18.4.2018

Boxycharm January 2018

Seuraavana olisi tammikuun Boxycharmin esittelyä vuorossa. Vaikka vanhoja boxeja esittelenkin niin en ole valitettavasti ihan kaikkia tuotteita vieläkään ehtinyt testailemaan tai ole edes halunnut testata. Yritän säästellä varsinkin voidemaisten tuotteiden availuja, ettei ole liian montaa kerralla korkattuina.

Teemana tammikuussa oli "Rock 2018" ja muutamaan tuotteeseen teema kyllä sopi, toinen niistä oli jopa erittäin rokkaava.


Kuten joulukuussa, myös tammikuussa boxi sisälsi jälleen kaksikin palettia:

PÜR Bronze & Brighten Cheek Palette ($34.00)
Crown Pro Glam Metals Palette ($25.00)

Pürin semi-rokkaava paletti sisältää poskipunan (sävyssä Blushing Glow), highlighterin (Afterglow) ja bronzerin (Mineral Glow) ja nyt on kyllä shimmeriä ja pigmenttiä vaikka muille jakaa. Tätä täytyy todellakin osata käyttää maltilla, muuten saa aikamoisen pellenaaman aikaiseksi. Oikeastaan kuitenkin tykkäsin kovastikin tästä paletista ja jopa kaikista kolmesta laatasta. Tulen ehdottomasti tätä silloin tällöin käyttämään, mutta tämä tulee kestämään oikeasti ikuisuuden!

Crownin erittäin rokkaavassa paletissa suurin osa sävyistä on shimmerisiä ja jotenkin vaan tämä ei säväyttänyt nyt niin paljoa, että olisi pitänyt tämän itselläni. Minulla on nuo kaikki sävyt ihan varmasti joissain muissa paleteissa, joten en edes testannut tätä vaan annoin paletin heti eteenpäin. Täytyy sanoa, että uusi omistaja oli kyllä erittäin onnellinen. Se siis tästä paletista ja tälle tulee taatusti käyttöä jonkun toisen hyppysissä enemmän kuin minun.

IT Cosmetics Brow Power Universal Eyebrow Pencil ($24.00) on päässyt jo jokapäiväiseen käyttööni. Ihanaa saada taas IT Cosmeticsilta tuote. Tosin muistaakseni Boxycharmista en ole aikaisemmin tältä brändiltä mitään saanut, vaan se oli Ipsy Bagista. Tämä on sävyssä Universal Taupe, jonka pitäisi mukautua kaikenvärisiin kulmiin riippuen siitä, kuinka kovasti sillä painat. Tuote sisältää monia hyödyllisiä ainesosia (mm. A-, B5-, C- ja E-vitamiineja) ja on kehitetty yhdessä plastiikkakirurgien kanssa. Lisäksi kynän toisessa päässä on harja, joka tosin lähtee heti tuosta kynänä päästä, joten on ollut vähän totuttelemista, etten tökkää sitä kynäosaa kulmiini. Tätä olen siis jo käyttänyt ihan aktiivisestikin ja pidän tuotteesta todella paljon. Jos tosiaan rauhallisemmalla otteella tätä kulmiini laitan, siitä lähtee juuri sopivasti väriä. Kynä on myös sopivan pehmeä. Käytän tätä ainoastaan kulmieni häntiin, että saan niistä vähän näkyvämmät sekä täyttelen niitä tyhjiä kohtia, mitä kulmaväri ei ole täyttänyt, jos niitä on ollakseen. En tee koko kulmia tällä kynällä, ainoastaan viimeistelen. Huipputuote!


Dr. Brandt Pores No More Luminizer Primer ($38.00) oli kolmas erittäin mieluinen tuote boxista. Sanottakoon heti alkuun, että tätä en ole vielä korkannut. Haluan käyttää pari pohjustajaa ainakin ensin pois (ihan pika pikaa näin käykin), jolloin maltan ehkä korkata jonkin uuden (muiden jäljellä olevien avattujen lisäksi). No, joka tapauksessa tämän pitäisi häivyttää ihohuokosia ja muita ihon virheitä sekä tietenkin pohjustaa meikkiä. Samalla tämän pitäisi antaa kuultoa iholle. Tästä tuotteesta olen ehkä boxissa eniten innoissani vaikka korkkaamatta edelleen onkin. Olen primereiden suurkuluttaja ja on aina kiva kokeilla uusia, jos vaikka löytyisi niitä aarteita, jotka oikeasti pitäisivät sitä kiiltoa kurissa. Toivotaan, että tämä auttaisi siinä, vaikka kuultoa luvataankin. 

Girlactik Matte Lip Paint sävyssä Demure ($23.00) lähtenee myös eteenpäin. Menin pahus vieköön tämän testaamaan, joten jompi kumpi tyttäristäni saa tämän. Näinhän nyt heti tuubistakin, että aivan liian tummaa, mutta korkattua tuli. Koostumushan oli aivan ihanan pehmeä ja asettui huulille hyvin. Sai myös pyyhittyä pois helposti vaikka huulimaalia onkin ja tuntui oikein imeytyvän huuliin. Olisipa vain ollut vähän arkisemmassa sävyssä, koska laatu tuntui todellakin olevan kohdillaan.


Mielestäni tammikuun boxi oli aivan loistava ja arvokin hurjat $144.00. Vaikka kaksi tuotetta lähtikin eteenpäin niin aivan huikeita tuotteita silti kaikki, pari ei vain sopinut itselleni. Kulmakynä on jo käytössä ja primerinkin korkkaan ihan pian. Pürin paletista tulee myös olemaan itselleni paljon iloa. Mukavaa keskiviikko illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. On todella huippuboxi ja tällaisia mun mielestä boxien pitäisi ollakin. Riittävän spesiaaleja tuotemerkkejä, ja vaikkei aina joka tuote menisikään nappiin, niin silti aivan mielettömän kivoja tuotteita. Ihana lukea näitä sun postauksia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tykkäsin todella paljon itsekin tästä tammikuun boxista, oli kyllä laatua vaikka muille jakaa. Ja onneksi tuotteet, jotka eivät sovi itselleni, saa helposti eteenpäin ;)
      Ihanaa illan jatkoa!

      Poista
  2. Mulla on vähän sama "ongelma" elikkä en avaa tai testaa bokseista tulleita tuotteita heti, ja sitten rehellisesti sanottuna ne unohtuu, ja ku löydän ne kuukausienkin päästä, ni en ees muista mistä ne on tullu :/ No palettejen kans ei käy niin, mut jotenkin en haluu et mullon 10 eri törppöä yhtäaikaa auki... Rock oli kyllä ihana teema, oon henkeen ja vereen raskaamman musiikin ystävä, vielä näin yli 4-kymppisenäkin :D Mun Purin triosta poskipuna oli säpäleinä, ja se olikin eka pannu jota olen ikinä (onnistuneesti) pressannu kasaan. Mut tosiaan pigmentit tossa on sitä luokkaa etten uskalla ees testata! Kauniit mutta todella vahvat :) Luomiväripaletti ei tarjonnut mitään uutta, näköjään niihinkin voi vähän "kyllästyä" ku niitä tulee melkeen joka kuukausi Boxysta, joskus ois kiva ku ois joku ihana harvinaisempi ylläri tilalla, mutta en silti valita :) Boxycharm on ihan huippu <3 Mulle on koko talven tullu ruskeita huulijuttuja eri bokseista, ja alan olla aika täynnä niitä vaikka ruskeista huulipunista tykkäänkin (Twin Peaks tyyliin), joten ei ihmekään etten muistanu koko Girlaktikin punaa! :D Hauskaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi tuon poskipunan kanssa! Onneksi sait kuitenkin fiksattua! Kieltämättä vähän hirvitti tuon paletin testaaminen, mutta tulipahan sekin tehtyä ja tulen varmasti sitä käyttämäänkin :)
      Olen ajatellut myös tätä blogia vähän sellaisena päiväkirjana, kun on tullut joskus tilailtua noita juttuja oikein urakalla, että muistaisi koska ja mistä mikin on hankittu. Nykyään on nuo monet boxit, niin ei toivoakaan, että ilman blogia muistaisin :D
      Sama täällä - kyllä se raskaskin musiikki iskee :D
      Itse olen miettinyt samaa, että noita luomivärejä tulee vähän liian usein.. kuitenkin ehkä tarkoitus olisi, että niitä edellisiä ehtisi käyttääkin ennen kuin uutta jo pukkaa.. Mutta joo, onneksi ne saa tosiaan sitten eteenpäin, jos ei heti iske. Olenkin päättänyt, että en alkaa varastoimaan vaan heti eteenpäin, jos siltä tuntuu.
      Toivoisin niin saavani niitä arkikäyttöön selkeästi sopivia huulijuttuja eikä aina noita räikeitä tapauksia. Onneksi niitä sentään joskus tulee - ehkä yksi kymmenestä ;)
      Kiitokset! Viikonloppu meni, mutta oikein ihanaa viikon jatkoa sinulle! <3

      Poista