1.4.2018

Loppuneet tuotteet helmikuu 2018

Kuunvaihteessa mennään, joten olisi hyvä aika esitellä jälleen joitakin loppuneita tuotteita. Nämä tosin eivät ole maaliskuussa vaan helmikuussa käytettyjä. Lopussa jälleen kerron, mikä näiden arvo suurinpiirtein oli.



Hiustuotteet:


Macadamia Professional Nourishing Moisture Masque
Ostospostaus - purkki kesti todella pitkään. Miellyttävä tuoksu ja hyvä tuote, teki hiuksista ihanan hoidetun oloiset ja pehmeät. Luulen kuitenkin, että pärjään jatkossa ihan hyvin paljon halvemmilla Garnierin tehohoidoilla.(4/5)

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Treatment for Damaged Hair
Ostospostaus - ihan ok, ei mitenkään ihmeellinen enkä normaalihinnalla ostaisi, tarjouksista kyllä (3/5)


Schwartzkopf Osis+ 2 Medium Control Hiuslakka
HG-tuote (5/5)

Biozell Texturizing Spray
HG-tuote (5/5)

Garnier Nutrisse Cream Permanent Nourishing Hair Color Golden Blonde 7.3
Mahtava hiusväri, jolla värjäsin nyt toistamiseen, joten tummempi linja on pysynyt. Tämä ei kuivata hiuksia ollenkaan ja tekee niistä pehmeät ja kiiltävät. Nyt täytyy myöntää, että tämä tummempi alkaa kyllä kyllästyttää, joten luulenpa, että tukka tästä pian vaalenee taas. (5/5)

Kasvotuotteet:

Lumene Lähde Matte Hydration 24h Cream-Gel
Bette Box 01/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - kaulalle käytin tämänkin Lumenen voiteen, ei toiminut kasvoillani. Mattapinnan jättävää rasvaa nimenomaan tarvitsisin, joten todella harmi, kun ei toimi. (1/5)

Eucerin Sun Protection CC Creme Medium
Livbox 03/2016, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - täällä on siis tavaraa vielä vaikka kuinka, mutta kasvoilleni tämä on aivan liian tummaa ja vaihtoehtoista käyttötapaa en enää edes jaksa miettiä, koska on korkattu jo kauan sitten. Yritin kyllä käyttää käsivarsillani joitakin kertoja, mutta tämä vain sotki vaatteet. Varmaan olisi loistava tuote ollutkin, jos sävy olisi ollut oikea. (1/5)



Lumene Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serum -näyte
Bette Box 02/2018 - suurena seerumeiden ystävänä pidin tästä pienestä näytteestä kovasti. Imeytyi hyvin ja kosteutti. Normaalikokoisen pakkauksen hinta vaikuttaa erittäin kalliilta, joten alennuksia odotellessa. (5/5)

Lumene Lähde Arctic Dew Quenching Aqua Serum
Bette Box 12/2017 - ihana tuote ihanalla tuoksulla. Todellinen tehokosteuttava ja raikastava seerumi, joka imeytyi hyvin. Käytin tätä yövoiteen alla ja se oli kyllä aina päivän parhaita hetkiä, kun tätä sai levittää. Lumene osaa nämä seerumit. (5/5)


ACO Calming Eye Gel
Tukholman ostos - pidin tätä jääkaapissa, joten oli ihana levittää aamuisin silmien alle. Tuntui, että silmäpussit katosivat sen siliän tien. Tuote myös kosteutti. Iso pakkaus (20 ml), joten tämä kesti käytössä pitkään. Voisin ihan hyvin ostaa tämän hajustamattoman tuotteen uudestaankin. (4/5)

BRTC Jasmine Waterful Sleeping Pack
Ipsy Bag 07/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - ihanan mieto tuoksu ja hyvin kosteuttava yövoide. Käytin tätä normaalin yövoiteen päällä silloin tällöin, jolloin aamulla iho oli oikein tehokosteutetun oloinen. Hyvä käyttää talvella kylmillä ilmoilla. Ihollani voi esiintyä pintakuivuutta, mutta sitä ei tänä talvena ole ollut havaittavissa ollenkaan näiden kaikkien voiteiden ja seerumeiden ansiosta. (4/5)

Lumene Klassikko Uudistava Yövoide
Bette Box 08/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - ihan perusyövoide, joka kosteutti yön aikana ihoa hyvin ja jätti sen pehmeäksi. Todella edullisen hintainen, joten jos joskus yövoiteeni loppuvat, ostan varmasti lisää. (4/5)


Absolution Soft Scrub for Face and Neck
Jolie Lux Box 12/2016, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - ei mielestäni ole hintansa väärtti, koska tämä on melko hentoinen kuorinta ja itse kaipaan vähän rajumpaa otetta. Tietenkin tämä oli ehkä hyvä käyttääkin näin talvella, kun iho on vähän herkemmässä tilassa, joten aikataulutus meni sinänsä nappiin. (3/5)

Biotherm Total Renew Oil
Joulukalenterista - todella riittoisa tuote ihanan miedolla tuoksulla. Tämä myös putsasi ihon todella hyvin meikistä eikä kuivattanut ollenkaan. Voisin ihan hyvin ostaa täysikokoisenakin. (5/5)

Simple Eye Make-Up Remover Pads
Bette Box 01/2018 - en tykännyt näistä ollenkaan, eivät todellakaan riittäneet silmämeikin poistoon, joten en tule näitä ostamaan. Pakkauskin oli hankala, sieltä tuli aina vähintään kaksi lappua, kun yhtä kaipailin. (0/5)

Vartalotuotteet:

Yves Rocher Jardins du Monde Coffee Beans From Brazil Velvety Shower Cream
HG-tuote, itse täydellisyys, josta olen puhunut jo sata kertaa. Vielä on onneksi pari näitä varastossa jäljellä. (5/5) 

L'Occitane Milk Concentrate With Almond Milk
Ostospostaus - superihana, täydellinen vartalovoide, jota olisin voinut tuoksutella vuorokauden ympäriinsä. Käytin tietenkin vain ja tasan yläkroppaan, ettei mene jaloissa hukalle. Harmi, kun on niin vietävän kallista, ostaisin muuten viivana uudestaan. (5/5)

Käsi- ja huulirasvat:


Unileverin käsivoide
Riikan ostos - tuoksu oli vähän liian keinotekoinen eikä itse voidekaan ollut kovin kosteuttavaa. Käytin tämän silti yökäsirasvana, koska varastoni ovat aika lailla hupenemaan päin ja siellä on enemmän niitä päivä- kuin yövoiteita. Yleensä minulla on siis päivisin käytössä ne kevyemmät versiot ja öisin tuhdimmat. (2/5)

Biotherm Age Delaying Hand & Nail Treatment
Joulukalenterista - melko kevyt käsirasva, jonka olisi voinut jättää kesäkäyttöön. Tämä meni ihan päiväkäytössä, jossa oli ihan hyvä töissäkin, koska imeytyi nopeasti. Mieto, mutta ihana tuoksu. (3/5) 

Skyn Iceland Berry Lip Fix
Ipsy Bag 11/2017 - olin vähän pettynyt tähän huippumerkin omaavaan tuotteeseen. Ensimmäisillä kerroilla, kun tätä laittoi, huulilla kihelmöi kivasti, mutta sen jälkeen sitä tunnetta ei enää tullut. Tämä oli myöskin hyvin laihaa ja vetistä tavaraa, joten tätä sai olla koko ajan levittämässä lisää. Tuoksu ja makukin olivat vain vähän sinne päin. En ostaisi. (1/5)

Hempz Ultra Moisturizing Herbal Lip Balm
Ipsy Bag 07/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - aivan syötävän hyvä huulirasva, joka kosteutti todella tehokkaasti ja tuntui huulilla niin hyvältä. Etsiessäni tälle hintaa huomasin, että Hempziä myydään Elevenillä. Tätä huulirasvaa siellä ei tosin tällä hetkellä yksittäisenä ole myynnissä, mutta todella mahtava tieto. Ne muutamat Hempzin tuotteet, mitä olen käyttänyt ovat olleet loistavia. (5/5)

Meikit:


Makeup Revolution The One Blush Stick sävyssä Rush
Ostospostaus - tämä voidemainen poskipuna kesti käytössä pienen ikuisuuden. Melkein päivittäisellä käytöllä yli vuoden, joten on todella riittoisaa ja siihen nähden aivan superedullinen tuote. Sävy oli tuollainen oranssiin menevä, josta tykkäsin kovasti, joten tuubi on kaivettu lähestulkoon puhtaaksi. Alempana siitä kuvaa. Käytin tätä meikkivoiteen päällä ja puuterin alla, joten jos puuterimainen poskipuna lähti päivän aikana kävelemään, en ollut ihan kalmankalpea sittenkään. (4/5)

Lumene Blueberry Eyebrow Shaping Wax sävyssä 3 vaaleanruskea
Tämä oli ties kuinka mones putkilo tätä ainetta, mutta tällä hetkellä käytössä olevan loputtua, en tiedä, ostanko enää. Olen oppinut pärjäämään ilman. Ihan hyvä tuotehan tämä on, pitää kulmakarvat ojennuksessa, mutta kuten sanoin, pärjään ilmankin. (4/5)

Clarins Be Long Mascara sävyssä 01 Intense Black
Ostospostaus - olen käyttänyt samaisen näytteen ennenkin ja pidän tästä ripsiväristä erittäin paljon. Tämä tekee ripsistä luonnollisen näköiset, ei klimppaa niitä eikä varise ollenkaan. Mahtava ripsiväri. (5/5)

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector sävyssä 01 Rose Shimmer
Ostospostaus, mukana 18 in 2018 -projektissani - tämä jätti huulille sellaisen luonnollisen sävyn ja tässä oli hyvä tuoksu. Tuntui myös huulilla ihan kivalta ja jopa kosteutti, joten pystyi käyttämään huulirasvan tapaan. Pieni tuubi, joten kului nopeasti. (4/5)

Tässä vielä kuvaa, josta joten kuten näkyy, kuinka paljon tuotetta oli viellä sisällä putkilossa.



Lumene Nude Perfection Fluid Foundation sävyssä 1 Classic Beige
Livbox 02/2015, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - ihanan kevyt meikkivoide, joka yhdessä erään toisen voiteen kanssa teki ihostani ihan täydellisen. Tämä oli siis hieman liian tumma sävy, joten oli pakko sekoittaa toiseen. Se kombinaatio oli täydellinen ja tätä tuotetta tuli ihan heti ikävä. (5/5)

Rimmel Stay Matte Long Lasting Pressed Powder
Ostospostaus - tämä monien bloggareiden ja vloggareiden suosima tuote on yksi parhaista puutereista, mitä olen käyttänyt. Todella edullinen hintakin, mutta nyt käyttelen varastoistani pois muutamia puutereita, jonka jälkeen annan vasta itselleni luvan ostaa tämän uudestaan. (5/5)

China Glaze Fast Forward Top Coat
Ihan ok päällyslakka, jonka käytin nyt vihdoin ja viimein pois. Seche Vite on itselleni se täydellinen tuote, joten en tule tähän China Glazeen enää palaamaan. (3/5)

Beyoncé Heat EdP
Mukana 18 in 2018 -projektissani - tässä on aivan ihanan lumoava tuoksu, joka on jotenkin ainutlaatuinen. Voisin ostaa uudestaankin, mutta.. ne varastot, joten en tähän hätään. (5/5)

Käytettyjen tuotteiden arvo helmikuussa oli yhteensä noin 325 €. Aika jäätävä summa, mutta mukana oli useitakin arvokkaampia tuotteita, jotka tietenkin nostivat arvoa.

Ostoksia tuli helmikuussa tehtyä:

Bette Box 16,90 €
Boxycharm ja Ipsy Bag Shipito-kuluineen 54,50 €

Yhteensä ostokset olivat noin 71 €. Shipitolle täytyi maksaa extraa, koska Ipsy Bagini sisälsi tuotteen, jota ei tänne saanut toimittaa. Tuotteen poistaminen paketista maksoi jonkun verran. Myös helmikuussa ostoksiini kuuluivat siis ainoastaan nuo yllätysboxit. Pidin edelleen tiukkaa linjaa, joka piti ja olen erittäin tyytyväinen. Tällä hetkellä tuntuu todellakin siltä, että tavaraa menee ulos enemmän kuin tulee sisään. Iloista pääsiäisen jatkoa ja hyvää aprillipäivää!

6 kommenttia:

  1. Todella kivasti loppuneita! Simple ja Lumenen seerumi olivat ainoat minulle tutut tuotteet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan tämä suurkulutuslinja pitää ;) Olipahan tässäkin ryppäässä muutama ikivanhus mukana: China Glaze, Lumenen meikkivoide ja hajuvesi.. On aina kiva antaa uudemmille tilaa :D Ihanaa illan jatkoa!

      Poista
  2. Tykkään itse myös Lumenen Lähde -seerumista. Se muistuttaa jollain tapaa Evolven hyaluronihapposeerumia. Molempia käyttää ihan ilokseenkin:)
    Käytän Simplen silmämeikinpoistoliinoja toisinaan silloin, kun pitää saada itsepintainen ripsiväri puhdistettua ihan juuriaan myöten. Siihen hommaan ne käy aika hyvin. Paketti on todella ärsyttävä, koska lappusia ei mitenkään saa sieltä revittyä yksin kappalein, vaan pakostakin tulee pari-kolme, höh.
    Monesti näyteripsivärit on yllättävän hyviä. Olen käyttänyt muutaman Artdeon näyteripsivärin, ja tuntuu, että ne ovat parempia ja toimivampia kuin normikokoiset vastaavat.
    Olipa sulla runsas kasa loppuneita. Kiva lukea niistä arvioita. Itselläkin on tulossa taas aika jäätävä kasa loppuneita;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Lumenen seerumi oli taivaallinen. Evolve on yksi merkki, josta ei itselläni ole paljoa kokemusta (ehkä yhden ihanan kuorinnan verran), mutta kiinnostaisi erittäin paljon!
      Simplen liinat eivät toimineet itselläni ollenkaan.. ehkä laitan maskaraa niin tuhottoman paljon... Simplellä noin muuten on aivan huipputuotteita, joten suurella todennäköisyydellä välillä näinkin..
      Joo, itsekin tykkään näyteripsareista todella paljon. Juuri tänään eläköityi Benefitin oma, mikä oli myös loistava. Sama fiilis, todellakin joskus tuntuu, että normikokoisina ovat sitten ihan toista maata.
      Kiitos ja täytyypä vilkaista sinunkin loppuneet! Olen valitettavasti huono kommentoimaan (pitäisi opetella), mutta lueskelen erittäin mielelläni! <3

      Poista
  3. Olipas taas mielenkiintoinen postaus-tuli jälleen kerran mieleen et pitäisköhän itekki excelöidä omat kosmetiikka menot ja tulot, mut en ehkä kestä todellisuutta, joten jätän sen tekemättä. Silti oon sitä mieltä, et aikuinen ihminen saa käyttää ylimääräset rahansa mihin haluaa :) Nyt jäi myös kiinnostamaan, et mikä tuote sulla oli Ipsyssä, jota ei saanut toimittaa tänne? Mieleen tulee vain kynsilakka. Mut miten sä "jäit kiinni"? :D Mulle ei oo tullu esim. kynsilakkaa tai vastaavaa... Ja viitaten edelliseen postaukseen niin mullekin on tullu varmaa joka kuukausi musta eyelineri Ipsystä, vaikka tein mitä muutoksia ja palautteita heidän sivuilleen! Silti tykkään kyllä pussukkasta, mut pidetäänpä taukoa :) Mulla nuo Simplen silmäpadsit toimi ihan loistavasti, vaikka mä ruukaan kuorruttaa maskaralla mun ripset. Varmasti ostan siis uudelleen, jos on reissua tiedossa. Oon senkin päättäny, et jos voitan lotossa ni en osta muuta ku tota L'occitanen vartalorasvaa, se on täys kymppi ja se tuoksu <3 Huomenna jatkuu taas arki, pitää orientoitua onneksi lyhyempään viikkoon :) Aurinkoisia kevätpäiviä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei minullakaan yleensä näiden menojen kanssa ihan putkeen mene.. Nyt on ollut muutama tosi hyvä kuukauisi, mutta kyllä se räjähtää käsiin jossain vaiheessa, ihan satavarmasti. Toukokuussa on ainakin pienimuotoinen Tallinnan reisu tiedossa, joten eiköhän siellä viimeistään ala kukkaro kevenemään :D Ja olen ehdottomasti samaa mieltä, aikuinen käyttää ylimääräisensä just miten tahtoo. Jotain iloja on elämässä oltava! :)
      Siellä Ipsyssä oli kuivashampoo :( Kuulemma laittavat siihen kuoreen merkinnän, jos paketti sisältää aerosolisen (?) tuotteen, en nyt muista ihan tarkkaan. Joka tapauksessa Shipitolla ovat kuoren merkinnästä nähneet, että siellä on joku "kielletty" tuote.
      Noi Simplet... nyt alkaa pikkuhiljaa taas tuntumaan, että onko ollut maanantaiversio tuostakin paketista.. Tai sitten oikeasti laitan triplakuorrutuksen ;) :D Ei toimineet, ei :(
      Loccitane oli kyllä täys kymppi!!! Aivan taivaallinen! Onneksi sai tuonkin ilon kokea :D Ja täytyy vahdata niitä aleja....
      Ihanaa lauantai illan jatkoa sinulle ja keväänodotusta!! <3

      Poista