28.2.2017

Stockholm Beauty Shopping part I

Hei vaan kaikille! Tässä tuli pieni paussi bloggailussa, koska olimme viikonloppureissulla Tukholmassa. Reissu oli oikein onnistunut, ilmat oli loistavat ja shoppailtua tuli. Muutamaa (viittä) tiettyä juttua lähdin hakemaan, yhtä en saanut, mutta muut sain kuin sainkin. Näiden lisäksi toki käteen tarttui paljon muutakin.

Tietenkin, kun Tukholmasta puhutaan, niin Sephora on se paikka, mihin beauty-hörhöt suuntaavaat. Sinne minäkin suuntasin, mutta siitä seuraavassa postauksessa. Tässä esittelen, mitä muuta kosmetiikkaa sieltä jäi Suomeen kannettavaksi. 

ACOn tuotteista olen ollut aina erittäin kiinnostunut ja yksi viidestä ostoslistallani olevasta tuotteesta oli ACO Rescue Mist (75 ml):


Tämä on tyylikkäässä pullossa oleva kosteussuihke, jonka ajattelin tekevän iholleni näin talvella hyvää. Tätä voi käyttää sekä meikin alla että päällä. Tuote sisältää C-vitamiinia, jonka pitäisi auttaa säilyttämään ihon nuorekas hehku. Suihke on tässä erittäin hienojakoista ja tulee ulos pullosta tasaisesti ja lisäksi tuoksu on ihanan raikas. Tämä antoikin sopivaa virkistystä kasvoilleni. Tätä saa Suomestakin helposti, mutta kun nyt menin ACOn luvattuun maahan, niin päätin sen sieltä samalla ostaa. 


Rescue Mistin lisäksi ostin myös Rebalancing Cleansing Foam -puhdistusvaahdon (150 ml) sekä Calming Eye -geelin (20 ml). Apteekista sai kolme ACOn tuotetta kahden hinnalla, joten käytin sen tarjouksen hyväkseni ja yritin ostaa pari järkevää tuotetta tuon suihkeen lisäksi.

Puhdistusvaahto on AHA-happoa sisältävä, syväpuhdistava ja ihoa kevyesti kuoriva puhdistuaine, joka on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. Kuulostaa lupaavalta. Silmänympärysgeeli on hajustamaton ja sen pitäisi viilentää, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä voisi olla lämpimillä ilmoilla hyvä tuote. Suihkeen hinta oli 129 SEK ja kahden muun 99 SEK, mutta maksoin siis vain kahdesta.


Åhlensilta ostin Toni&Guy High Shine Serum Drops -kiiltotippoja (30 ml) hiuksilleni. Tuote lupaa antaa kiiltoa ja vähentää hiusten sähköisyyttä. En muista lukeneeni tai kuulleeni tästä aikaisemmin mitään, mutta uusia hiusjuttuja on aina kiva kokeilla. En valitettavasti muista hintaa.

Oliv Balsamspray (200 ml) on hiuksiin jätettävä hoitoaine, jota voi käyttää joko kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Olen joskus kauan sitten käyttänyt samantyyppistä tuotetta, jota sai Kicksiltä. Se oli luottotuote, joka sai hiukset todella pehmeiksi ja sileiksi. Sitä meni monta pulloa, mutta sitten se lopetettiin. Toivottavasti tämä on yhtä hyvää, jos ei jopa sama tuote. Hintaa en muista tällekään, mutta halpaa oli. 


Åhlensilta lähti mukaani hieman kalliimpana heräteostoksena kauan haaveilemani Kiehl'sin Midnight Recovery Concentrate -eliksiiri (30 ml). Tämä oli heillä alennuksessa 375 SEK. Kulttituote, jonka kaikki tietävät, mutta jostain syystä ei ole tullut itselleni aikaisemmin hankittua, haaveiluista huolimatta. 

Maybelline Color Sensational -mattahuulipuna sävyssä 982 Peach Buff edustaa sitä sävymaailmaa, jota kaikki lempihuulituotteeni ovat. Tykkään näistä sävyistä, koska näitä voi käyttää sekä arkena että juhlana. Tätäkin olen testannut ja pidin kovastikin. 

Lopuksi pari aleostosta:

China glazen kynsilakka sävyssä Awakening maksoi H&M:lla kokonaista 30 kruunua. Tämä oli nyt tilanne, missä en voinut olla uutta kynsilakkaa ostamatta. Siellä oli paljon muitakin sävyjä ja muiltakin merkeiltä samalla hinnalla, mutta maltoin mieleni ja ostin ainoastaan tämän. Tämä vaikuttaa aivan upean sävyiseltä, ainakin luumua ja kultaa, eikä varastoissani ole mitään lähelläkään tätä (uskoisin). Superhyvä ostos.

TBS:n huulirasvoja löytyi Åhlensilta tarjouksessa. Tarkkaa hintaa en muista, mutta olivat alle 50 SEK. Valinnanvaraa olisi ollut, mutta päädyin Spiced Apple -tuoksuun/makuun. Tässä on 20 ml tuotetta, joten ostin vain yhden.   


Jälleen on monta uutta kivaa tuotetta ja olen näistä kaikista kyllä erittäin innoissani. ACOn Rescue Mist, Toni&Guyn -kiiltotipat ja Maybellinen huulipuna pääsevät heti käyttöön, mutta muut saavat nyt hieman odotella edellisten loppumista. Kynsilakkaa kuitenkin varmasti testaan heti, kun projekti sen sallii.


Seuraavalla kerralla esittelen Sephoran ostokseni ja siellä on sitten loput kolme niistä tuotteista, joita lähdin hakemaan ja onnistuin saamaan. Ihanaa viikon jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti