19.3.2017

Lauantain meikkituotteeni

Oli sitten arki tai viikonloppu, kasvomeikkirepertuaarini sisältää aikamoisen määrän tuotteita. Keräsin tuotteet yhteen ihan vain, että laskisin, montaako oikeasti käytän. Nyt esittelen eilen eli lauantaina käyttämäni tuotteet, arkena määrä on ehkä vähän vain maltillisempi. Minulla oli eilen menoa ainoastaan kauppaan, koiralenkille ja harrastuksiin viemisiin, joten normipäivä - ei mitään ihmeellistä. 


Pohjaan käytin näitä seitsemää tuotetta sekä peiteainetta Dermosilin paletista. Ensin Skyn Icelandin silmänympärysvoidetta sekä Caudalien seerumia, jonka päälle laitoin Caudalien Vinosource -kosteussorbettia. Tämän yhdistelmän päälle suihkuttelin vielä Caudalien Beauty Elixiria, joka on mielestäni auttanut pitämään meikkini mattana pidempään sekä yleensäkin pidempään siistinä. Siinä on ihanan raikas tuoksu, todella ylellisen oloinen tuote. Wet'n Wildin paletin vihreää peiteväriä laitan ainoastaan poskilleni, joissa on hieman couperosaa. Melko turhake tuote itselleni, mutta käyttelen sitä nyt tällä tavalla pois. Sitten vielä lopuksi Beccan primeria nenälle ja Illamasquan omaa leukaan ja nenänpieliin. En laita primeria koko kasvoilleni.


Pohjan jälkeen käytin Vichyn Dermablend -meikkivoidetta, joka on todella tuhtia tavaraa. Sen käyttö oikeastaan keskittyy näihin viikonloppuihin, koska, no, levittämisessä menee aikansa eikä se valitettavasti pysy hyvänä kasvoillani koko työpäivää. Töissä ei ole välttämättä aikaa fiksailla naamaansa. Meikkivoiteen päälle laitan yleensä sormilla Makeup Revolutionin voidemaista poskipunaa, josta olen tykännyt todella paljon. Kun puuterimainen poskipuna on päivän mittaan kadonnut naamalta, niin tämä hieman pelastaa tilannetta. Sen jälkeen NYXin HD -puuteria, jonka olen todennut todella toimivaksi tapaukseksi. Pöllyää tosin ihan viimeisen päälle. Manna Kadarin korostusväriä laitan poskipäille ja se on aivan huippu, kerta kaikkiaan upea tuote! Huulille laitoin viime Boxycharmista tullutta Juice Beautyn -huulikiiltoa ja nenälle sekä leukaan vielä Benefitin the POREfessional -puuteria. Tämä puuterihan oli aikamoinen hutiostos, mutta yritän nyt käyttää sitä tuosta purkista käsin, kun se kerran on olemassa. Ihan viimeisenä (siis silmämeikinkin jälkeen) suihkuttelen nykyään L'Oréalin Infallible -suihketta. Ensivaikutelma tästä oli huono, mutta nyt on tuuli kääntynyt tämän tuotteen suhteen. Huippu tämäkin. Kuvassa on seitsemän tuotetta. 


Ehkäpä paletit tähän väliin, mutta näistä avasin näytille vain tuon yhden, koska kaksi muuta ovat Finish 17 in 2017 -projektissani. Päivitystä projektistani tulee luultavimmin maaliskuun lopussa tai huhtikuun alussa. Dermosilin Be Your Own Kind of Beautiful -paletista käytin siis edellä mainittua peiteväriä, mutta myös ruskeaa luomiväriä kulmilleni. Coastal Scents -paletista käytin oikean alakulman varjostusväriä ja sen olen oikeastaan vasta korkannut käyttööni. Makeup Revolutionin paletista käytin kahta poskipunaa, toista poskilleni ja toista luomivärinä. Näissä siis piilee viisi tuotetta. 


Tässä eiliset kulma- ja silmämeikkituotteeni. Kulmavahana olen alkanut käyttämään Makeup Revolutionin Ultra Aqua Brow Tint'ia, joka on todella hankala. Säästin Lumenen kulmavahasta harjan, jonka avulla tätä käytän, koska tämän mukana ei mitään harjaa tullut. En voi tätä tuotetta kyllä suositella tuon putilon vuoksi, itse tuote on ihan ok. Voisikohan tuon tuubin sisällön änkeä sinne Lumenen putkiloon..? Voi olla, että sitä testaan jossain vaiheessa. Kulmaluulle laitan Dermosilin paletista sitä vaaleaa väriä, joka on minulla jo lähes loppunut. Liikkuvan luomeni olen alkanut pohjustamaan (arkena käytän usein pelkästään tätä) ColourPopin Hanky Panky Super Shock -luomivärillä, joka on täysin susi. Tämä antaa niin minimaalisen vähän väriä, että ei tosikaan. Lisäksi vaikuttaa jo vähän kuivahtaneeltakin, joten yritän käyttää loppuun. Paljon (ja nopeasti) olen jo saanut kyllä käytettyäkin. Vielä luomille myöskin viime Boxycharmista tulleita mahtavia Makeup Geekin luomivärejä. Ripsille theBalmin What's Your Type? -maskaraa ja vesirajaan IsaDoran Livboxista tullutta kynää. Kuvassa jälleen seitsemän tuotetta. 


Yhteensä käytin eilen meikinteossa 26 tuotetta. Onhan se aikamoinen määrä ja aikaa vievää touhua. Toisaalta pitäähän näitä tuotteita käyttää eikä jättää kaapin koristeeksi. Arkipäivänä tuolta ehkä muutama tuote ainakin putoaisi pois, mutta melkein samalla linjalla mennään. Vaihtuvuutta saattaa tulla kuitenkin joidenkin tuotteiden kohdalla. Onko tämä paljon vai normaalia...?

2 kommenttia:

  1. Minusta aika kohtuullinen määrä:) Pitäisi varmaan itsekin katsoa mihin lukemiin päätyisi. Voisi olla mielenkiintoinen ylläri;) Tai sitten ei;) Pääasia, että hommasta nauttii:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseä jotenkin kauhistutti tuo määrä.. Mutta näinhän se on, hommasta pitää tykätä ja nauttia! :)

      Poista