19.2.2017

French Pharmacy Products

Tykkään kovasti ranskalaisen apteekin tuotteista ja päätin nyt esitellä joitakin, mitä siltä saralta kaapeistani löytyy. Kaikkia näistä en ole vielä ehtinyt testataamaan.


Yleensä olen näitä tilaillut Escentualista, missä on monesti hyviä tarjouksia, mutta toinen katsastamisen arvoinen sivusto on easyparapharmacie.co.uk. Siellä näyttäisi olevan nyt jonkinlaisia alennuksiakin meneillään. Tietenkin näitä saa myös Suomen apteekeista, mutta hinnat ovat niissä jonkin verran kalliimmat.


La Roche-Posay on merkki, minkä kohdalla en muistaakseni ole vielä huonoon tuotteeseen törmännyt. Jonkin verran olen tätä tuotesarjaa käytellyt, mutta tällä hetkellä minulta löytyy varastoistani ainoastaan nämä kolme. 

Effaclar Duo [+] Corrective Unclogging Care Anti-Imperfections, Anti-Marks (40ml) on tuote, mistä kaikki puhuivat jossakin vaiheessa. Tämä tasapainottava voide on tarkoitettu epäpuhtaan ihon hoitoon, mutta itselleni hankin tämän siinä toivossa, että saisin ihoni kiiltelyä kuriin. Mielestäni tämä toimii siinä tehtävässä oikein hyvin. Tuote on nyt paussilla, mutta jatkan tämän käyttöä, kunhan päästään näistä talvikuukausista. 

Effaclar Mat Sebo-Regulating Moisturizer Anti-Shine Anti-Enlarged Pores (40 ml) on toinen sarjan tuote, minkä hankin myös sekaihoani ajatellen. Tämä pitää ihon mattana selvästi pidempään, joten olen tähänkin erittäin tyytyväinen, tosin myös tämä on tauolla näin talvikaudella. Sekä tätä että edellistä voi hyvin käyttää meikin alla. 

Effaclar BB Blur Instant Oil-Absorbing Coverage Cream Mousse (30 ml) on huippuhyvä mattapinnan jättävä värivoide, josta kerroin edellisessä postauksessani.


Ei varmaan kirjoituksia ranskalaisesta farmasiasta ilman mainintaa Nuxesta. Tämä on yksi lempimerkeistäni, esimerkiksi heidän tietty huulirasvansa on kulttimaineessa ja on maineensa ansainnut. Tosin Nuxen kohdalla täytyy sanoa, että heillä olen törmännyt myös mitäänsanomattomiin tuotteisiin. 

24hr Soothing and Rehydrating Fresh Mask (50 ml) on kosteuttava naamio, jonka laitan aina yön yli vaikuttamaan, kun sitä käytän. Aamulla iho on ihanan pehmeä ja myös kosteutetun oloinen. Tässä on myös aivan ihana tuoksu, joten voidetta on ilo levittää. 

Seuraavat kaksi voidetta ovatkin korkkaamattomia: Anti-Fatigue Moisturizing Cream (15 ml) ja 24hr Soothing and Moisturising Cream (15 ml). Nämä ovat siis molemmat ihovoiteita ja muistaakseni nämä molemmat olen saanut LF:n Beauty Boxista. Nämä täytyykin ottaa molemmat pikapuoliin käyttöön ennen kuin menevät huonoiksi.


Valitettavasti myös nämä kaksi tuotetta ovat korkkaamattomia enkä ole näitä aikaisemminkaan testannut. Näitä kahta tuotetta olen kuullut kehuttavan vähän siellä sun täällä, joten päätin ostaa testiin. 

Embryolissen Lait-Crème Concentré Nourishing Moisturizer (75 ml) on tuote, mitä tubettajat kehuvat vuorotellen maasta taivaisiin. Pakkohan tätä on kokeilla ainakin yksi tuubi. Voi olla, että käytän tämän loppujen lopuksi yövoiteena, koska voisin kuvitella, että itselläni ei toimi meikin alla. Jossakin tätä on verrattu Nivean perusvoiteeseen, joten siihen perustan sen, että ehkä yökäyttöön menee. Toivotaan, että tämä yllättää positiivisesti. Tulen varmasti täällä sen jossakin vaiheessa kertomaan. 

Avènen Soothing Moisture Mask (50 ml) on toinen tubettajien ja bloggareiden suosima tuote. Korkkaan tämän käyttöön heti, kun olen tuon yllämainitun Nuxen maskin käyttänyt loppuun. Tämä Avènen oma on tehokosteuttava naamio, joten en mielelläni tätä kesäkuukausina käyttelisi. 



Hinta-laatusuhde on ranskalaisen apteekin tuotteissa yleensä erittäin hyvällä tasolla, joten niitä voi kyllä suositella testattavaksi. Tuotteita saakin nykyään niin helposti esimerkiksi juuri sieltä omasta apteekistakin. Itse olen näihin tosiaan aivan hurahtanut ja malttamattomana odotan, että saisin jossain vaiheessa tehtyä uutta tilausta. Nyt on vain sellainen hetki, että pienen pieni reissu on kohtapuoliin tiedossa, joten pidän kukkaron nyörejä nyt pikkasen tiukemmalla sinne asti. Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti