15.3.2017

Korjatut paletit

Muistatteko nämä hiljattaiset traagiset tapaukset?: 



Kaksi ulospäin niin hyvältä näyttävää palettia, mutta moni kakku päältä kaunis. Kannet kun sai avattua, niin johan pomppas:






Eli rikki menneet Tarte Grav3yardgirl Swamp Queen -paletti sekä tammikuun Boxycharmista tullut Vintage by Jessica Liebeskind Illuminating Face Highlighter Set. Oi sitä harmin määrää, mitä tällainen ihmisessä aiheuttaa.

Onneksi, siis onneksi joku on keksinyt, että nämä saa myös korjattua. Otin itseäni niskasta kiinni ja päätin, että näistä molemmista tehdään vielä käyttökelpoiset. Olen aikaisemminkin pressannut muutaman tuotteen, mutta silloin käyttänyt tekniikkaa, jossa tuote murskataan kokonaan ja sitten pakataan uusiksi. Tällä kertaa käytin tekniikkaa, jossa tuote painellaan sormella kasaan, lisätään desinfioimisainetta (tai itse ainakin käytin sitä), painellaan, lisätään ainetta, odotellaan, tasoitetaan jne. 

Tarten paletissahan rikki olivat menneet sekä highlighter että luomiväri ja tässä nykytilanne:




Olisihan noista nätimmätkin saanut, mutta hyvä näinkin. Paljon paremman näköiset ja palettihan on taas melkein kuin uusi... Luomivärin koostumus oli jotenkin rakeista, joten sen korjaus meinasi mennä puihin, mutta kyllä sekin nyt loppujen lopuksi ihan hyvältä näyttää. 

Tässä highlighter setti korjattuna:

Lähtökohtaansa nähden ihan hyvä tästäkin mielestäni tuli, vaikka ei nyt pinnaltaan täydellinen olekaan. Kumpikin paletti on jälleen käyttökelpoinen ja harmitus tipotiessään. Pigmentitkin ovat edelleen kohdallaan:

Vasemmalla tässä Vintage by Jessica Liebeskind -paletin korjattu highlighter ja sävy on Chocolate Diamond. Keskellä Tarten highlighter ja oikealla Tarten luomiväri sävyssä Dogman. Highlighterit ovat hyvin samansävyiset, todella upeat, mutta Tarten omassa on ehkä hieman vähemmän pigmenttiä.

Tarteltahan loppujen lopuksi maksettiin rahat minulle takaisin, joten sain tämän paletin nyt pelkkien verojen hinnalla. Boxycharmilta minulle annettiin setin arvon ($35.00) edestä pisteitä ja vielä ekstrapisteitä kattamaan myös postituskulut, kun/jos sieltä jotain tilaan. Korvauksiin olen enemmän kuin tyytyväinen, varsinkin koska sain näistä vielä korjaamalla näin hyvät. Mahtavaa päästä näitä nyt vihdoinkin käyttämään. Ihanaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti