5.10.2016

Project Polish 2016 update #1


Syyskuun alussa aloitin kynsilakkaprojektin, jonka tarkoituksena on keskittyä loppuvuosi vain muutamiin lakkoihin ja saada edes pari niistä käytettyä pois. Valitsin projektiin sellaisia lakkoja, joita on jo käytetty paljon tai joista haluan hyvällä omallatunnolla eroon. Lisäksi myös pari, joista pidän erityisen paljon, jos tylsistyn noihin muihin. Uusia lakkoja en syys-joulukuun välillä saa ostaa, mutta kolme uutta kappaletta on siitä huolimatta jo kertynyt, pari tullut eri boxeissa ja yksi kaupanpäällisenä. 

Tässä valitsemani 10 peruslakkaa (aloituskuva syyskuulta):

Tässä neljä lakkaa, joilla saa hieman vaihtelua peruslakkoihin (aloituskuva syyskuulta):


Yhtäkään lakkaa en saanut vielä syyskuun aikana loppumaan vaikka käytin kuun aikana vain muutamia niistä ja mielestäni lakkailinkin aika ahkerasti, suurinpiirtein pari kertaa viikossa. Peruslakoista käytin kuukauden aikana vain näitä neljää ja kuvasta näkee myös edistyksen verrattuna syyskuuhun:

e.l.f. - Blush (6 ml) - tätä käytin eniten ja tämän saan ehkä loppumaankin lokakuun aikana. Valitettavasti tämä ei vaan pysy kynsillä kovin kauaa riippumatta siitä, mitä alus- tai päällyslakkaa käyttää. 

Isadora Wonder Nail - 503 Fresh Linen (6 ml) - tätä käytin muistaakseni kerran. Tämä on peittävää jo yhdelläkin kerroksella ja pysyy kynsillä suht hyvin. Ihana sävy, vaikka ei ehkä niin syksyinen. Haluaisin tämänkin saada kuitenkin käytettyä pois, koska on niin vähän jäljellä. Ja hei, meillähän on lomamatka aurinkoon tiedossa - siellä ainakin!

Angry Birds by Lumene Natural Code - 51 (4,5 ml) - tätä käytin pari kertaa. On sen verran ohutta, että käytönjälkeä ei näe. Sävy on kuitenkin ihana, neutraalin kimalteleva, käytän mielelläni. 

Kubiss London - Shade No. 46 (9 ml) - tätä käytin toiseksi eniten ja saan tämänkin varmaan lokakuun aikana loppumaan. Pullosta on jo vaikea saada tavaraa, joten ei tule meikäläisen metodeilla joka kynnelle enää niin siistinä. Senpä vuoksi olen päällä käyttänyt alempana mainittua OPIa, jolla olen niitä pieniä kauneusvirheitä saanut peittoon. Tässä kuva siitä yhdistelmästä (nimettömällä vielä Lumene Natural Code Glitter Polish päällä):


Näitä kaikkia neljää olen käyttänyt enemmän tai vähemmän:



Lumene Natural Code Glitter Polish - 55 Top Coat Silver (4,5 ml)
Lumene Roosa Nauha Kynsilakka - (5 ml)
e.l.f. - Golden Goddess (6 ml)
OPI Nail Lacquer - Int'l Crime Caper (15 ml)
 
Mistään ei oikein kulutusta näe ja tuo Lumene Natural Code Glitter Polish näyttää vain lisääntyneen. En viimeksi tainnut seisottaa tarpeeksi kauan, ennen kuin vetelin viivoja. Niin toivoisin saavani muutaman glitter-lakan loppumaan (satsaan noihin kahteen Lumeneen), mutta voi tehdä tiukkaa.

Tästä on hyvä jatkaa eikä vielä ole kyllästymisen merkkejä ilmassa tai haluja kajota muihin kynsilakkoihin, vaikka niitä uusiakin on tullut. Enköhän kestä vielä tämän kolme kuukautta. Päivänjatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti