13.3.2017

Finish 10 Oldies in 10 Weeks Final Update

Aloitin 10 viikkoa sitten Finish 10 Oldies in 10 Weeks -projektin, joka on nyt tullut tiensä päähän. Minulla oli tässä mukana vanhempia, unohduksiin jääneitä tuotteita, joista yritin ainakin 10 käyttää loppuun 10 viikon aikana. Projekti sujui loppujen lopuksi ehkä paremmin kuin odotin. Tässä yhteiskuvassa kaikki mukana olleet tuotteet:


Valitut tuotteet olivat kaikki sellaisia, että mahdollisuudet käyttää ne 10 viikon sisällä olivat olemassa. Useimpien meikkien kohdalla se ei ainakaan itseltäni onnistuisi. Näistä yritin siis saada 10 loppumaan ja kaikki sen yli menevä olisi tietenkin vain plussaa. Puolessa välissä projektia loppuneita oli yhteensä kuusi, mutta kuinka monta sitten loppui yhteensä:

Yhteensä 14 tuotetta loppui, joista 13 oli täysikokoisia ja Eve Lom Cleanser näytekokoinen (normaali 100 ml, tämä oli 30 ml). Listaan tähän nyt kaikki loppuneet, niin tehdään perusteellista työtä:

Lumene Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Mask
Fruttini Milky Orange Body Spray
Victoria's Secret Coconut Passion Fragrance Mist
Avon Naturals Green Tea & Verbena Shower Gel
Dermosil Arctic Berries Concepts Sea Buckthorn Hand Cream
Lumene Cranberry Refreshing Shower Gel
Avon Advance Techniques Mirror Shine Spray
Oriflame Nature Secrets Exfoliating Shower Gel with Energising Mint & Raspberry
Yves Rocher Blackberries Nourishing Lip Balm
Blistex Fruit Smoothies Triple Tropical Lip Balm 
Blistex Fruit Smoothies Melon Medley Lip Balm
Vitalis Lip Lover Caramel
Badger Balm For Hardworking Hands
Eve Lom Cleanser



Huulirasvoja loppui yhteensä (uskomattomat) neljä kappaletta, joista kaikki olivat todella vanhoja, joten oli aikakin käyttää pois. Nuo kaksi käsirasvaa ovat olleet aikamoisia murheenkryynejä. En enää ikinä osta noin isoa tuubia käsirasvaa (Dermosil 200 ml), siinä ehtii tapahtua kyllästyminen moneen otteeseen ja loput kuluikin lähinnä jalkarasvana. Badger Balm taas oli niin rasvaista, että tuntui, että ei ikinä tule ajankohtaiseksi käyttää. Body misteja loppui myös kaksi ja sille hyllylle tuli nyt selkeästi tilaa. Jotkut tuotteet kävin läpi paremmin jo tammi- ja helmikuun loppuneissa, loput käyn sitten maaliskuun postauksessa. 

Muutamaa tuotetta en saanut käytettyä:
 

Nuxe 24hr Soothing and Rehydrating Fresh Mask
Ren Glycolactic Radiance Renewal Mask
Yves Rocher Hair Repair Oil
Redken Signature Look Fashion Waves 07 Texturizing Sea Spray
Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar
 
Viisi jäi vielä kaappeihin, mutta niistä neljä on jo melkein loppu:

Nuxen kohdalla seuraava askel on leikata se kahtia eli puristamalla ei tule enää mitään. Ren riittää enää muutamaan kertaan ja Yves Rocherin saan loppumaan maalis-huhtikuussa, jos vain muistaisin käyttää. Suihkuun ja tukan pesuulle on aina niin kiire. Redkeniä käytin oikeastaan koko projektin aikana varmaan kuusi kertaa ja nyt sen suutin temppuilee. Toivottavasti ei mene lopullisesti rikki, mutta jos vielä jaksaa toimia, niin käyttelen hitaasti mutta varmasti pois. Erno Laszlon saippuan joku varmaan olisi jo heittänytkin pois, mutta yritän nyt vielä saada siitä jotain irti. Toiminut minulla todella hyvänä aamuputsarina ja siis 10 viikkoa! Lähestulkoon joka päivä olen sitä käyttänyt, joten riittoisaa tavaraa.

Olen tyytyväinen, että tein tämän projektin, koska pääsin puhtaalla omalla tunnolla eroon joistakin laatikoissa kauan lojuneista, tilaa vievistä tuotteista. Minun mentaliteetilla kun en vain pysty heittämään tuotteita pois, jos eivät ole menneet huonoiksi. Toki joskus annan niitä pois, mutta ne ovat lähinnä yllätysboxeista tulleita ns. ei-toivottuja tuotteita. Tässä projektissa mukana olleista suurin osa oli omalla rahalla ostettuja ja omaan käyttöön tarkoitettuja. Seuraavakin projekti kiiluu jo silmissä, aloitan sen varmaankin huhtikuun alusta. Ehkä vähän samantapainen kuin tämäkin, mutta ei niin "oldies", katsotaan. Ihanaa viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Mahtava satsi:) Onnittelut:)
    Minäkään en pysty heittämään periaatteessa ihan kunnollista tavaraa kokonaan pois. Melkein kaikki epäsopivat kasvovoiteet, käsivoiteet yms. voi käyttää kropparasvana tai jalkarasvana.
    Aurinkoista viikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Näin on, varsinkin juuri rasvat voi hyötykäyttää muussa tarkoituksessa. Turha heittää roskiin ;) Kiitos paljon, ihanan aurinkoista viikon jatkoa sinullekin! :)

      Poista