tuotteita ja tekemään löytöjä. (5/5)



Labello Hydro Care Spf 15 Lip Balm
(Nivea joulukalenteri 2023)
Superhyvä perushuulivoide, joka kylläkin loppui yllättävän nopeasti, vaikka ei tarvinnutkaan olla koko ajan lisäämässä. Tämä teki huulille hyvää ja tykkäsin erittäin paljon. Onneksi näitä tuli kalenterista muutama muukin versio. (5/5)

Catrice Volumizing Extreme Lip Balm - Spicy Ginger Shot (ostospostaus, Beauty A to Z Project Pan)
Että sellainen tapaus... Jestas, että tämä pisti huulet kihelmöimään. Täytyi oikeasti pitää tämän käytöstä alkuun pieni paussikin, mutta sen jälkeen tähän alkoi tottumaan. Voide tuntui kyllä kosteuttavan, mutta oli kyllä vähän liian 'hot'. Tuo ginger-makukin tuolta puski läpi. Näitä olisi vielä toinenkin kappale, jonka juuri äsken korkkasin käyttöön. (3/5)

Labelloa kaivelin todella syvälle, mutta Catricen omassa sai riittää käyttö tuohon reunaan asti. 


Simple Micellar Cleansing Water
(ostospostaus)
Vihdoin sain käytettyä tämän jättipullon (400 ml) misellivettä. Siis aivan mahtava tuotehan tämä oli, mutta otti aikansa, ennen kuin maltoin korkata. Tiesin tämän kestävän kauan käytössä, jolloin muut tuotteet joutuvat odottelemaan vuoroaan. Tämä oli kuitenkin ihan täydellinen misellivesi, koska tämä putsasi kasvot perusteellisesti, eikä kirvellyt silmiä ollenkaan. Tässä ei ollut myöskään minkäänlaista tuoksua. Käyttelen misellivettä siis yleensä normaalin putsarin jälkeen ja se on minun versio kaksoispuhdistuksesta.  Voisin ostaa tätä joskus uudestaankin, mutta yritän käytellä ensin noita jo olemassaolevia pois. (5/5)

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm (LF joulukalenteri 2022)
Nyt kun olen saanut lisää tätä maailman parasta puhdistusainetta, raaskin vihdoin käytellä tämän miniversion (20 g) pois. Tämä on täyttä luksusta, täydellinen tuote. Tämän tuoksussakin on jotain niin mahtavaa, että ei mitään rajaa. Onneksi tätä on siis varastossa vielä jäljellä. (5/5) 


Rituals The Ritual Of Sakura Home Perfume Rice Milk & Cherry Blossom
(LF Beauty Box 10/2022)
Tämä meni huonetuoksuna ja kesti pitkään, koska tuoksu oli erittäin hyvä, mutta voimakas. Voisin ostaa tätä Ritualsilta lisääkin juuri tuon pitkäkestoisuuden vuoksi. Tykkäsin erittäin paljon ja niin tykkäsivät meillä kotona muutkin. (5/5)

Thisworks Morning Expert Wake-Up Spray (LF Beauty Box 07/2023)
Tämä nyt tuli käyteltyä, kun kerran tällainen yllätyslaatikosta tuli. Suihkuttelin tätä kasvoille silloin tällöin aamuisin ja kyllähän tämä kivasti piristi ja herätteli. Tykkäsin tuoksustakin. (3/5)

Nivea Dry Comfort 72h Dual Protect Anti-Perspirant (Nivea joulukalenteri 2023)
Tämä tuote yllätti! En todellakaan uskonut tämän toimivan itselläni, mutta niin se vaan meni ja toimi. Piti hajut poissa koko päivän eikä tämä jättänyt vaatteillekaan mitään jälkiä. Hyvä tuote siis ja seuraavat kalenterista tulleet tuli myös jo käytettyä. En tiedä, tulenko näitä jatkossa kuitenkaan ostamaan niin kauan kuin luottodeodoranttiani (Old Spice) löytyy, mutta jos sen kanssa menee hankalaksi, niin mikä ettei. (5/5)  


Kueshi Coconut Shower Gel
(Glossybox 10/2023)
Tämä tuoksui miedosti kookokselta ja oli ihan pätevä suihkugeeli. En ehkä lähtisi tätä varta vasten ostelemaan, mutta oli kiva testata. (4/5)

Kueshi Tropical Body Butter (Glossybox 04/2023)
Tässäkin oli mieto, mutta todella hyvä tuoksu. Itse voide ei ollut niinkään vartalovoi, vaan jonkun verran ohuempaa. Sitä täytyi myös vähän työstää, että imeytyi ihoon. Ei jättänyt sen jälkeen kuitenkaan ihoa tahmaisen oloiseksi. Oli ihan kiva tuote, kosteutti sopivasti. (4/5)


Baylis & Harding Cranberry Martini Body Butter
(ostospostaus)
Tämä oli joulupakkauksesta, jonka aikoinaan lahjoitin tyttärelleni, mutta hän antoi tämän voiteen minulle takaisin. Ei ollut kuulemma tarvetta. Mielelläni käyttelin tämän pois. Tämä oli hieman paksumpaa voidetta, jota myös täytyi hieroa jonkin aikaa ihoon, että imeytyi eikä jäänyt valkoisena lojumaan siihen pinnalle. Tämäkään ei jättänyt kuitenkaan ihoa tahmaiseksi, vaan kosteutti todella hyvin. Tykkäsin tämän tuoksustakin erittäin paljon. (4/5) 

Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel Bath & Shower Gel (LF The Box 11/2023)
Tässä vasta oli jännä, mutta jollain tavalla aivan ihana tuoksu. Tämä oli valitettavasti vain 50 ml:n pullo, joten loppui vähän turhan nopeasti. Koostumus on kuitenkin sellainen, että ei tätä kovin paljon kerralla tarvitse. Nämä Molton Brownin suihkarit ovat yleensä aivan loistavia ja niin oli siis tämäkin. (5/5)

Baylis & Harding Sweet Mandarine  & Grapefruit Luxury Shower Crème (ostospostaus, 50 Shades of Yellow/Gold -projekti)
Ihanan raikas ja todella hyvän tuoksuinen suihkugeeli. Koostumuskin oli ihan täydellinen. Vaikka en kaikkien Baylis & Harding -tuotteiden kanssa olekaan tullut toimeen, niin ainakin nämä suihkugeelit (ja vartalovoit) vaikuttavat järjestään aivan loistavilta. (5/5)


MonSun Daily Recover Repairing Oils Hand Cream
(ostospostaus)
Tämän käsivoiteen käyttelin yövoiteena ja toimi erittäin hyvin. Kosteutti kädet niin kuin pitääkin, imeytyi suhteellisen nopeasti ja tuoksu oli ihanan valloittava. (5/5)

MonSun Nightfall Remedy Repairing Oils Overnight Foot Balm (ostospostaus)
Jalkavoiteessa oli sama ihana tuoksu kuin edellä olevassa käsivoiteessakin. Myös tämä kosteutti hyvin ja piti jalkojen ihon kunnossa. Loistava voide tämäkin. (5/5)


Yves Rocher Sur La Lande EdP
(Yves Rocher joulukalenteri 2022)
Tykkäsin tästä makean kukkaisesta tuoksusta todella paljon, mutta se vaan ei pysynyt ihollani juuri ollenkaan vaikka parfyymi olikin olevinaan. Harmi sinänsä. Sen vuoksi tämä tulikin käyteltyä melko nopeasti. (3/5) 

Juliette Has A Gun Ode To Dullness EdP (Bangerhead joulukalenteri 2023)
Tämä taas pysyi ihollani ja tuoksu oli aivan ihana. Vähän perinteisempi kuin siinä ostamassani Lady Vengeance -versiossa, mutta silti jollain tavalla ovela ja uniikki tämäkin. Näihin tämän merkin hajusteisiin on kyllä mielenkiinto noussut nyt valtavasti, joten voipi olla, että tulee hankittua lisääkin jossain vaiheessa. (5/5) 

Ellis Brooklyn Vanilla Milk EdP  (Bangerhead joulukalenteri 2023)
Tässä oli vähän liian outo tuoksu jopa minulle. Kyllä se vanilja sieltä puski läpi, mutta jokin muukin, mistä en saa kiinni. Tämä oli ehkä hieman pettymys, mutta uskoisin Ellis Brooklynilta löytyvän muita tuoksuja, jotka hurmaavat, koska on melko suosittu merkki. (2/5)


Lopuksi ajattelin tästä lähtien näissä postauksissa aina esitellä myös kuukauden aikana tulleet tuotteet tällaisessa koontikuvassa. Yritän haalia ne kasaan, mutta jotain saattaa kyllä unohtua. Tammikuussa tulleita tuotteita oli ainakin 20 (tiedän, että kuvasta puuttuu Nivean kasvovoide). Loppuneita oli 29, joten enemmän olen saanut niitä käyteltyä. Ihanaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Mie ihastuin Juliette has a gun -merkin myskituoksuun! Tilasin Kicksiltä sen discovery -boxin ja siitä saa kyllä hyvin kokeiltua merkin eri tuoksuja :) Tuo myski tuoksuu ihan The Body Shopin White Musk -sarjalta, josta tykkään kovasti.

    Todella paljon olet saanut tammikuussa tuotteita loppumaan ja aika isojakin purkkeja! Huomasin tänään Normalissa, että sinne oli tullut pieni erä Lottie Londonin tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan tuon discovery setin, kun kirjoittelit siitä ja se on ollut mielessäni siitä asti! :) Suurella todennäköisyydellä ostelen sen itselleni jossain vaiheessa, joten kiitos vain superhyvästä vinkistä <3 Nuo tuoksut on jotenkin niin omalaatuisia, että kiinnostaa kokeilla niitä lisää!
      Ja siis Lottie London Normalissa?! En ole vielä törmännyt! Täytyypä pitää silmät auki seuraavalla kerralla, toivottavasti niitä olisi täällä meilläkin!

      Poista
  2. Harmi kun Nivea lopetti sen sporttidödön, ostin tilalle tuon minkä sait loppuun, mutta mulla se ei aina pitänyt kainaloita kuivina. En ehkä osta toiste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tainnut sitä sporttidödöä ikinä testata.. ehkä se olisi säästänyt monelta päänvaivalta. Itselläni on myös näiden dödöjen kanssa aina niin hankalaa ja ensimmäinen, joka on toiminut aina ja perusteellisesti on tuo miesten Old Spice. Siihenkin tuli vinkki netistä joltakulta, mutta oli jokin väli, kun sitäkin oli mahdoton löytää. Ja se on siis todella outojen outoa, että nämä Niveat toimivat itselläni, koska olen jopa turvautunut kaiken maailman apteekkituotteisiin jossain vaiheessa...

      Poista