30.4.2018

May Mini Madness Project Pan - Introduction

Tuossa eräänä päivänä mietin, minkälaista projektia sitä voisi taas aloittaa, koska jotain uutta vähän jo kaipailisin. Olen seurannut eri kanavilla käynnissä olevia projekteja, mutta mikään ei ole tuntunut tarpeeksi innostavalta... kunnes aloin törmäämään minituoteprojekteihin.. miksipäs ei? Niitä(kin) on todellakin kertynyt kaappeihin valtavasti (kiitos varsinkin joulukalenterien sekä Ipsyn), joten tällaisen ajattelin nyt sitten käynnistää seuraavaksi. Kaikilla muilla tosin tuntuu olevan ne tietyt tuotteet, mitä käyttävät loppuun, mutta minä nyt pläjäytän kuvioihin niin paljon kerralla kuin pystyn ja katsotaan, mille kaikille näistä saan varsinkin käyttöä tai jopa loppumaan yhden kuukauden aikana. Projekti on siis käynnissä vain ja ainoastaan toukokuun. Samalla aika moni parissa muussa projektissa olevista tuotteistani on paussilla ja nämä kiilaavat ohitse.

Kaapeistani löytyi näin äkkiseltään tällainen kasa minikokoisia tuotteita:

Tässä kasassa tuotteita on yhteensä 65 kappaletta. Niitä saattaa olla varastoissa enemmänkin, mutta ei varmasti kovin montaa. Nämä tuotteet ovat siis kaikki miniversioita normaalikokoisista tuotteista tai sitten vain ovat yksinkertaisesti pienikokoisia. Näistä ei tietenkään ole tarkoitus käyttää kaikkia, vaan vain niin montaa kuin toukokuun aikana ehdin, enkä tosiaankaan lähde kaikkia korkkailemaan kerralla vaan käyttelen suurinpiirtein yhtä kustakin kategoriasta kerrallaan.

Tässä muutama jo aktiivisessa käytössä oleva tuote:

Näitä kuutta olen siis jo käyttänyt jonkun verran, joten ei luulisi olevan suuri vaiva saada nämä loppumaan kokonaan. Tuosta Clarinsin huulipunanpohjustajasta täytyy tosin sanoa, että on todella sinnikäs tuote, joten sen loppumista en menisi vannomaan.

Korkatut ja testatut:

Eksyipä tuohon kuvaan theBalmin poskipunakin, jota olen kyllä jo käyttänyt melkoisesti. Kaikki muut kuvassa olevat ovat kuitenkin sellaisia, joita olen korkeintaan muutaman kerran käytellyt, mutta nyt olisi tarkoitus ottaa tehokäyttöön. Vaikea sanoa, loppuisiko näistä kuukauden aikana mikään muu kuin tuo Lieracin seerumi ja ehkä joku hajuvesi, mutta ainakin saan hyvän startin näille muillekin.

Korkkaamattomia:

Nämä kaikki ovat korkkaamattomia, mutta tarkoitus olisi ottaa kaikki nyt tehokäyttöön. Tässä tuli nyt mieleen, että tuon Ritualsin vartalovoiteen kanssa minulla on samaa sarjaa suihkuvaahto sekä vartalosuihke, joten niitä käyttelen kyllä tuon voiteen yhteydessä joka kerta. Näin siis muut minihajuvedet ja tuo TBS:n mansikkasuihkugeeli saavat odotella vuoroaan. Näistä nyt luulisi juurikin Ritualsin vartalovoiteen, TBS suihkugeelin, Lumenen misellaariveden ja Macin ripsivärin ainakin loppuvan kuukaudessa. 

Siinä oli siis ainakin muutamia (27) käyttöön lähteviä tuotteita, mutta tutkin asiaa vielä tarkemmin, joten toivottavasti niitä tulee otettua vielä enemmänkin. 

Tarkoitus siis on, että saisin näiden minien käyttöön vähän vauhtia ja pikkasen varastoja karsittua näidenkin osalta. Nyt on minireissukin toukokuun puolessa välissä tiedossa, joten sinne on nyt hyvä kasata mukaan näitä minejä mielin määrin. Ikinä en ole kuitenkaan mitään reissuja varten yleensä näitä minejä erityisesti säästellyt, vaan keksin reissuille kyllä kommervenkit sitten kun sellaisen aika tulee. Jos jotain loppuun parin viikon sisällä, teen päivitystä niihin aikoihin, muuten sitten finaalia toukokuun lopussa. Ihanaa ja Iloista Vappua!

4 kommenttia:

  1. Ohhoh, onpas monta miniä;) Mulla ei kyllä hermo kestäisi askarrella monien miniputelien kanssa, mutta mahtavaa, jos olet päättänyt ottaa niistäkin niskalenkin;) Mä en oikeastaan erityisemmin tykkää miniversioista, vaikka itselläni on lähinnä ajatuksena käyttää niitä matkoilla. En sitten kuitenkaan niin tee, vaan yleensä roudaan mukana ihan normikokoisia paitsi hiustuotteita. Minikokoiset hiustuotteet on ihan parhaita, koska isot shampoo- ja hoitoainepänikät on rasittavia kuskata mukana.
    Ei muuta kuin valtavasti tsemppiä tähänkin koitokseen:) Olet kyllä supernainen:)
    Kivaa vapunpäivää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Joo, minejä riittää vähän liian monta omaankin makuun. Jos nyt saisin niistä edes osan loppumaan eikä Ipsyäkään enää tule, niin eiköhän tuo saldo tuosta pikku hiljaa pienene ;) Ainakin näiden luulisi kuluvan käytössä nopeasti :D
      Itse en ole ikinä jaksanut säästellä matkoja silmällä pitäen näitä minejä, paitsi jos on oikeasti reissu jo ihan ovella. Muutenkin otan mukaan vain välttämättömimmät. Joo, näin muuten on, hiustuotteiden kanssa tekee joskus reissuun lähtiessä tiukkaa. Joskus ennen muinoin on tullut rehattua oikein mega iso jättilakkapullokin, kun ei ole ollut vaihtoehtoja! :D
      Ihanaa viikonloppua sinulle! <3

      Poista
  2. Ihanaa että keksit uuden projektin <3 65 tuotetta on jo aikamoinen läjä, varsinkin jos laskisi esim. seerumit, päivävoiteet ym millimäärät yhteen, niin niistä voisi kasvaa jo vaikka kokonainen puteli (30-50 ml). Kuulostipa omaankin korvaan vaikealta... :D Mulla on myös tuo Clarinsin minihuulijuttu, en oo vielä korkannu sitä, jotenkin ajattelin et se on kahdella kerralla käytetty :D Mulla ei toimi nuo pohjustajat, viimeistään 15 minuuttia huulipunan laiton jälkeen oon syöny huulipunan. Lieracin seerumi oli aikas hyvä, käytön aikana en huomannu ihastumista, mut heti ku se oli loppu ja vaihdoin seuraavaan ni hokasin kuin hyvä se oli ollu.. hinta on vaan niin järkyttävä! Mutta nä pienet putelit on siitä ihania, et ne on mahdollista käyttää loppuun asti, niin ku oon joskus ennenkin maininnu :) Kivaa toukokuuta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin, että tämä projekti antaisi vähän kivaa vaihtelua noiden muiden projektien tuotteiden käyttöön, uudella innolla sitten taas kuukauden päästä niiden kimppuun! :) Joo, kyllä tuolla juuri varsinkin kasvorasvoja ja -naamioita riittää.. ehkäpä ihan normiputelin verran! Mutanaamioita oli ties kuinka monta..
      Tuota Clarinsia olen käytellyt jo vaikka kuinka pitkään. En tiedä, kuinka hentoisesti sitä laittelen, kun ei lopu millään... No ei se kyllä totta puhuen paremmin toimikaan..
      Lieracin seerumia olen nyt käytellyt ja ooooo se on aivan ihana! Voi apua, sen loppumista odotellessa... Hintaa en ole uskaltanut edes kurkata... ;):D
      Jep - just siitä nämä on kivoja, että oikeasti loppuvatkin :D Vaikka aika sitkeässä nämä minitkin saattavat joskus olla.. kuten tuo theBalmin poskipuna.. Uskomaton tapaus!
      Kiitos paljon! Ihanaa toukokuuta sinullekin! <3

      Poista