27.3.2017

Kasvosuihkeita

Viime aikoina on tullut haalittua kasvosuihkeita, joista en ennen oikein jaksanut innostua ollenkaan. Nyt en oikeastaan edes pärjäisi enää ilman ja haluaisin testailla niitä enemmänkin, mutta nyt pitää jo toppuutella.


Jonkun toisen mittapuulla näitä on varmasti vähän, mutta itselleni tämä on jo melkein kauhistus. Kuinka ehdin kaikki käyttää...? Nämä ovat kyllä kaikki kuitenkin vakiinnuttaneet paikkansa rutiineissani, joten kyllä nämä käytettyä tulee. 


Nämä kaksi tuli ostettua viime kuun Tukholman reissulta. ACOn Rescue Mist on erittäin hienojakoinen suihke ja välillä kun sitä suihkuttelee, niin miettii, että tuliko sieltä mitään. Niin hienojakoista se on, että ei huomaakaan. Suihkeessa on ihana, kylpylämäinen, raikas tuoksu. Käytän tätä yleensä iltaisin kasvojen pesun jälkeen ennen seerumin ja yövoiteen laittamista. Jos naamaa yhtään kiristää pesun jälkeen, tämä ottaa sen tunteen pois. 

Caudalien Beauty Elixiriä olen usein käyttänyt kasvovoiteen jälkeen eli primerin alla. Tämä mielestäni auttaa pitämään meikkiä mattana pidempään, mutta antaa myös jonkinlaista kuulautta iholle. Tässä on todella jännä tuoksu, joka voi joillekin olla kyllä liikaa. 


The Body Shopin Vitamin C -suihketta käytin paljon viime kesänä ihan vain raikastamaan oloa lämpiminä päivinä. Tämä suihkii melko isoja pisaroita, mutta ne ovat todella ihanan hedelmäisen tuoksuisia. Meikinkiinnityssuihkeena en tätä itse isojen pisaroiden vuoksi käyttäisi, mutta ehkä joillekin toimii siinäkin tehtävässä. Kesää odotellessa..

Dabban Piparminttukukkaisvesi tuli tämän kuun Jolie Boxista ja on näin uusin tulokas kokoelmaani. Silti tätä olen suihkutellut jo aika paljon. Käytän tätä samalla periaatteella kuin edellistä TBS:n suihketta eli yleensä meikin päälle työpäivän jälkeen raikastamaan, mutta tätä käyttää ihan hyvin näin talvellakin. TBS:n oma tosiaan kuuluu enemminkin kesään. Tässä on aivan ihana piparmintun tuoksu ja todellakin virkistää väsähtänyttä ihoa. 


Urban Decayn All Nighter oli ensimmäinen kasvosuihkeeni ja ostin heti tällaisen normikoon. Monethan ostavat järkevästi ensin sen pienemmän koon testatakseen. Tämän kanssa opettelin kasvosuihketta käyttämään, hetki siinä meni totutellessa, mussuttaessa ja ihmetellessä, mutta jäin koukkuun. Tätä käytän ihan meikinkiinnityssuihkeena eli viimeisenä tuotteena meikin päälle ja toimii siinä hommassa aivan superhyvin. Ottaa liikaa puuterimaisuutta pois, mutta silti pitää ihon mattana pidempään.

L'Oréalin Infallible Fixing Mist on melko tuore ostos tämäkin. Tuote on melkein UD:n veroinen ja tätä olen nyt käyttänyt ihan päivittäin meikin kiinnitykseen. Alku oli hankalaa tämänkin kanssa, en tykännyt, mutta sinnikkäästi totuttelin ja nyt toimii. Ehkä en aluksi ravistanut kunnolla. Tämä pidentää selkeästi meikin kestoa ja mikä parasta, tätä saa todella edulliseen hintaan lähikaupasta. 


Näitä täällä nyt suihkutellaan ja kivaa on, kun on mistä valita. Tykkään näistä kaikista todella paljon ja kaikkia voisin ostaa niiden loputtua lisääkin. Vielä on kuitenkin myös joitakin suihkeita (ja varmasti tulee lisää koko ajan), mitä haluaisin kokeilla. Mainittakoon nyt ainakin MAC:n ja NYX:n suihkeet sekä lisäksi muita UD:n omia. Näillä pärjään nyt kuitenkin jonkin aikaa. Ihanaa viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Acon rescue mist on mun hankintalistalla, mutta en ole saanut vielä toimeksi. Aika monet ovat siitä tykänneet.
    L'Orealin fixing mistin suhteen olin aika skeptinen, mutta on osoittautunut todella hyväksi. Tykkään<3

    VastaaPoista
  2. Olin itsekin todella yllättynyt tuon L'Orealin toimivuudesta. Aina kiva, kun löytää jotain kunnolla toimivaa ja helposti saatavaa :) Acoa kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla, se on aivan huippu!

    VastaaPoista