21.3.2017

Muutama uutuus

Vakaasti olen päättänyt olla ostamatta maaliskuussa mitään muuta kuin pakollisia juttuja. Olen pitänyt kirjanpitoa alkuvuoden ostoksistani ja sanottakoon, että onneksi en sentään ollut minkäänlaista vuosibudjettia itselleni laatinut. Voi olla, että se olisi jossain määrin jo käytetty. Hyvin on maaliskuu tähän asti sujunut, mutta lisää tästä sitten ensi kuun puolella. 

Jotain uutta sentäs kuitenkin tulla tupsahti erään sisustuslehtitilauksen myötä, tietenkin. Hyvä lehti pitää olla, että enää tilaan ilman hyvää tilaajalahjaa. Olin näitä tuotteita jo vähän kaipaillutkin saapuvaksi, kunnes eilen viimein posti toi:


Nämä ovat ensimmäiset Make Up Storen tuotteeni ikinä ja ensivaikutelmat ovat erittäin lupaavat. Tuotteita sain yhteensä kolme kappaletta: Microshadow sävyssä Sibiria, Eye Pencil sävyssä Golden Days - Metallic sekä Chubby Lipstick sävyssä Sienna.


Luomiväri on tuollainen hennon taupe, jossa on vähän kimalletta mukana. Siinä on juuri sopivasti pigmenttiä, ei liikaa, joten ihan hyvin voi laittaa vaikka töihin. Huulipuna on taas hennon roosan värinen, joka ei ole myöskään mitenkään överi, vaan sopii myös ihan päivittäiseen käyttöön. Silmänrajauskynä on upean värinen, kultaista/pronssista metallinhohtoa. Tämä jämähtääkin hyvin paikoilleen, sillä kun kädelle testaa, niin ei lähde kovin helpolla leviämään, kun päältä pyyhkäisee. 


Testailin kaikkia ja vaikuttavat kyllä laadukkailta tuotteilta, joten voin jatkossakin hyvillä mielin tutustua lisää MUS:n tuotteisiin. Näiden kokonaisarvoksi lehtitilauksen yhteydessä kerrottiin 40 EUR, joten aika hyvä diili jälleen kerran. Ei se lehtikään kovin kallis ollut. Tällaista pikaisesti tällä kertaa. Ihanaa viikon jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Taupe luomiväri on upea:) MUS:n sinkkuluomivärit on aika järeän kokoisia, varsinkin ne uuden malliset. Riittää tulevillekin sukupolville;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä upea! Kiva, kun tulee tällaisia tilaajalahjoja, joille on oikeastikin käyttöä. Hahhah.. siinäpä jotain perintöä, mitä odotella :)

      Poista
  2. Tosi hyvä diili ja ihan täydellinen tuo luomiväri. :) Kivaa viikkoa sinulle <3 Ihanaa löytää aikuisen naisen blogi jossa kosmetiikkaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mahtava! Kiitos, ihanaa viikkoa sinullekin ja paljon iloa olen saanut sinun blogistasi, joten kiitos myös siitä! :)

      Poista