29.3.2017

Boxycharm March 2017

Aivan mahtavaa, sain Boxycharmin kätösiini jo maaliskuun puolella. Eihän tämän sisältö nyt taaskaan mikään yllätys itselleni enää ollut, mutta muutamaa tuotetta odotin jälleen kuin kuuta nousevaa. Boxin teemana on Creepy Cute.


Jospa aloittaisin niistä parista tuotteesta, mitä en tule itselläni pitämään eli nämä:



RealHer Lady Love Matte Liquid Lipstick sävyssä I am Fearless ($15.00) jää käyttämättä, koska on liian räikeän värinen. On varmasti hyvä tuote, mutta luovun suosiolla. Säästän ehkä johonkin tulevaisuuden arvontaan, jos joskus tulisi hyvä sauma järjestää, joten en edes tätä korkkaa. 

RealHer Expert Advice Lip Liner sävyssä I am Unique ($12.50) on samaa sarjaa edellisen kanssa, joten jätän korkkaamatta ja testaamatta. Olen nähnyt näistä jo useita videoita, joten tiedän sävyt. 

Näistä kahdesta tuotteesta olen erityisen innoissani ja odottelin saapuvaksi:


Smashbox Photo Finish Foundation Primer ($16.00) on tuote, jota olen hypistellyt lukemattomat kerrat, mutta aina jättänyt erinäisistä syistä ostamatta. Tässä se nyt on, joten ehkä meidät oli sittenkin tarkoitettu yhteen. Joka tapauksessa tämä on normaali meikinpohjustaja, jonka pitäisi häivyttää sekä juonteita että ihohuokosia ja tehdä ihosta tasaisemman. Kiva päästä tätä vihdoin kokeilemaan ja koska tuubikin on vähän pienempää mallia (15 ml), niin tulee varmasti käytettyä. Ups, ei muuten olekaan täysikokoinen tuote tällä kertaa.


Crown Brush SS023 Deluxe Fan Brush ($18.99) on kerta kaikkiaan mahtavan tuntuinen, pehmeä ja laadukas sivellin. Tämä on iso ja monikäyttöinen eikä ihan tällaista itseltäni vielä löydykään. Siveltimiä on aina kiva saada näistä laatikoista, koska jotenkin niiden ostaminen on vaan itselläni niin vaivalloista.


Viimeisenä jälleen luomiväripaletti, ja mitkä värit! Paletti on Naked Cosmetics Urban Rustic Palette ($39.99). Tätä odotin kieli pitkällä, joten eiköhän tätä tule testailtua, vaikka yleensä käyttelen mieluummin niitä neutraaleja, maanläheisiä sävyjä. Paletin sävyille en löydä pakkauksesta enkä kortista nimiä, mutta tuo kuva on jopa aika totuudenmukainen. Ehkä vähän syvemmät ja glitterisemmät värit oikeasti. Nuo napitkin ovat aika isokokoiset, joten tuotetta riittää. Upea!


Ihana boxi jälleen kerran. Arvoltaan laatikko oli äkkiä laskettuna siinä 100 USD paikkeilla, joten rahoille tuli taas vastinetta. Muutamaa tuotetta en korkkaa, mutta ei se mitään, nämä kolme muuta kompensoi ne täysin. Pian saakin jo sitten taas alkaa tarkkailemaan, mitä huhtikuu tuo tullessaan. Ihanaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti