2.3.2017

Stockholm Beauty Shopping part II

Seuraavaksi olisin esittelemässä loput Tukholman tuliaisista kosmetiikkapuolella eli Sephoran ostokset. 


Tällä kertaa vähemmän tekstiä ja enemmän kuvia, muuten venähtää jälleen.


Aina päästessäni Sephorassa käymään ostan edes muutaman heidän omista tuotteistaan, lähinnä suihkugeelejä. Tällä kertaa mukaani lähtivät Monoi, Peony sekä Vanilla Creamy Body Wash -kolmikko (140 ml/kpl). Nämä ovat erittäin miellyttäviä suihkugeelejä ja lisäksi kaikissa on tasaisesti oikein hyvä tuoksu. Hintaa näillä oli 35 SEK/kpl. 


Ostin myös tällä kertaa heidän omalta merkiltään käsirasvan (50 ml) ja pienen hajuveden (7 ml) tuoksussa Monoi.  Käsirasva oli 55 SEK ja hajuvesi 75 SEK. Näitä hajuvesiä en ole ennen kokeillut ollenkaan, joten jotain uutta tältä rintamalta. 


Caudalien Beauty Elixir (30 ml) on myös tuote, josta olen aina välillä haaveillut ja yrittänyt muutamaan otteeseen tilatakin eri nettikaupoista. Maksuvaiheeseen päästyäni olenkin sitten huomannut, että sitä ei toimiteta Suomeen, joten on saanut suosiolla jäädä. Nyt tämäkin lähti heräteostoksena mukaan, kun kerran helposti oli saatavilla ja olin reteellä päällä. Samaan konkurssiin vaan.


Tässä on kolmikko, jota lähdin hakemaan eli Becca Jaclyn Hill Champagne Pop Shimmering Skin Perfector Highlighter (395 SEK), Kat Von D Lock-It Translucent Setting Powder (335 SEK) sekä Too Faced Sweet Peach Glow Highlighting Palette (415 SEK).  


Mainitsin, että viidestä haaveilemastani tuotteesta yhtä en saanut ja se oli Narsin poskipuna. Niitä oli siellä vain oudoissa sävyissä muutamia jäljellä, joten en alkanut väkisin ostamaan.


En omista Too Faced'n Peach luomiväripalettia. Niitä olisi ollut siellä saatavilla, mutta luomivärejä minulla riittää, joten jätin tällä kertaa ainakin väliin. Ehkä ostan myöhemmin, ehkä en.


Tämän highlighter-paletin kuitenkin ehdottomasti halusin, koska sille Tarten Swamp Queen -paletin korostusvärille kävi miten kävi - legendaariset. Tässä on niin ihana tuoksu ja mitkä sävyt. Olen kuullut tästä pelkkää hyvää. Oli muuten lähellä, että en ostanut vielä paljon kehuttua Nyxin Strobe of Genius -palettiakin, mutta rajansa tälläkin reissulla. 


Näytepinokin taas kasvoi Sephoran, Diorin ja Kiehl'sin näytteillä. 


Tässä Sephoran tuliaiset kokonaisuudessaan. Miksi Sephoraa ei ole Suomessa...?! Sephora, täälläkin asuu ihmisiä!


Ja vielä hännänhuippuna kaikki Tukholman kosmetiikkatuliaiset. Onneksi rullilla varustetut laukut on keksitty. Ihanaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti