11.10.2016

Ostoksia 

 

Olen viime aikoina tehnyt joitakin ostoksia, joita voisin tässä esitellä. Vain muutamia olen näistä vasta ehtinyt testailemaan.

Aloitetaan Yves Rocherista:


Tilasin kolme tuotetta ilmaisten postikulujen ja houkuttelevan kaupanpäällisen vuoksi. Paketissa saapuivat:

Sérum Végétal Perfecting Toning Lotion - ihan kuin tarvitsisin, mutta oli alennuksessa hintaan 6,90 €, joten mielenkiinnolla kokeilen.

Pure Calmille Deep Cleansing Gel - saunatiloissa minulla on yleensä käytössä joku simppeli puhdistustuote ja parasta aikaa käytössä oleva tekee loppuaan, joten tälle oli kysyntää ja pääsee pikapuoliin käyttöön. Tällä oli hintaa 3,90 €.

Jardins Du Monde Velvety Shower Cream Coffee Beans from Brazil - tuskin teen tilausta YR:lle ilman, että lisäisin tämän ostoskoriin. Tässä tuotteessa on jotenkin kaikki kohdallaan: tuoksu, koostumus, koko, kaikki! Hintaa tällä 2,50 €.

Even Botanical Dark-Spot Perfector Serum - tämä tuli yllätyskaupanpäällisenä ja olen ihan tyytyväinen. En ehkä ole tämän tuotteen "kohdeyleisöä" tarkoittaen, että minulla ei ole pigmenttiläiskiä, mutta oletan, että on hoitava muutenkin. Arvokas tuote, koska normaalihinta on 49,90 €.

Tein tilauksen myös Pastel Beauty -verkkokauppaan:


Tänne houkutteli tilausta tekemään lähinnä tuo poskipunapaletti, joka oli erittäin halpa. Siinä sivussa tuli sitten tilattua muutama muukin tuote:

Technic Colour Fix Blush -poskipunapaletti - tätä en enää Pastel Beautyn sivuilta löydä, joten on ilmeisesti ainakin väliaikaisesti myyty loppuun. Hintaa tällä oli vaivaiset 5,99 €. Tässä paletissa on kahdeksan poskipunaa, mutta joista 1-2 (vasemmassa yläkulmassa) ovat mielestäni enemmän varjostusvärejä. Poskipunista olen muutamaa testannut ja olen täysin tyytyväinen.  

Milani Color Statement Moisture Matte Lipstick sävyssä 60 Matte Innocence - ihana nude mattahuulipuna, joka ei lähde pyörimään huulten ulkopuolelle vaan pysyy paikallaan. Tällä oli hintaa 9,49 €. 

W7 Nail Polish sävyssä 142 Cocoa - tämä tuli kaupanpäällisenä enkä ole vielä testannut käynnissä olevan kynsilakkaprojektin vuoksi. Hintaa näyttäisi tällä hetkellä olevan kokonaista 1 €. 

Milani Prep+Set+Go Transparent Face Powder - tätä voisi myyntipuheen mukaan käyttää myös primerina, mutta en ole vielä päässyt testaamaan millään muotoa. Tämän pitäisi peittää hyvin ihohuokosia ja sellaiset tuotteet kiinnostavat aina, joten oli pakko ostaa testiin. Maksoin tästä 12,99 €.

L.A. Girl Pro Concealer HD Concealer sävyssä Classic Ivory - nykyinen peitevärini vetelee viimeisiään ja toivon tästä hyvää seuraajaa. Edullinen tämä ainakin oli: 5,99 €. 

Lähikaupasta ostin mielenkiinnosta muutaman Essencen siveltimen sekä hyviksi todettuja Oil Control papereita:


Viimeisimpänä se kauan kaivattu Beauty Bayn tilaus:


Tätä pakettia odottelin yli kuukauden ja ehdin jo asiakaspalveluun ottamaan yhteyttäkin, kunnes saapumisilmoitus vihdoin tuli. Beauty Baylla sai elokuun lopussa 10 GBP alennusta tilauksesta, joten se oli aivan pakko käyttää. Kuvassa näkyvien tuotteiden lisäksi ostin tyttärelleni joululahjaksi luomiväripaletin, jota en nyt tässä esittele, mikäli hän sattuu tätä tekstiä lukemaan - jää ainakin itse paletti vielä yllätykseksi. 

Paketissa saapuivat siis:


Yes To Cucumbers Hypoallergenic Facial Towelettes 30 Pieces - tämä oli täydennystuote, että saisin hintarajan ylittymään (muistaakseni piti tilata yli 50 GBP, että sai sen 10 GBP alennuksen). Nämä tulee kyllä taatusti käytettyä, enkä ole ikinä mitään tältä merkiltä ennen testannutkaan. Näitä ei löydy tällä hetkellä Beauty Bayn sivuilta.


ARTDECO Fixing Powder Box 10g - ihanan ilmava irtopuuteri, joka pitää meikin paikallaan pitkään. Edellinen irtopuuterini loppui juuri (ELF), sen tilalle tarvitsin uuden, joten tälle oli oikeastikin käyttöä. 



Stila Eyes Are The Window Shadow Palette / Mind - tämä oli se tuote, miksi tilausta lähdin ylipäätänsä tekemään. Olen katsonut näitä Eyes Are The Window -paletteja kauan, mutta en ole osannut päättää, minkä niistä haluaisin. Nyt tämän alennuksen myötä päätös täytyi tehdä ja päädyin Mind-palettiin. Tässä on kaikki sävyt mattoja ja ahhh niin ihania ja laadukkaita. Tässä on kaikki sävyt myös sellaisia, joita tulen varmasti käyttämään ja paljon. Yleensähän luomiväripaleteissa on aina joku sävy, mistä ei niin välitä ja mikä jää vähälle käytölle. Näitä Eyes Are The Window -paletteja on markkinoilla yhteensä neljä: Sould, Mind, Spirit ja Body, joten kaikille jotakin.

Kaikki ihania tuotteita, joille löytyy paljon käyttöä eivätkä jää keräämään pölyä. Sain perjantaina ilmoituksen, että ColourPopin tilaukseni on myös saapunut, päätynyt tulliin, joten ehkä saan sen vielä ennen lomamatkaamme. Sinne tein erittäin pienen tilauksen, mutta innoissani olen siitäkin vähästä. Reissusta sitten toivottavasti löytyy kotiintuomista. Yleensä olen melko tarkka ostaja, mutta matkan päällä en ala turhia miettimään, joten silloin on lupa törsätä välillä kunnollakin. Päivänjatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti