9.3.2017

Loppuneet tuotteet helmikuu 2017

Yksi kuukausi taas mennä hurahti, joten olisi aika käydä läpi, mitkä kaikki tuotteet tulivat helmikuussa tiensä päähän. Täällä livahtelee myös projektituotteita, mutta asiaan, koska pitkä juttu taas edessä. Tässä koko potti:


Hiustuotteet:


Hiustuotteita loppui ainoastaan kolme. Viime aikoina on tullut korkkailtua vähän sitä sun tätä, joten ei ihme. 

Batiste XXL Volume kuivashampoo - tämä on parasta, luottotuote. Tekee hiuksista todella tuuhean tuntuiset ja antaa paljon volyymia. Käytän kuivashampoita myös puhtaisiinkin hiuksiin. (5/5)

Project Beauty Hairgurt Smoothing Yogurt Hair Masque - Boxycharm 09/2016 - ei tehnyt hiuksilleni mitään erityistä, en tykännyt, mutta tuoksu oli taivaallinen, postaus täällä (1/5) 

Schwarzkopf BC Miracle Talent 10 Brazilnut Oil - Bette box 02/2017 - tästä pullosta riitti juuri ja juuri yhteen käyttökertaan ja sillä kokemuksella en osaa sanoa mitään, tuoksusta en pitänyt, koska se oli jotenkin miehinen enkä halua hiusteni tuoksuvan sellaiselta (1/5)

Kasvojenhoitotuotteet:


L'Oréal Plénitude Revitalift Eye Contour Care - pidin tästä rasvasta, se oli todella täyteläistä, joten koko purkki meni yökäytössä. Oli myös erittäin riittoisaa. (5/5)

L'Occitane Immortelle Essential Water - joulukalenterin luukusta 12 - pidin tästä tuotteesta erittäin paljon ja voisin kuvitella joskus ostavani täysikokoisen tuotteen, postaus täällä (5/5)

Lumenen Gentle Eye Makeup Remover - Livbox 09/2016 - oikeastaan silmämeikinpoistoaineelta ei voisi enempää pyytää, huipputuote ja uusi on jo onneksi kaapissa odottamassa vuoroaan, postaus täällä (5/5)

Dermalogica Multivitamin Thermafoliant - Livbox 09/2016 - sama linja jatkuu eli loistotuote tämäkin, kuori hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, postaus täällä (5/5)

Lumene Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Mask - Livbox 01/2015 - tämä oli sellainen ikuisuustuote, joka ei meinannut loppua ei sitten millään. Voiko mikään ollan näin sitkeässä?! No, itse tuotteesta täytyy sanoa, että muutamat ensimmäiset kerrat, kun tätä käytin, tämä tuntui tekevän iholleni ihmeitä. Pehmensi ja kosteutti ihoa. Sen jälkeen varmasti totuin tähän. Korkannut en tätä tokikaan ole tuolloin kaksi vuotta sitten, mutta kyllä tämä on auki ollut varmasti yli vuoden, eikä ole mennyt miksikään. Tämä oli mukana Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektissani. (4/5)

Eve Lom Cleanser - LF Beauty Box 08/2015 - todellinen luxustuote, jos vain jaksaa käyttää. Oli vähän vaivalloista iltoina, kun laiskotti, koska puhdistusaine poistettiin kasvoilta liinan avulla. Tämäkin tuote oli mukana Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektissani. Postaus täällä (5/5)

First Aid Beauty Facial Radiance Pads (60 pcs) - Beauty Baysta - käytin näitä aamuisin ihonpuhdistuksen jälkeen, ennen meikkiä siis ja nämä oikeastikin tuntuivat kirkastavan ihoa. Joskus jäi joku päivä välistä ja ihmettelin, että miksi naamavärkki on niin erinäköinen. Nyt onkin ollut totuttelemista, kun ei ole uutta purkkia käytössä, mutta ehkä joskus vielä. (5/5)

Vartalonhoitotuotteet: 


Yves Rocher Pear & Cocoa Shower Gel - joulun 2016 LE-tuote - tämä oli ainoa joulun suihkugeeleistä, joihin ihastuin ja jota tilasin vielä yhden lisää. Ihana tuoksu tässä. (5/5)

Avon Naturals Green Tea & Verbena Shower Gel - aika mieto, mutta raikas tuoksu, tykkäsin kyllä, mutta en ehkä ostaisi lisää. Tuote oli mukana Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektissani. (3/5)

Victoria's Secret Passion Struck Blush Hydrating Body Lotion - Tukholman VS-liikkeestä - ihanan täyteläinen voide, jossa myös iki-ihana tuoksu (5/5)

Lumene Body Refresh Cranberry Nourishing Body Cream - samat sanat kuin edellisen kohdalla, ihanan täyteläinen voide, jossa mahtava tuoksu (5/5)

L'Occitane Almond Shower Oil - joulukalenterin luukusta 17 - mikä ihana tuoksu tässä suihkuöljyssä, voisi tuoksutella koko päivän, aivan luksusta, onneksi tätä on vielä yksi isompi pullo jäljellä. Jätti ihon ihanan pehmeäksi. (5/5)

L'Occitane Almond Supple Skin Oil - Eleveniltä L'Occitane Almond Gift Set - samaa Almond-sarjaa kuin edellinen ja niin taivaallinen tämä tuoksu on. Tämä imeytyi ihoon hetkessä ja tuoksu jäi iholle koko päiväksi. (5/5)

L'Occitane Almonde Milk Concentrate - joulukalenterin luukusta 3 - samalla sarjalla jatketaan. Ihastuin tähän tuoksuun nyt niin, että käytin nämä pikkuputilot kaikki samaan syssyyn. Tämäkin imeytyi ihoon hetkessä, oli niin samettisen oloista ja tuoksu jäi kytemään. (5/5) 

Käsi- ja huulirasvat:

Blistex Fruit Smoothies Triple Tropical sekä Melon Medley -huulirasvat - USA:n tuliaisia - näissä oli molemmissa ihana hedelmäinen tuoksu ja olivat kyllä ihan ok hoitavuudeltaankin, mutta itse rasva oli todella epämääräistä. Se levisi ja painui kasaan ja vaikka mitä, sellaista vetelää. Molemmat olivat mukana Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektissani. (1/5) 

The Body Shop Wild Argan oil Hand Cream - tämä oli pitkään käsilaukkurasvanani ja hupeni siihen pisteeseen, että otin ihan kotikäyttöön. Tässä on niin voimakas tuoksu, että en yöksi viitsinyt laittaa, joten yötehoista (jotka ovat minulle tärkeät) en osaa sanoa. Tykkäsin tuoksusta, mutta liika on liikaa. (4/5)

Bath & Body Works Sparkling Limoncello Nourishing Hand Cream - USA:n tuliainen - tämä taas oli minulla töissä pitkään käytössä, josta toin kotiin ja päätin käyttää yörasvana loppuun. Muutamaan yöhön enää riitti ja tuntui, että tehoja oli myös yökäyttöön. Tuoksu tässä oli ihanan sitruunainen, ei liian keinotekoisen oloinen. (5/5)

Vitalis Lip Lover Caramel -huulivoide - ihan perushyvä rasva, joka oli erittäin riittoisaa. Tämän käytössä oli pitkä paussi, kunnes otin sen Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektiini mukaan. Purkissa sanotaan, että tämä oli sävyttävä voide, mutta en huomannut... (3/5)

Badger Balm For Hardworking Hands - iHerb - tämä oli kyllä rasvojen rasva ja myös erittäin riittoisaa, ei paljon tarvinnut laittaa. Jos kärsit kuivista käsistä, niin tämä kyllä tekee taikatemput. Käytin yörasvana pelkästään. (5/5)

Naamiot ja kasvopyyhkeet:


TonyMoly I'm Real Avocado Mask Sheet - Kanarian Sephorasta -  kosteutti tehokkaasti ja oli oikein miellyttävä naamio. Näitä ostin jo lisää eri versioissa. (5/5)

Garnier SkinActive Tissue Mask Moisture Bomb - tämä oli myös erittäin kosteuttava naamio, joita täytyy ehdottomasti ostaa lisää. Yksi on enää laatikossa. (5/5)

PS... Love Your Skin Micellar Cleansing Wipes - Kanarian tuliainen - käytin kasvojen puhdistukseen aina kun laiskotti ja puhdisti hyvin meikit. Itse pyyhkeetkin olivat pehmeitä, ehkä vähän kuitenkin nukkaantuivat helposti. (4/5)

Meikit ym.:  


Jordan Clinic Total Protection -hammastahna - Livbox 12/2016 - tämä oli aika miedon oloista, tarvitsen itselleni vähän tujumpia aineita. Nyt huomaan, että tässä lukeekin "gentle", joten tämän on tarkoituskin olla hellävaraista. Sitä se kyllä oli. (2/5)

Essence Forbidden Volume Mascara - Livbox 06/2016 - en tiedä, oliko tämä jo kuivahtanut, mutta en saanut oikein mitään irti tästä. Tsemppasin jonkin aikaa, kunnes vaihdoin uuteen. (1/5)

Almay Smart Shade Skintone Matching Makeup -meikkivoidenäyte - USA:n tuliainen - tämä oli valkoista, mutta muuttui iholle laitettaessa itselle parhaimman väriseksi, minkä kyllä ainakin minun kohdalla tekikin. Muistutti ihan Garnierin Miracle Skin Creamia. Ihan hyvä meikkivoide oli, mutta on niitä parempiakin. Ei niin täydellistä rasvoittuvalle iholleni. Tämä oli ensimmäinen tuote, joka loppui Finish 17 in 2017 -projektistani. (3/5)

Zadig & Voltaire -tuoksunäytteet - Bette Box 02/2017 - miehen kanssa testattiin ja molemmat tykkäsimme omistamme (5/5)

Aikamoisesta määrästä jouduin taas luopumaan, mutta tulihan sitä helmikuussa lisääkin. Ihanaa viikonlopun odotusta!

2 kommenttia:

  1. Kerrassaan mahtava kasa loppuneita;) Näistä on ihana lukea:)

    Mulla on vähän samat fiilikset tuosta Lumene Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Maskista. Sitä on kovasti kehuttu, mutta en itse kyllä sen erinomaisuutta ymmärrä. Minusta se on hyvä sinänsä, mutta kuitenkin ihan perustuote. Mulla on melko kuiva iho, enkä Lumenen naamiosta saanut siihen sen ihmeempiä apuja. No can do!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aikamoinen lotraaja näiden tuotteiden kanssa, mutta ehkä se salaisuus on myös siinä, että usein käytän ensin yhden loppuun ennen kuin korkkaan uutta.
      Näin on, Lumenen naamio ei nyt niin erikoinen tuote ole. Onpahan tullut itse kumpainenkin sekin nyt testattua :)

      Poista