4.3.2017

Jolie Box maaliskuu 2017

Vaikka olin ajatellut kahden yllätyslaatikon kuukaudessa riittävän minulle oikein hyvin, nyt oli kuitenkin tullut aika tilata Jolie box. Katselin helmikuun boxin sisältöä harmissani, kun missasin ne ja päätin, että siihen pisteeseen ollaan nyt tultu: kolmas boxi alkaa tulemaan taloon. Jolie Lux boxin tilasin ja sekin oli huippulaatikko, mutta muuten olen pystynyt pitämään tiukan linjan tämän suhteen. 

Luonnonkosmetiikkaa olisi siis tarjolla ja tässä näkymä laatikon sisällöstä:



Boxi sisälsi kolme täysikokoista tuotetta, yhden minikokoisen sekä kaksi näytettä.


Jos aloitetaan tästä suurimmasta tuotteesta, joka on Flow Kosmetiikan Luomu Sheavoi (150 ml). Tämä on suomalainen tuotemerkki, jota en ole (ihme ja kumma) ennen käyttänyt. Paljonhan olen toki nähnyt sarjan tuotteita muiden blogeissa ja kaupoissakin, mutta ei ole tullut hankittua. Boxin tuote on täyteläinen voide, joka sopii oikeastaan mihin vain: vartalolle, huulille, hiusten latvoihin, käsille ja jaloille. Erittäin monikäyttöistä siis. Tämä on tuoksuton, ei sisällä säilöntäaineita tai väriaineita ja on 100 % luomua. Kuulostaa hyvältä!


Weledan Nail Care Pen (2,2 ml) on kynsienhoitokynä, jota voi käyttää sekä itse kynsille että kynsinauhoille. Kynä sisältää mehiläisvahaa, sheavoita ja granaattiomenan siemenöljyä. Ainesosat vaikuttavat lupaavilta ja varmasti tuote tekee tehtävänsä, mutta tämän kohdalla voin sanoa, että olisin pärjännyt ilmankin. 

Laatikosta löytyi myös Dabban Peppermint Floral Water (50 ml). Nämä Dabban kukkaisvedet olivat jossain vaiheessa tapetilla, mutta jäi itseltäni ostamatta ja pahin hypetys meni ohitse. Olenkin nyt erittäin innossani, että saan kokeilla tätä tuotetta. Muutenkin minulla on jonkinlainen kasvosuihkekausi nyt meneillään, joten tämä oli enemmän kuin tervetullut. Jolien infolapun mukaan tätä tuotetta voi käyttää kasvovetenä, virkistyksenä pitkin päivää tai rauhoittamaan ja viilentämään ihoa. Tämän pitäisi myös auttaa palauttamaan ihon kuulauden. Testasin jo tuotetta ja on niin ihana tuoksu! Säilyvyysaika näyttäisi korkkauksen jälkeen olevan vain 2 kuukautta, joten tämä jää pöydälle käsien ulottuville.

Seuraavaksi tuote merkiltä, joka on itselleni outo eli L'atélier de Délices Hydra Masque (50 ml). Naamio on kuulemma osa ranskattarien kauneussalaisuuksia, joten jo senkin perusteella lähtee heti käyttöön. Mutta lähtee toki myös sen vuoksi, että tämä on infolappusen mukaan tehococktail kosteudenpuuttesta kärsivälle iholle, joten mieluummin käytössä talvella kuin kesällä. Tuotteen raaka-aineita ovat mm. jojoba- ja aprikoosinkiviöljy sekä kvitteninsiemenuute. Erittäin mielenkiintoinen tuote. 


Muutama näytekin laatikosta tuli. Ensimmäisenä Estelle & Thildin BioHydrate All-In-One Sheer Glow Tinted Moisturizer sävyssä Medium, joka on ihan varmasti itselleni liian tumma. Tuote sisältää hyaluronihappoa ja pitäisi jättää iholle kuulaan hehkun. Yritän ainakin testata tätä, mutta joudun taatusti sekoittamaan vaaleaa meikkivoidetta sekaan. Harmi. 

Toinen näyte boxissa oli Novexpertin Booster Serum with Hyaluronic Acid. Tämäkin sisältää siis hyaluronihappoa ja tuotteen pitäisi silottaa juonteita sekä kosteuttaa tehokkaasti. Tykkään seerumeista yli kaiken ja pahoin pelkään, että ihastun tähän tuotteeseen. Hinnan voisin kuvitella olevan aika suolainen muiden sarjan tuotteiden hintojen perusteella. Juuri tälle tuotteelle en sitä äkkiseltään mistään löytänyt. 

Laatikon sisältö on mielestäni tässäkin kuussa loistava, joten olen oikein tyytyväinen, että päätin satsata tähän. Ainoastaan Weledan tuote on vähän mitäänsanomaton, mutta käyttöön sekin tulee. Tilasin tämän boxin nyt heti puoleksi vuodeksi, kun kerran päätöksen tein, joten jatkossa on tiedossa lisää Jolie box postauksia. Hain viime viikolla Boxycharminkin postista, joten siitä tulee lähiaikoina kirjoitusta myös. Rentouttavaa lauantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Monipuolinen boxi ja kivoja tuotteita:)L'atélier de Délices on minullekin ihan vieras merkki. Tuubin ulkoasu on tosi nätti, ja siitä huokuu hemmotteleva hoitavuus;) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä oikein kiva boxi enkä kadu tilaustani :) Totta, naamio vaikuttaa oikealta luksustuotteelta ja tuubi on ihanan näköinen!

      Poista