6.3.2017

Project Polish Update 2

Kynsilakkaprojektissani ei ole maata mullistavaa helmikuun aikana tapahtunut, mutta haluan silti pitää kirjaa edistymisestäni. Tässä on linkki tammikuun aloituspostaukseen, jossa kerron enemmän säännöistä, mitkä itselleni asetin. 

Itse projektiin kuuluu kuusi vakituista lakkaa, joista neljää käytin helmikuun aikana:




OPIn lakkaa, joka tuli uutena projektiin Lumenen Roosa Nauha -lakan tilalle, käytin ainoastaan kerran, joten viiva on kutakuinkin samassa kohtaa. Yves Rocherin lakkaa käytin eniten ja jos jatkan samaan malliin, se loppuu maaliskuun aikana. Tämä on upea lakka ja samansävyisiä minulta löytyy useita, joten tulen varmasti korvaamaan tämän jollakin niistä, kun sen aika tulee. 

Essencestä ja Rimmelistä en ollut ihan varma, ovatko enää terävimmässä kunnossa. Ovathan ne, ei mitään vikaa kummassakaan mihinkään suuntaan. Essenceä tuli käytettyä muutaman kerran ja Rimmeliä kerran.



Nämä ovat ne kaksi muuta lakkaa, jotka kuuluvat tällä hetkellä vakikalustoon, mutta ei tullut käytettyä ollenkaan. Varsinkin tuo Lumenen lakka on otettu projektiin lähinnä niitä päiviä ajatellen, kun en jaksa kunnon värilakkaa kynsilläni katsoa, mutta vielä ei sellaista hetkeä ole tullut.

Koska minulla on lupa käyttää projektin ulkopuolisiakin lakkoja, tällä kertaa käyttöön pääsivät nämä:



China Glaze sävyssä Pelican Gray lähti käyttöön Fifty Shades Darker -leffan innoittamana ja Lumene Natural Coden glittereitä sävyissä Blue Galaxy ja Silver Top Coat olen käyttänyt piristämään lakkauksiani.



Naturellin kynsitarrojakin tuli käytettyä muutama kappale. Nämä ovat tulleet vuoden 2015 toukokuun Livboxista ja ajattelin vihdoinkin pikku hiljaa käytellä pois. Juurikin tuon harmaan China Glazen lakan kanssa käyttelin näitä ja ne sopivat hyvin yhteen.



Uusia lakkoja helmikuussa ilmaantui kaksi kappaletta. China Glazen lakan sävyssä Awakening ostin Tukholmasta naurettavaan 30 kruunun hintaan ja Adessen mattalakka tuli tammikuun Boxycharmista. Helmikuussa laskin tosiaan värilakkojeni silloiseksi lukumääräksi 98 kappaletta, mutta siihen lukuun eivät sisältyneet alus- tai päällyslakat, joten myöskään tämä Adessen mattalakka ei tule sitä lukua muuttamaan.

Pientä edistystä siis ainoastaan, mutta olen pystynyt noudattamaan omia sääntöjäni, joten kyllä tästä hyvä tulee. Hyvää alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti