17.10.2016

Suosikkeja tällä hetkellä

 

Osa näistä tuotteista vetelee jo viimeisiään, joten ennen kuin loppuvat, voisin kirjoitella tänne joistakin ihanuuksista, jotka minulla on parasta aikaa käytössä. Loppuneiden tuotteiden postauksissa tulee niin minimaalisen vähän tekstiä.  

Kasvojenhoitotuotteet:


Mádara Balancing Toner (200 ml) - ostettu Tallinan Kaubamajasta: Ostin tuotteen, kun käveli sattumalta hyllyllä vastaan ja muistin siinä samalla lukeneeni tästä hyviä arvosteluja vähän joka puolelta. En todellakaan ole joutunut pettymään. Luulen, että tämä tuote (mm. seuraavan FAB:n tuotteen kanssa) on osasyy siihen, että ihoni on tällä hetkellä niin hyvässä kunnossa. Mielestäni ihoni ei rasvoitu enää niin paljon ja nopeasti kuin aikaisemmin ja muutenkin tämän käytön jälkeen se jotenkin herää eloon. Vaikea selittää, mutta tämä on ollut kovalla käytöllä ja harmittavasti pian loppumassa. Lisäksi tässä on ihana spamainen tuoksu.

First Aid Beauty Pure Skin Face Cleanser W/ Fab Antioxidant Booster (142 g) - tilattu Feeluniquelta: Tämä putilo on ollut käytössä minulla jo vaikka kuinka kauan. Tuote on erittäin riittoisaa, koska pienellä määrällä pärjää. Olen käyttänyt tätä iltaisin poistamaan meikit ja toimii siinä hommassa erittäin hyvin. En ole testannut lähtisikö ripsiväri, mutta pullonkyljessä ei ainakaan kielletä sitä tekemään. Tämä on tuoksuton ja sopii herkälle iholle. Vaikka tämä on aika mitäänsanomattoman näköinen ja hajuinen tuote, tämä on niin miellyttävä iholla, että varmasti tulen toistekin ostamaan. Noin yleisesti ottaen pidän erittäin paljon First Aid Beautyn tuotteista ja onneksi niitä saa nykyään helposti tilattua.

Vartalolle: 

 
Bath & Body Works Sweet Cinnamon Pumpkin (236 ml) - ostettu USAsta: Tämä on viime vuoden kausituote juuri Halloweenin ajalta, joten tätä on varmaan vaikea mistään enää löytää. Tämä tuoksuu juuri siltä, miten on nimettykin eli makealta kurpitsalta. Tuoksu on ihana ja omalaatuinen, mutta ei kuitenkaan liian makea, kuten monet B&BW tuotteet ovat. Mikä ihmeellisintä, tuoksu pysyy ihollani ja kauan, joten joku ainesosa näissä on, mikä esim. Herbinalta tai Avonilta puuttuu. Tästä innostuneena minulla on muutama muukin B&BW:n fragrance mist kaapissani. Kaikki yhtä ihania. Käytin tätä nimenomaista paljon suurinpiirtein vuosi sitten ja otin nyt uudelleen käyttöön, Halloween kun tekee tuloaan. Tämä tuo paljon muistoja mieleen.

Bath & Body Works Suncrisp Apple Harvest Ultra Shea Body Cream (226 g) - ostettu USAsta: Tämä on myös viime syksyn kausituotteita, joten ei varmaan enää löydä markkinoilta helpolla. Näitähän saattaa eBaysta löytää. Tämän tuoksu on juurikin punaisen omenan tuoksu, joita pullon kuvassakin näkyy. Käytän tätä säästeliäästi, ainoastaan yläkropassani, että saan nauttia tästä mahdollisimman pitkään ennen kuin loppuu. Voide on ihanan paksua, joten missään nimessä ei voisi kuumilla ilmoilla käyttää, mutta nyt kylmemmillä säillä aivan loistava kuivalle iholleni.

Kasvoille:


Näihin tuotteisiin olen totaalisesti ihastunut nyt Livbox-projektin myötä:

Lumene Bright Now Vitamin C BB Cream SPF 20 (50 ml) sävyssä Fair - Livbox  11/2015: Meikkipohjia tuli Livboxeista muutamia putkeen, joten siinä vaiheessa tämän voiteen käyttö jäi satunnaiseksi. Nyt, kun yritän saada rahoilleni vastinetta boxeista tulleista tuotteista ja olen käyttänyt tätä säännöllisemmin, niin todellakin "löysin" tämän. Ihana tuote. Levittyy helposti, on tarpeeksi peittävä, juuri minun sävyni, kirkastaa ja ihokin pysyy mattana kauan (tosin siihen on osasyynsä muillakin suosikkituotteilla ja koppaskonsteilla). Olen käyttänyt tätä syyskuusta lähtien lähestulkoon joka arkipäivä eli laittanut töihin. Tästä tulee olemaan iloa kauan, koska minulla meikkivoiteet ja -pohjat kestävät aina ikuisuuden.

Rimmel BB Cream Beauty Balm 9-IN-1 Skin Perfecting Super Makeup (30 ml) sävyssä Light - Livbox 01/2015: Näköjään pian 2 vuotta vanha tuote. Tästä tykkään yhtä paljon kuin Lumenesta, mutta tämän sävy on hitusen liian tumma tällä hetkellä. Syyskuun alussa vielä menetteli ja käytin enemmänkin, mutta tällä hetkellä käytän tätä lähinnä viikonloppuisin, kun ei ole aina niin väliä, miltä näyttää. Olen myös sekoittanut tätä vähän vaaleamaan meikkivoiteeseen, jolloin on superhyvä. Jos jotain eroa Lumeneen, niin ehkä vähän paksumpaa, ei levity ihan niin helposti, peittävämpää ja pitää ehkä vieläkin kauemmin mattana.

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-Free Moisturiser (50 ml) - Livbox 10/2014: Elikkä tämä on jo 2 vuotta vanha tuote. Tämä tuli siitä pinkistä Livboxista ja olen ihastunut tähän pitkän ajan jälkeen uudestaan. En tiedä, miksi tämä on unohtunut laatikonpohjalle, koska tykkäsin tästä alun alkaenkin. Tämä myös auttaa pitämään pahasti rasvoittuvan ihoni mattana pidempään ja sopii hyvin meikin alle. Tässä on häiritsevää ehkä tuoksu, joka on jollain tapaa vessanraikastimen tapainen, mutta no, antaa olla. Toiminnallisuus hyvittää tuoksun. Tämä on pian loppu ja jos joskus kasvorasvavarastoni ovat sillä mallilla, että tarvitsen uutta, niin tämä on vahvana ehdokkaana.

Siinäpä niitä tämän hetkisiä lemppareita, enemmänkin olisi, mutta valitsin nyt tosiaan muutaman. Oikein ihanaa maanantain ja alkavan viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti