16.2.2017

Muutama lemppari

Minulla on tällä hetkellä kaikkien projekteissa olevien tuotteiden lisäksi muutama muukin kiva juttu käytössä, joista ajattelin kertoilla jonkun verran. Nämäkin kaikki ovat olleet itselläni jo jonkin aikaa ja vain odotelleet korkkaamistaan. Se on aina kiva yllätys, kun "löytää" huipputuotteita omista varastoistaan.


La Roche-Posay Effaclar BB Blur -voiteen olen tilannut Escentualista joidenkin alennusten myötä. Ehkä tätä voisi olla saatavilla myös Suomen apteekeista. Voide tekee ihosta todella mattapintaisen ja samettisen näköisen. Koostumus on moussemaista ja tämä todellakin peittää kaikki ihon virheet, huokoset ym. melkeinpä täysin yhdellä ohuella kerroksella. Joskus joidenkin moussemaisten tuotteiden kanssa käy myös niin, että kakkuuntuvat, mutta ei tämän kanssa. Tämä liukuu iholla kuin unelma ja uskoisin, että tätä voi myös kerrostaa hyvin.


Ainoana miinuspuolena tässä ovat sävyvaihtoehdot, joita on tasan kaksi: fair/light ja light/medium. Minulla on noista tuo vaaleampi vaihtoehto, joka on hieman liian tumma itselleni. Pärjään kuitenkin hyvin, koska talvisin käytän yleensä huivia, jolloin kaulaani ei voi tehdä vertailua. Eikä se ero nyt kuitenkaan niin suuri edes ole vaikka voisikin tehdä. Tämä pitää ihon mattana pitkään, joten tämä on tämän hetkinen lempparini ja todellinen huipputuote.


Caudalien Vinoperfect Radiance Serum sekä Vinosource Moisturizing Sorbet ovat joskus tulleet LF Beauty Boxista. Seerumi imeytyy heti ihoon ja tekee siitä kosteutetun oloisen. Yleensä käytän seerumia ainoastaan yövoiteen alla, mutta tätä Caudalien omaa voin käyttää helposti myös päivävoiteen alla. Tämän päälle voin ihan hyvin laittaa juurikin tätä Caudalien sorbettia ja yllämainittua BB-voidetta. Ei tunnu ollenkaan siltä, että on liikaa pakkelia tai kerroksia naamassa, kuten useimpien seerumeiden kanssa ainakin itselläni käy. Tuosta kirkastavuudesta en nyt omalla kohdallani ole huomannut mitään. Myös sorbetti, joka on tarkoitettu herkälle iholle, on loistava tuote. Se kosteuttaa, mutta ei rasvoita ja tämän päälle on helppo levittää meikkivoidetta. Kumpaakin näistä voisi käyttää myös yöksi, mutta käytän silloin tällöin vain päivisin. Molemmat ihania tuotteita.


Mietin, otanko tätä vartalovoidetta tähän, koska näitä on vaikea saada, mutta pakkohan se on. Tämän tuoksu on jostain toisesta ulottuvuudesta. Se on niin huumaava ja jotenkin hienostunut ja kalliin oloinen. Monesti B&BW:n tuotteissa voi olla todella supermakea-äklöt tuoksut, mutta tässä ei. Tuubin takana lukee tämän sisältävän seuraavia: pink prosecco, sparkling quince, crystal peonies, gilded amber & amaretto crème. Sanomattakin selvää, että itse rasva on todella täyteläistä ja kosteuttavaa ja vain täydellistä. Nautitaan tästä nyt täysin rinnoin niin kauan kuin tätä tuotetta riittää.


Tähän loppuun vielä 11-vuotiaan tyttäreni ihanaakin ihanampi yllätys:



Hän hääräili keittiössä, eikä katsomaan saanut mennä ja tätä ylläriä hän siellä äitiä ajatellen väkersi. Ihana, kiitokset kullannupulleni! :) Hyvää päivän jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti