9.10.2016

Livbox projekti 2016 päivitys #1


Aloitin syyskuun alussa Livbox-projektin, jossa yritän tehokäyttää kaappeihin lojumaan jääneitä Livboxista tulleita tuotteita. Nämä tuotteet olen saanut aikavälillä helmikuu 2014 - elokuu 2016. 


Viime postauksessa mainitsin, että kaapeista löytyviä tuotteita on yhteensä 60, mutta löysin vielä yhden kadonneen lampaan, joten niitä onkin 61 kappaletta. Tältä jäljellä olevien tuotteiden kasa näyttää tällä hetkellä (kuvat on kaikki otettu 1.10.2016):


Viime kerralla kuvista jäi puuttumaan Dermosilin Summer Glow -kynsilakka ja Rimmelin Apocalips -huulilakka. Se kolmas puuttuva tuote oli Hansaplastin Anti Callus 2in1 -kuorinta. Näköjään Apocalips ja Anti Callus ovat aikoinaan tulleet samasta kesäkuun 2014 boxista, joten molemmat ovatkin näistä kaikista vanhimmasta päästä olevia tuotteita.

Olen asetellut näitä tuotteita kotona vähän sinne sun tänne, että muistaisin niitä käyttää, joten eihän postaus olisi mitään, jos en olisi unohtanut jälleen kuvista yhtä tuotetta eli Nivean Coconut Lip Butteria. Se on yöpöydälläni yöhuulivoiteenani tällä hetkellä enkä sieltä muistanut sitä poimia.

Jos aloitetaan tuotteista, mihin en koskenut syyskuun aikana kertaakaan:


Tässä kuvassa ovat tuotteet, joita käytin yhdestä muutamaan kertaan:


Selitys Dermosilin kulmaväripaletin vähäiselle käytölle on se, että kävin värjäyttämässä kulmani syyskuun alussa. Muutenhan tämä paletti on ollut päivittäisessä käytössä melkein sen saamisesta lähtien. Nyt alkaa taas pikku hiljaa olemaan käyttöä, kun kestoväri alkaa jo olla kulunut pois.

Alla olevassa kuvassa ovat tuotteet, joita olen käyttänyt säännöllisesti, joitakin ihan päivittäin ja tähän kategoriaan kuuluu myöskin se kuvista puuttuva Nivean huulirasva:



Kuusi tuotetta sain loppumaan:


Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser - Livbox 10/2015
Cutrin Professional Chooz Hairspray - Livbox 04/2016
Cutrin Professional Rescue Sensitive Dry Scalp Care Moisturizer - Livbox 01/2016
Lumene Arctic Glow Huuliöljy sävyssä 100 Hohde/Shine - Livbox 04/2016
Schwarzkopf Professional BonaCure Hairtherapy Excellium Plumping Spray - Livbox 10/2015 
MSCHIC Natural Beauty Foundation Mineraalimeikkivoide - Livbox 07/2016

Yllättäen tässä on mukana Cutrinin Dry Scalp Care, koska ajattelin sen olevan ikuisuustuote. Aloitin tätä todenteolla käyttämään silloin tällöin hiuspohjaani vasta syyskuussa ja se loppuikin yllättävän nopeasti. Minulla ei ole kutiava hiuspohja, joten valitettavasti tehoista en sillä saralla osaa sanoa mitään, mutta ihanan viilentävä tämä ainakin oli. Kerron näistä kaikista loppuneista enemmän syyskuun loppuneiden tuotteiden postauksessa.

Kaksi tuotetta annoin nyt lokakuun alussa eteenpäin:

Kubissin puuteri on itselleni aivan liian tumma ja ennen kuin vanhenee enempää, joku toinen saa ottaa sen käyttöönsä. Paesen luomiväriin en koskenut syyskuun(kaan) aikana kertaakaan, joten myös se sai paremman kodin. 

Tavoitteena oli alunperin käyttää ainakin 21 tuotetta vuoden loppuun mennessä. Tämän listan ulkopuolelta käytin siis Cutrinin ja annoin kaksi tuotetta pois. Tässä on uusi tavoitekuva (20 kpl), johon olen lisännyt muutaman tuotteen, joiden uskoisin myös loppuvan:


Paesen poskipunaa olen käyttänyt päivittäin ja siitä paistaa jo pannu niin hyvin, että varmasti loppuu.  Herbinan Blue Lagoon -suihkekin kuluu vauhdilla huonetuoksuna. Valitettavasti tuoksu ei ihollani pysy. Vielä uusina tuotteina Osisin Big Blast volyymigeeli ja Hansaplastin kuorinta. 

Jäljellä on nyt siis 53 tuotetta ja vuotta on jäljellä kolme kuukautta. Vähänhän tässä muiden ihanuuksien käyttö jää nyt vähemmälle, mutta kuitenkin tämä on toisaalta ihan kivaa hommaa. Jo nyt olen saanut jotain varastoistani pois, mitä tuskin olisi ilman tätä projektia tapahtunut. Lokakuussakin on jo yksi tuote loppunut, katsotaan, loppuuko lisää. Ihanaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti