16.4.2018

Subscription Box Blitz Extension Part 2

Kuun puoliväli on jälleen käsillä, joten olisi aika katsastaa, onko Subscription Box Blitz -projektissani loppunut yhtään tuotetta. Projektini periaatteet löytyvät tuolta linkin takaa edellisestä postauksesta. Onhan niitä loppuneita muutama, ei ihan niin montaa kuin suunnittelin, mutta muutama kuitenkin:

Sally Hansen Miracle Gel sävyssä 560 Spice Age (Livbox 02/2016)  
IBY Beauty Highlight & Contour Palette (Boxycharm 05/2017)
Beauty for Real Lip Revival -huulikuorinta (Boxycharm 12/2016)
Trilogy Everything Balm (LF Beauty Box 07/2015)

Nämä ovat kaikki neljä ovat olleet erittäin pitkäkestoisia tuotteita, joten aika uskomatonta, että loppuvat näin samoihin aikoihin.. tai no, että yleensä edes loppuvat. On siihen työtä tarvittu. Sally Hansenin lakka on lähestulkoon ainoa, mitä olen käyttänyt viimeiset viisi kuukautta. Ei siinä mitään, ihan kaunis ja mahtava lakka se oli, mutta kyllä on ollut kiva käyttää nyt vähän muitakin välillä. IBYn paletin olen kehunut moneen otteeseen ja pakkohan sen on huippu olla, että saa kaikki napit käytettyä täysin loppuun. Huulikuorinnankin sain käytettyä loppujen lopuksi melko sutjakkaasti, kun tajusin laittaa sen suihkuun. Siellä siihen tuli tartuttua aina samalla, kun kuori kasvotkin. Aivan ihana tuote, maistui sokerilta. Trilogyn monitoimituote oli todella vanha, tullut jo vuoden 2015 heinäkuun LF Beauty Boxista. Aluksi käyttelin lähinnä huulirasvana, mutta loput meni sitten yökäytössä ihoni kuivimpiin kohtiin (lähinnä jaloissa). Oli oikein pätevä ja tuote siis kesti todella pitkään.

Seuraavan kuukauden aikana ennustan ainoastaan kahden tuotteen loppuvan:

Manna Kadar Beauty Bronzer Highlighter (Livbox 12/2016)
Sóley Nærð Soothing Tonic Splash (Jolie Box 06/2017)

Molemmat loppuvat ihan näinä päivinä, joten ovat satavarmoja tällä kertaa. En uskalla laittaa tähän enää alempana näkyvää Nyxin suffleeta, koska kun otin siitä heti viime päivityksen jälkeen stopperin pois, ei puhettakaan, että se loppuisi. 

Tässä taas suurin osa tuotteista, mitkä ovat käytössä:

Lumene Gel Effect -kynsilakka sävyssä 11 Sunny Fields - Auringonkehrä (Bette Box 06/2017)  
Manna Kadar Beauty Bronzer Highlighter (Livbox 12/2016)
TheBalm Balm Springs Blush (Ipsy Bag 06/2017
NYX Whipped Lip & Cheek Soufflé sävyssä Pink Cloud (Ipsy Bag 06/2017
Alima Pure Eye Primer (Jolie Box 08/2017)  
Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator (Bette Box 02/2017)
Lumene Nordic Chic Eyebrow Fixing Gel sävyssä Transparent (Bette Box 05/2017)
Lumene Nordic Noir Deep Impact Mascara sävyssä Deep Black (Bette Box 02/2017)
Lumene Nude Perfection Glow Foundation sävyssä 1 Classic Beige - Kultahiekka (Livbox 10/2015)
L'atélier de Délices Hydra Masque (Jolie Box 03/2017) 
Nafha Soft Facial Scrub (Jolie Box 05/2017)
Lumene Lähde Arctic Spring Water Enriched Facial Mist (Bette Box 07/2017)
Sóley Nærð Soothing Tonic Splash (Jolie Box 06/2017)

Osaa käytän päivittäin, osaa satunnaisemmin. Kaiken järjen mukaan kaikkien pitäisi tänä vuonna loppua, mutta outoja juttuja voi joskus sattua. Näiden lisäksi olen innostunut nyt muutamasta muustakin tämän projektin piiriin kuuluvasta tuotteesta, vähän uusia tuulia:

Lumene Nordic Chich Pure Color Eyeshadow sävyssä 8 Before Sunrise  (Bette Box 04/2017)
Pacifica Island Life Natural Mineral Eyeshadow Palette (Ipsy Bag 05/2017)
RFSU Sense Me Caring Massage Glide (Livbox 11/2015)

RFSU:n tuotetta olen alkanut käyttämään ihan vain sheivaukseen, olen odottanut tätä tilaisuutta ikuisuuden. Edellinen tuotteeni kesti varmasti ainakin pari vuotta. Tämä toimii sheivaamisessa ihan ok. Kestää varmasti tämäkin ikuisuuden, mutta tuleepahan käyttöä eikä tarvinnut heittää roskiin.

Lumenea olen käyttänyt melkein ainoastaan kulmieni alla highlighterin tapaan ja tuossa Pacifican paletissa olen innostunut lähinnä tuosta hempeän persikkaisen sävyisestä luomiväristä. Ihana sävy ja tuntuu kuluvan nopeasti, koska on niin jauhoista.

Loppuneita tuotteita on nyt siis yhteensä 56, joten vielä 14 pitäisi saada käytettyä vuoden loppuun mennessä. Eiköhän se onnistu. Aurinkoista viikon alkua!

4 kommenttia:

  1. Tuollainen täyssetti tyhjiä pannuja tuossa IBYn paletissa on suorastaan ilo silmälle;) Kunpa joskus yltäisi itse samaan;) Sen on täytynyt olla todella hyvä paletti! Pacifica merkkinä on alkanut kiinnostaa. Täytyy tutkia mistä sitä voisi tilata...jos vaan muistan. On niin paljon muitakin muistettavia merkkejä ja tuotteita;)
    Kivaa uutta viikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IBYstä olen kyllä itsekin vähän ällikällä löyty.. mitens tässä nyt näin kävi?! :D Taisi olla ensimmäinen kokonainen paletti, jonka olen saanut käytettyä! Oli aivan huippu, ilo käyttää :)
      Ensimmäisenä Pacificasta puhuttaessa tulee mieleen iHerb, mutta Suomen markkinoista en tiedä. Luulisi, että muualta Euroopasta ainakin saisi, jos ei halua jenkkilästä asti lähteä tilailemaan.. Noita mielenkiinnon kohteina olevia merkkejä kyllä riittää ;)
      Kiitos paljon, sitä samaa sinulle! :)

      Poista
  2. Aivan taatusti ehdit käyttää loputkin putelot ja purkit tän vuoden loppuun mennessä :) Ja onnea loppuneista! :D Todella sinnikäs oot kynsilakkojenki suhteen, mul ei tulis kuuloonkaan käyttää samaa väriä kuukausia. Kuitenkin 2-kymppisenä käytin mustaa kynsilakkaa vuosia putkeen! XD Mullakin kestää "partavaahdot" ikuisuuksia ku siirryin jalkakarvojen poistossa Veetin "tarralappuihin". Ei tullu kyl ees mieleenkään et hierontavoidetta ois voinu käyttää partavaahdon korvikkeena :) Aattelin tulevana viikonloppuna käydä taas läpi kaikki mun kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet. Jos yritänkin miettiä tosissani "turhakkeille" toista käyttötapaa, ni ei tarttis heittää nii pal tuotteit roskiin tai diilata eteenpäin :D Ilosta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pikkasen meinas toki kyllästyttää tuo saman lakan käyttö, mutta toisaalta se kesti kynsilläkin aina ikuisuuden, joten eipähän tarvinnut olla koko ajan väsäämässä lakkauksia ;) Olen ehkä hieman laiskistunut nyt sen suhteen, kiitos tälle lakalle! :D
      Heheh.. joo, bongasin tuon vaihtoehtoisen käytön tuolle RFSU:lle jostain silloin aikoinaan ja olen odottanut ja odottanut.... Vihdoinkin sain korkata sen!
      Noiden varastojen läpikäynti ja järkkäily on jotenkin niin rentouttavaa puuhaa. Tulee meinaan harrastettua sitä aika paljon.. :D Silti aina jostain löytyy joku muinaisjäänne... unohtunut yksilö :)
      Kiitos samoin! Ihanaa viikkoa sinullekin! <3

      Poista