11.4.2018

Bette Box huhtikuu 2018

Eilen kipaisin hakemassa huhtikuun Bette Boxin ja koska olen pitänyt tiukkaa linjaa ostosten ja tilausten kanssa muutamat viime kuukaudet, odotukset olivat melkoisen korkealla. Ihanaa, kun saa jotain uutta!


Sisältö oli täysi yllätys, mutta jotenkin kevyeltähän tuo ainakin vaikutti. Jotenkin tottunut painaviin boxeisin viime aikoina, vai muistelenko väärin.. Juhlahumua olisi luvassa.


Väripläjäys sieltä pomppasi ensimmäisenä silmille ja seuraavana iki-ihanan Mossan tuote... ja vielä kasvoöljy, jee!


Tämä Mossa Vitamin Cocktail Active Renewal Facial Oil oli ehdottomasti boxin kirkkaasti parhain tuote. Tuotteen pitäisi heleyttää, pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Lisäksi tätä voi käyttää ihan sellaisenaan tai sekoittaa tippa joko päivä-, yö- tai jopa meikkivoiteenkin sekaan tuomaan hehkua. Eikä tämän hintakaan, 15,90 €, nyt mitenkään mahdottomalta kuulosta, jos tähän kovastikin tykästyn. On myös helposti saatavilla. Superihana tuote!


Seuraava ihonhoitoon liittyvä on Bio2You Anti-Ageing Eye Gel Patch -silmänympärysnaamiot, jotka sisältävät kollageenia sekä hyaluronihappoa. Näiden pitäisi vähentää ryppyjä, kosteuttaa tehokkaasti sekä parantaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Erittäin mielelläni otin vastaan ja käytän. Minulla on ollut ikävä tällaisia silmänympärysnaamioita jo pitkään. Olinkin jo päättänyt ostaa niitä joko tulevalta toukokuun minireissulta Tallinnaan tai sitten tilaavani.. jostain. Ehkä näiden avulla voin nyt odottaa sinne Tallinnaan asti ja katsastaa sen tarjonnan ensin.  


Hiuksillekin oli jälleen jotain eli se väripläjäys oli Schwarzkopf Got2B Volumaniac Root Lifting Spray. No tämä on nyt sitten pyyhekuiviin hiuksiin laitettava tyvikohotussuihke, jonka jälkeen olisi tarkoitus hiustenkuivaajan avulla saada aikaan upea volyymi. Edelleen kartan sitä hiustenkuivaajaa kuin ruttoa, mutta pakko varmaan kokeilla. Jos tämä minun lättätukkaani tehoaisi, niin pakko kai olisi touhua jatkaa. HG-tuotteeni Biozellin tyvispray hoitaa kyllä sen homman erittäin hyvin, mutta vaihtoehtoiset keinot ovat aina tervetulleita. Kokeilen siis mielelläni, kun kerran tuote laatikosta tuli. 


Lumene Nordic Chic CC Color Correcting Pen tuli minulle sävyssä Violet. Näitä oli jaossa myös persikansävyistä sekä vihreää. Tämän violetin pitäisi kirkastaa sameaa ihoa, mutta en ollut tästä nyt ollenkaan innoissani. Annoin samantien eteenpäin toiselle tyttäristäni, joka on näitä kaupassa ihaillut. 


Iberolta tuli neljän kappaleen meikkisivellinsetti. Pakkauksessa on siis luomiväri- ja puuterisivellin, ripsikampa/-harja sekä luomiväriapplikaattori. Tämän kanssa sama juttu kuin edellisen eli en ollut kovinkaan innoissani, joten tyttärelle lähti ja kelpasi.  


Viimeisenä Oscar de la Rentan Bella Blanca -tuoksunäyte. En tätä vielä kunnolla tuoksutellut, vaan säästän myöhemmälle ja käyttelen erittäin mielelläni pois. Se tuoksu, mikä tuolta puskee läpi, vaikuttaa hurmaavalta. Tuoksu pitää sisällään mm. päärynää, mustaherukkaa, mandariinia, jasmiinia, valkoista ruusua, kieloa ja santelipuuta. 


Öljy pelasti nyt niin täysin tämän boxin kuin olla ja voi. Tykkäsin toki paljon myös silmänympärysnaamioista sekä hajuvesinäytteestä, mutta ne on käytetty hetkessä pois. Kaksi juttua lähti eteenpäin ja tuota hiussprayta ainakin testaan. Ei lähelläkään kaikkien aikojen parasta boxia, mutta näin tällä kertaa. Aurinkoista keskiviikkoa!   

2 kommenttia:

  1. Kävin vasta eilen hakeen oman boksin ja tykkäsin valtavasti <3 Hajuvettä en ehtiny vielä testata, mut luulen et tykkään silti. Musta on tullu vanhimmiten ihmeellinen, tykästyn kaikkiin hajuvesiin vaikka aiemmin olin muka hyvinkin tarkka! :D Vaniljapohjaiset on silti mun ikisuokkareita. Harmi ettet tykänny Iberon ja Lumenen tuotteista, mä sain ton kynän vihreän värisenä enkä tosiaan ymmärrä sen päälle, mutta aion kokeilla :) Ainoo mistä mä aion kitistä on tuo Mossan öljy, olisin ottanu mieluummin seerumin, mutta silti oon ikionnellinen et pääsen kokeileen Mossaa :D Täällä pohjoisessa on aivan törkeen ihana ilma nyt perjantaina, toivottavasti siellä teillä myös <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tykkäsit boxista! :) Ei mene aina yksiin nämä mielipiteet ;) Kokeilin muuten tuota hiuskuohduketta ja se jopa tuntui jollain tavalla toimivan.. hyvä! Pitää käyttää aina, kun malttaa käyttää kuivaajaa. Hajuvesien suhteen fiilis on täällä vähän sama.. ei se nyt ole niin nuukaa, mitä sitä suihkuttelee.. yleensä tuoksut ovat ihan hyviä :D
      Vihreä Lumene olisi ollut ehdottomasti meikäläisellekin parempi vaihtoehto tai edes se persikkainen.. mutta juuri tuo violetti niin en kyllä alkanut edes miettimään minkäälaisia testailuja. Mossan öljy taas oli ihan kirkkaasti omasta mielestä se paras juttu :D Aivan mahtavaa saada tuollainen boxista! :)
      On ollut ihan huippuilmat täälläkin, eilen ja tänään! Ihan kesän meininkiä jo!
      Rentouttavaa ja aurinkoista viikonlopun jatkoa! <3

      Poista