23.3.2017

Halpishelmiä

On muutamia todella hyviksi todettuja tiettyjä halvempia perustuotteita, joita löytyy varastoistani melkeinpä koko ajan. Jos en nyt ihan heti edellisen loputtua uutta osta, niin se tilanne on takuuvarmasti tullut aina jossain vaiheessa, ainakin näiden seuraavien tuotteiden kohdalla. 

Puhuisin markettituotteista, mutta Yves Rocherin tuotteita ei marketeista saa. Yves Rocherilta on mukaan päässyt kaksi tuotetta:


Jardins du Monde Velvety Shower Cream - Coffee Beans from Brazil on mielestäni yksi kaikkien aikojen parhaimmista suihkugeeleistä, mitä ole käyttänyt. Hinta ei todellakaan päätä huimaa, näitä saa aina tarjouksesta. Lisäksi tämä tuoksu, se on niin huumaava ja sillä on kiva aloittaa päivä. Tämä siis, jos pitää kahvin tuoksusta, sillä se on tässä todella voimakas. Näitä on mennyt itselläni kymmeniä. 

Botanical Expertise Beauté des Mains Long-Lasting Moisturizing Hand Cream on toinen YR:n tuote, mitä olen käyttänyt monta vuotta ja monta tuubia on mennyt. Juuri loppui taas yksi. Tämä tuote jotenkin pelastaa kädet, jos olen erehtynyt käyttämään huonoja käsivoiteita. Tätä muutamaksi yöksi ja kädet ovat taas kunnossa. Tuoksu tässä on ihan ok, ei mitenkään voimakas ja hinta on yleensä todella edullinen. 

Palmolive Men Sport Deodorant on tuoksultaan hyvin mieto, mutta tehot ovat kohdallaan. Tämä on myös todella edullinen miesten deodorantiksi, joten tähän olen ehkä senkin vuoksi jämähtänyt. 


Garnierilta on kolme tuotetta. Kuvaan on päässyt Respons Mythic Olive Intensely Caring Mask, mutta olen testannut varmaankin nämä kaikki hiusnaamiot eri versioissa ja ovat olleet tasaisen hyviä. Jälleen todella edulliseen hintaan huipputuote. Nämä pesee monet kalliimmatkin, joten näihin palaan aina. Tekee hiuksista ihanan pehmeät ja sileät. 

Myös Garnierin puhdistusliinoja on tullut käytettyä eri versioissa useita ja tällä hetkellä käytössä on Skin Natural Soft Comfort Cleansing Wipes. Nämä vaan on jotenkin täydellisiä, puhdistavat hyvin, eivät nukkaannu, tarpeeksi kosteita jne. Käytän näitä yleensä puhdistuksen ensimmäisenä steppinä ennen kuin putsaan sitten kunnon meikinpoistoaineella. 

Micellar Cleansing Wateriin olen myös kovasti tykästynyt ja tämä on varmasti neljäs pullo itselläni. Pullo on iso, joten tuote on erittäin riittoisaa ja hinta kohdallaan. Tämä ei tuoksu eikä maistu pahalle (kuten jotkut misellivedet tekevät, jos sattuu nuolaisemaan.. ). Tiedän toki polemiikin tämän ympärillä, joten katsotaan, ostanko tulevaisuudessa enää. Tämä kyseinen yksilö on maannut kaapissani melko kauan, joten käytän pois. Huipputuote noin toimivuudeltaan kuitenkin. 


Herbinan Tuuheuttavaan Muotovaahtoon palaan aina muiden seikkailujen jälkeen ja joka kerta tuntuu kuin olisi kotiin tullut. Tässä vain on jotenkin kaikki kohdallaan.  

TRESemmén jättipöniköitä saa aina silloin tällöin niin superhalvalla, että ei vaan voi jättää ostamatta. Tämän parin ostin 5 eurolla, mikä on mielestäni aivan naurettava hinta, koska nämä ovat omille hiuksilleni ainakin ihan täydelliset tuotteet. Shampoo pesee ja hoitoaine hoitaa, luottoa on. 

Biozellin Texturing Spray on jo kaikille varmasti tuttu ja tämä on kyllä nyt totaalisesti syrjäyttänyt Batisten kuivashampoon, jota ilman en ennen pystynyt olemaan. Isompi pullo ja edullisempi hinta, mutta ajaa täsmälleen saman asian kuin Batiste. Tämä antaa todella hyvää tukea hiuksille, johon siis myös Batistea lähinnä käytin. 

Kallein tuote näissä kuvissa taitaa olla Osiksen hiuslakka. Olen tätäkin käyttänyt vuosikaudet, jo ennen kuin ilmestyi markettien hyllyille ja kun se tapahtui, olin niin tuhottoman onnellinen. Ei tarvinnut enää metsästää ympäri kaupunkia, jos bongasi tarjouksen. Näitäkin olen halvimmillaan kuitenkin ostanut 5 eurolla. 


L'Oréalin Sublime Glow Sensational Cleansing Oil on todella ihana öljymäinen meikinpoistoaine. Aina oikein odotan, että pääsen käyttämään tätä. Tämä pesee meikit hyvin, jättää ihon superpehmeäksi ja tässä on hyvä tuoksu. Tämä taitaa olla kolmas pulloni tätä ja ensi talvena varmasti ostan lisää. Kesällä en tykkää välttämättä öljyjä käytellä. 


On se vaan kiva, että ei aina tarvitse ostaa mitään tuhottoman kalliita tuotteita ollakseen tyytyväinen. Nämä mielestäni ovat kaikki sellaisia, jotka pesevät suuren osan kalliimmistakin sisaristaan mennen tullen, joten ihanaa, että se on tehty näin helpoksi. 


Olisihan näitä nyt löytynyt myös meikkipuolella, mutta niistä ehkä joku toinen kerta. Ihanaa viikonlopun odotusta!

2 kommenttia:

  1. Markettipuolelta löytyy monia hyviä tuotteita:)
    YR:n Jardins du Monde saippuat on kaikki ihania. Magnolia ja Cotton Flower on mun lemppareita.
    Garnierin Respos hiusöljyä olen käyttänyt monta putelia. Se on ihan parhautta.
    Herbinan MarjaSpa -tuotteita fanitin monta vuotta, mutta sitten koko sarja lopetettiin, kääk sentään;)

    VastaaPoista
  2. Auts... se on niin harmillista, kun menevät lopettamaan noita tuotteita!
    YR:lta ja Garnierilta löytyy kyllä monia hyvä juttuja. Hmm.. mietin, että olenkohan tuota hiusöljyä ikinä testannutkaan.. Täytyy pitää mielessä! :)

    VastaaPoista